RIP: Sadaya Basis Data Anjeun Kalebet Matt

médan

Dunya téknologi kaleungitan jalma istiméwa kamari, sobat Mateus S. Theobald. Matt mangrupikeun jalma anu luar biasa sareng cemerlang, ngembangkeun sareng ngarancang sarana pikeun ngaindéks data dunya liwat Internét. Kuring nulis ngeunaan Internous saatos pendak sareng Matt saatos acara Smaller Indiana lokal taun kamari.

Matt ngagaduhan visi sareng teu kendat ngudag éta. Terakhir waktos kuring ningali anjeunna, anjeunna gugup gaduh haseup kaluar dina bunderan. Kuring mikawanoh anjeunna sareng kami nyarioskeun ngeunaan visi na, kulawargana, Indianapolis sareng ngabagi sababaraha carita gélo. Kami seuri pisan. Sababaraha jam sanggeusna, kuring nganteur anjeunna ka bumi sareng kedah ngajelaskeun ka murangkalih kuring kunaon kuring telat 4 jam. Matt mangrupikeun lalaki sapertos kitu - anjeunna ngan ukur narik anjeun sareng anjeun henteu tiasa ngabantosan sapertos gaduh sobat lami di seberang meja ti anjeun.

Kuring bakal sono ngadangu sora smokey Matt, batuk sareng seuri dina acara Smaller Indiana salajengna. Kuring terang anjeunna merjuangkeun kadang-kadang, anjeunna nyalira jenius na sareng henteu ngagaduhan dukungan anu ngadasar pikeun ngabantosan visi na. Kuring ogé terang yén visi na bakal janten kanyataan, sanaos, sareng kuring bébéja yén unggal waktos urang nyarios. Éta sanés mangrupikeun Nomer Lingkungan Milarian Internét anu aya hasilna, tapi sistem anu sapertos kitu pikeun ngatur data ngalangkungan Internét bakal janten kanyataan sababaraha dinten.

Matt ngantunkeun kuring sababaraha seratan dina Facebook pikeun ngariung sareng kaluar tuang sareng anjeunna. Abdi sibuk teuing, sanaos kami henteu kantos sasarengan babarengan. Dinten Senén kuring bakal nyayogikeun waktos kanggo pamitan ka réréncangan.

Panguburan Matt nyaéta Senén 6/21, 12PM, Crown Hill Cemetery North Entrance. (Plot upacara Graveside 223)

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Matt sareng kuring ngagaduhan janji kanggo ngiringan ngopi dina dinten Kemis. Anjeunna bungah ngeunaan buku anyar kuring, sareng kuring badé nganteurkeun anjeunna salinan nyalira.

    Teu sangka anéh anjeunna henteu némbongan, nunjukkeun sumanget anu biasa. Kuring pikir anjeunna pasti parantos kabeungkeut ku naon-naon sareng kuring bakal bunderan deui minggu payun.

    Hapunten kami sono silih, Matt. Abdi badé ucapkeun wilujeng dinten Senén.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.