The Return on Investment (ROI) tina Platform Automation Marketing

Laporan: ROI tina Platform Otomatisasi Pamasaran

Taun payun, Marketing Automation parantos 30 taun! Yap, anjeun leres maca. Sareng sigana siga ayeuna téknologi dimana-mana ieu cukup ngora pikeun masih ngagaduhan jarawat, kanyataanna nyaéta platform otomatisasi pamasaran (peta) ayeuna nikah, ngagaduhan anak anjing, sareng sigana bakal ngamimitian kulawarga gancang-gancang. 

Dina paménta panganyarna Spring urang laporan panalungtikan, urang ngajajah kaayaan téknologi otomatisasi pamasaran ayeuna. Kami ngungkabkeun yén ampir satengah organisasi masih kénéh berjuang pikeun ngukur ROI Marketing Automation. Naha urang reuwas? Henteu ogé. Sedengkeun pasar MAP langkung ti USD $ 4B dinten ayeuna, seueur organisasi B2B anu masih kénéh berjuang sareng atribusi pamasaran.

Mangga ngaidentipikasi ROI anjeun parantos tiasa atribut kana platform otomatisasi pamasaran anjeun?

Warta anu hadé nyaéta pikeun anu sanggup ngukur ROI Otomatisasi Pamasaran, hasilna kuat. 51% organisasi ngalaman ROI langkung ageung tibatan 10%, sareng 22% ningali ROI langkung ageung tibatan 22%.

Angka Understated

Kuring curiga pisan yén nomer ieu seueur dikurangan. Nalika anjeun ngémutan yén pembeli produk sareng jasa B2B dinten ayeuna ngalaksanakeun seueur pendidikan sareng prosés mésér na sacara online, sesah ngabayangkeun yén MAP henteu berharga sakumaha répréséntip penjualan anu paling produktif anjeun. 

Cara anu saé pikeun nimbangkeun nilai nyaéta ku ngabayangkeun dunya anu MAP teu aya. Bayangkeun ngajalankeun organisasi anjeun dinten ayeuna tanpa kabisa pikeun ngahususkeun komunikasi ku persona sareng tahapan perjalanan pembeli. Atanapi pikeun ngaidentipikasi kalungguhan terpanas sareng ngalirkeun aranjeunna dina waktos nyata ka organisasi penjualan anjeun. Bayangkeun teu gaduh mesin pamasaran anu tiasa nyayogikeun nuju ningkatkeun laju urus. 

Konci Pikeun Ngaronjatkeun ROI Otomatisasi Pamasaran

Panilitian urang ngungkab sababaraha pitunjuk penting anu kami yakin ngayakeun organisasi balik ti pinuh ngahontal sareng mikawanoh ROI anu dipikahoyong tina Marketing Automation. Anu paling jelas nyaéta henteu mampuh pikeun ngukurana. Kami teraskeun mendakan yén kaseueuran organisasi pamasaran tetep sacara utami mangrupikeun prioritas sekundér pikeun tim Analytics Bisnisna, kalayan sumber daya terbatas pikeun ngabantosan pemasar ngukur kinarya. Ngahaturkeun téknologi analitik sareng Élmuwan Data pikeun ngadukung pemasar mangrupikeun konci.

Penghambat ageung kadua nyaéta kurangna jalma pikeun ngajalankeun platform sacara épéktip. Kami naros ka réspondén naon sababna konci pikeun henteu nganggo fitur anu tangtu dina MAP na, sareng 55% nyebatkeun kurangna pagawé, sedengkeun 29% ngaidentipikasi kurangna pengetahuan ngeunaan fitur tambahan. Teu aya patarosan yén kurva suplai / paménta sacara saksama mihak ka jalma anu ngagaduhan katerampilan MAP. Éta ogé panginget anu saé yén nalika komitmen ka MAP, éksékutip pamasaran kedah ngémutan sadayana tilu aspek operasional anu kritis - jalma, prosés, sareng téknologi.

Naon sababna konci pikeun henteu nganggo fitur anu tangtu dina platform otomatisasi pamasaran anjeun?

Bagan: Naon sababna konci pikeun henteu nganggo fitur khusus dina platform otomatisasi pamasaran anjeun?

Panghasilan Efisiensi Jelas

Item sanés anu luncat nalika ngulas hasil patokan nyaéta kanaékan épisiénsi pamasaran anu parantos didamel ku MAP. Kami yakin yén nilai MAP pangageungna nyaéta kamampuan pikeun paguneman pribadi dina SCALE. Jelas tina data yén réspondén ogé sadar kana manpaat ieu.

Kumaha parantos platform otomatisasi pamasaran anjeun ningkatkeun efisiensi sadayana?

Ningali Laporan Paménta Titik Otomatisasi Paménta Spring urang:

Unduh Laporan Paménta Otomatis Paménta Paménta Spring

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.