Tetep Lalajo dina Kompetisi Online Anjeun sareng Rivaloks

kecerdasan kalapa saingan

Rivalford ngumpulkeun data tina sababaraha sumber dina pesaing anjeun sareng ngajantenkeun data gampang diakses tina hub data pesaing tunggal. Sumber kaasup patalimarga, pamilarian, halaman wéb, newsletter, pers, sosial bahkan jalma sareng parobahan padamelan.

Rivalhio mangrupikeun solusi SaaS anu nempatkeun intél kalapa anu canggih kana panangan anjeun. Kami yakin yén ku diajar ti pesaing anjeun, anjeun tiasa langkung gancang, nyingkahan kasalahan sareng mangtaun kauntungan. Kalayan Rivaloks, perusahaan sadaya ukuran tiasa ngamanfaatkeun kakuatan intél kalapa sareng nyiptakeun strategi anu didorong data.

Sumber Saingan Rivalelp

Platform Kecerdasan Kompetitif Rivaloks Ngawengku

  • Pangimeutan Parobihan Wéb - Monitor halaman wéb pesaing sareng nampi waspada pas aya parobihan. Rivaloks nyorot pembaruan, dugi ka detil leutik, pikeun nginpokeun ka Anjeun tentang bahkan pergeseran strategi pangleutikna. Kalayan Halaman Wéb Cropper aranjeunna, anjeun bahkan tiasa nyaring sora sareng ngan ukur fokus kana daérah halaman anu penting pikeun anjeun.
  • Monitor Online Pencét - Kumpulkeun berita, tulisan sareng sebutan tina sadaya sumber berita utama sareng otomatis ditampilkeun dina dasbor anjeun sareng laporan harian. Lacak sebutan anu ditampi ku saingan anjeun, ku frékuénsi sareng outlet média, sareng patokan aranjeunna ngalawan milik anjeun. Anjeun tiasa ngaropea dugi ka lima kecap konci anu béda
    per saingan pikeun cakupan anu langkung ageung sareng presisi.
  • Pangimeutan Lalu Lintas sareng Milarian - Pantau patalimarga anjeun sareng bandingkeun sareng pesaing anjeun, nyorot KPI paling penting: kunjungan unik, tayangan halaman per pangguna, pangkat lalu lintas global sareng seueur deui. Kengingkeun pamahaman komprehensif ngeunaan lalu lintasna pikeun ngira-ngira nomer penjualan sareng ngukur pangaruh tina kampanye pamasaran. Bandingkeun jumlahna sareng nomer anjeun pikeun ngatur strategi lalu lintas anjeun. Kalebet pangkat global, skor tren lalu lintas, tampilan halaman per pangguna, tautan anu asup, rating kinerja Google, peringkat pentingna halaman wéb, perkiraan pengunjung, waktos dina situs, tingkat mumbul, sumber patalimarga, patalimarga milarian, kecap konci organik sareng mayar.
  • Ngawaskeun média sosial - Pantau lima jaringan sosial anu luhur anu ngirim pangunjung kana halaman wéb saingan ieu. Perhatoskeun papacangan sareng nuturkeun sadaya eusi anu dibagikeun aranjeunna.
  • Blog sareng Pangimeutan Pamasaran Eusi - Identipikasi eusi paling suksés pesaing anjeun sareng milari dimana aranjeunna kéngingkeun saham paling seueur. Anggo data na pikeun nyaring strategi eusi nyalira sareng menangkeun pemirsa satia.
  • Email sareng Newsletter Marketing - Kamampuhan pikeun ngalacak buletin ningali naon anu pesaing anjeun nyobian bagikeun sareng target masarakat, sareng sabaraha sering aranjeunna ngabagi na.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.