ROI Média Sosial

média sosial roi

Kami parantos ngagaduhan infografis kumaha ukuran média sosial nyaéta… sareng kumaha teu kaukur éta ... tapi sateuacan anjeun nguap sareng ngabelok Abdi hoyong nampilkeun anu ieu ka anjeun. Tadi wengi, Marty Thompson sareng kuring nembé ngabahas hal ieu. Seueur perusahaan moal maju sareng strategi média sosial agrésif kusabab kurangna pangukuran. Perusahaan sanés luncat kana éta tanpa ngakuan naon akibatna.

ieu infographic ti MDGAdvertising ngalakukeun padamelan anu saé pikeun nyayogikeun buktina boh manpaat nyata atanapi teu langsung tina média sosial, ogé manpaat jangka panjang sareng jangka pondok. Kanyataanna nyaéta jawaban na aya di tengahna. Anjeun henteu tiasa langsung ngukur sadaya pangbalikan, tapi jangka panjang balikna bakal teras-teras ningkat.

anu roi média sosial mdg iklan infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.