Kebangkitan Vine

pamasaran anggur

tatangkalan anggur diluncurkeun sataun katukang sareng parantos gaduh sababaraha kasuksesan. Pikirkeun Vine salaku versi pidéo Twitter, dimana anjeun ngarékam klip pidéo pondok sareng unggah. Teu heran yén Twitter mésér Vine sareng ngahijikeun maénkeun pidéo ti Twitter sareng aplikasi di dinya. Sawaktos nganggo aplikasi, kaméra ngan ukur ngarékam nalika layar némpél, ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun sababaraha pidéo anu saé.

Ieu conto kumaha Pamasar ngamangpaatkeun Vine:

Marengan infographic, Tamba parantos nyerat tulisan dina naha tumuhna Vine kedah dipikaresep ku para pemasar. Éta kalebet stat anu pikaresepeun - numutkeun ka Unrulymedia, Vines anu mérek opat kali langkung gampang dibagi tibatan pidéo mérek biasa. Naha mérek anjeun dina Vine acan?

infographic-naék-of-Vine

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.