Robo: Kumaha Panaliti Dinten Ayeuna Panalitian Online sareng Mésér Offline

robo research online mésér stats offline

Nalika urang teraskeun ngadamel masalah ageung tina kamekaran penjualan online, penting pikeun diémutan yén 90% pameseran konsumen masih dilakukeun dina toko ritel. Éta henteu hartosna yén online henteu ngagaduhan pangaruh ageung - éta henteu. Konsumén masih hoyong anu nyugemakeun kanggo milarian, némpél sareng uji-nyetir produk sateuacan mayar éta.

ROBO sanés énggal, tapi éta janten norma dina perjalanan balanja konsumén sareng kasempetan ageung pikeun mérek sareng pangecér pikeun langkung ngartos persis kumaha balanja pembeli na.

Naon ari ROBO?

Panilitian Online, Mésér Offline

Naon ari ROBO?

ROBO mangrupikeun paripolah konsumen dimana aranjeunna ngamangpaatkeun kontén anu dihasilkeun ku konsumen sapertos ulasan, tulisan blog, sareng pidéo pikeun ngabantosan kaputusan mésérna. Sakali mutuskeun, aranjeunna henteu mésér online - aranjeunna nganjang ka toko ritel sareng ngagaleuh.

Bazaarvoice nalungtik tingkah laku konsumén ti 20+ pangecér anu terkenal di dunya di Amérika Kalér, EMEA, sareng APAC, ngalangkungan 100 mérek sareng kategori ngartos kumaha sering balanja milarian kontén anu dihasilkeun ku konsumen (CGC) sateuacan mésér online atanapi di toko, sareng infographic ngabagi papanggihan, kalebet:

  • 39% pembeli di toko maca ulasan online sateuacan ngagaleuh
  • 45-55% pembeli di toko maca ulasan barang-barang téknologi tikét ageung
  • 58% pembeli di toko maca ulasan pikeun barang kaséhatan, kabugaran & kageulisan

Nyatana, 54% pembeli online maca ulasan sateuacan pameseran. Inpormografi rinci ngeunaan bédana ulasan B2B sareng B2C sareng ngarobih pangaruh ku kategori produk.

Panilitian Online Mésér Offline

One comment

  1. 1

    Pos luar biasa!
    Nyaan, éta info-grafis anu anjeun nyayogikeun cekap cekap pikeun ngartos kumaha pembeli dina nerapkeun ROBO. Ieu teuing ngabantosan.
    Naha?
    Kusabab kuring henteu sadar pisan yén ROBO tétéla salaku standar dina perjalanan mésér konsumen sareng kamungkinan ageung perkawis mérek sareng padagang anu ngagaduhan tujuan pikeun ningkatkeun pamahamanana tepat dina cara pembeli ngagaleuh balanja.

    Nuhun pisan Douglas!
    Panghargaan pikeun inpormasi berharga sapertos kitu.
    Soré! 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.