RØDE Ngaleupaskeun Podcast Produksi Studio!

RØDECaster Pro - Podcast Produksi Studio

Hiji hal anu kuring henteu badé bagi dina pos ieu nyaéta sabaraha artos sareng waktos anu kuring nyéépkeun kanggo mésér, ngaevaluasi, sareng alat uji coba pikeun podcast kuring. Ti mimiti mixer sareng studio, ka studio kompak anu kuring tiasa bawa dina ransel, turun ka mikropon USB kuring tiasa ngarekam ngalangkungan laptop atanapi iPhone… Kuring parantos nyobian sadayana.

Masalah anu dugi ka ayeuna mangrupikeun gabungan ti-studio sareng tamu jauh. Éta masalah sapertos anu kuring malah ngahubungi sababaraha pabrik pikeun ningali naha kuring tiasa gaduh batur ngawangun prototipe. 

Éta sanés masalah anu rumit, tapi éta peryogi sababaraha pakakas anu fleksibel. Upami anjeun gaduh sababaraha tamu salian ti sémah jauh, latency tamu jauh bakal nyababkeun kamandang sora sorangan dina headset. Janten, anjeun kedah ngadamel beus anu ngaleungitkeun sora sémah jauh dina kaluaranana deui ka aranjeunna. Ieu katelah campuran-dikurangan.

Tapi kuring henteu tiasa ngangkut sakuriling mixer anu tiasa diprogram di jalan salian ti sadaya alat, janten kuring terang kumaha ngadamel konfigurasi anu sami ngagunakeun beus virtual dina MacBook Pro kuring. Sareng masih nyeri dina butut pikeun disiapkeun.

Éta sadayana robih.

Ayeuna, saha waé anu ngagaduhan impian pikeun nyiptakeun podcast kualitas-propésional bakal tiasa ngalakukeun éta kalayan lancar sareng platform anu anyar sareng kuat ieu. Ieu arah anyar anu luar biasa pikeun RØDE: studio sadaya-kanggo-hiji pikeun podcast unggal tingkat.

Kuring ngadatangan videografer kuring ayeuna, Ablog Bioskop, sareng anjeunna bakal naros naha kuring ningali anu anyar RØDECaster Pro - Podcast Production Studio. Ieu tinjauan.

Tapi antosan ... aya deui. Ieu mangrupikeun rundown anu lengkep:

Naha RØDE mikiran sadayana? Fitur dina dewan kalebet:

  • 4 saluran mikropon: Kelas A, input dumasar servo sanggup nguatkeun mikropon kondensor studio ogé mikropon dinamis konvensional.
  • Masukan misah pikeun 3.5mm TRRS (telepon atanapi alat), Bluetooth (telepon atanapi alat) sareng USB (kanggo telepon musik / audio atanapi aplikasi)
  • Telepon sareng aplikasi - henteu nganggo kamandang (campuran-dikurangan). Sacara gampang ngarobih tingkat - henteu nganggo alat tambahan atanapi pabalatak pabalatak kalibet. 
  • Bantalan épék sora anu tiasa diprogram: 8 épék sora kode warna micu pikeun jingles sareng épék sora anu tiasa diprogram.
  • Diprogram dina RØDECaster ™ Pro atanapi tina komputer anjeun ngalangkungan parangkat lunak.
  • APHEX® Exciter ™ sareng Big Bottom ™pamrosésan dipaténkeun pikeun anu euyeub, nada haneutna ngan ukur aya dina sistem siaran profesional. Ogé kalebet dinamika multistage: komprési, ngawatesan sareng noise-gating.
  • Layar cabak ngamungkinkeun gampang ngadalikeun sadaya setting, kalebet prasetél ékualiser pikeun sauntuyan voicings propésional. 
  • Opat kaluaran headphone daya luhur sareng stereo speaker kaluar, masing-masing kalayan kadali volume mandiri.
  • Rékaman langsung ka Kartu microSD pikeun operasi mandiri, atanapi ka komputer sareng software anu anjeun pikaresep ku USB.
  • Kamampuh streaming langsung. Radio dinten ayeuna!

laptop rodecasterpro

Ieu aya anu luar biasa! Ngagaduhan saluran sora anu tiasa diprogram bakal ngamungkinkeun kuring pikeun nyiapkeun intro, outro, sareng iklan sacara langsung ku kituna kuring sacara harfiah tiasa ngarekam sareng unggah kana hosting podcast kuring.

Kumaha upami Pidéo Langsung?

Kauntungan sanés tina unit ieu nyaéta kamampuan pikeun masangkeun éta sareng sistem sapertos Switcher Studio. Kaluaran stéréo tiasa ngajalankeun audio dina alat langsung-nyambung anjeun sareng anjeun tiasa gentos bulak balik antara iPad sareng tamu anjeun ngalangkungan telepon iPhone FaceTime atanapi Skype!

Abdi ngagaduhan perjalanan taun payun kanggo nyatet langkung seueur Podcast Luminaries sareng Dell… Sareng unit ieu badé angkat sareng kuring. Unit beuratna aya dina langkung ti 6 pon janten henteu badé teuing kukurilingan. Tambihkeun dina mikropon, kabel, sareng headphone sareng kuring panginten kedah kéngingkeun anu nganggo roda, tapi henteu kunanaon.

Upami kuring ngagaduhan hiji keluhan éta unit bakal henteu multi-track record. Janten, upami tamu batuk nalika tamu sanés nyarios ... anjeun nuju caket atanapi anjeun kedah ngeureunkeun acara sareng ngarékam segmen deui, maka pasang bagéan dina produksi pos. Hayu urang ngarepkeun yén vérsi kahareup ngaktipkeun rékaman multi-lagu ngalangkungan kartu mikro-SD sareng kaluaran USB.

Balanja pikeun RØDECaster Pro dina Sweetwater

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.