ROI Nambahkeun Skor Sosial pikeun Automation Marketing

Logo ROI

Klién automatisasi pamasaran kami sareng sponsor, Katuhu Dina Interaktif (ROI), parantos endah pikeun digarap. Aranjeunna sadar yén otomatisasi pamasaran mangrupikeun pasar anu berkembang sareng aranjeunna nekad ngajalankeun jalan nyalira tinimbang ningali naon anu dilakukeun ku batur. Éta mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon panganteur pangguna na saderhana dianggo, waktos naékna langkung gancang tibatan pesaing, sareng kamampuan sistemna unik di antara sasama na.

Éta sababna Troy Burk ogé diaku salaku pamimpin dina paham kumaha nyetak pangaruh kana siklus hirup pelanggan. Seueur sistem automasi pamasaran dimimitian ku aksi-to-action sareng ditungtungan ku konvérsi. Troy parantos ngawangun perusahaanna yén inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngarobih prospek anu leres dipendakan ku nganalisis kalakuan konsumén anjeun sorangan. Sareng kritis sapertos kéngingkeun bisnis énggal nyaéta mastikeun anjeun damel bisnis anjeun aya. Aranjeunna ngartikeun ieu salaku pamasaran lifecycle pamasaran.

Aya seueur produk anu bakal ngabantosan pamasar ngirim pesen pamasaran ka dunya média sosial. Aplikasi ieu ngabantosan pamasar ngagorowok ka rohangan sosial. Kuring resep nyauran produk sapertos "pengeras suara" salaku tujuan utami pikeun ngan saukur nyobian sareng nguatkeun pesen pamasaran anu lega ka pemirsa anu lega. Kami nyandak pendekatan anu sanés sareng fitur média sosial sareng pungsionalitasna. Kami ngabantosan pamasar fokus kana réspon deui kana olahtalatah média sosial anu dilakukeun. Amol Dalvi - VP atanapi Produk sareng Teknologi

ROI Sosial bakal ngantep pemasar ngawaskeun kagiatan twitter, nyetak kagiatan ku éta pengikut twitter, sareng ngaréspon pesen-pesen twitter.

katuhu-sosial

Ogé, kagiatan éta tiasa dikaitkeun sareng Kontak anu dikenal dina akun ROI anjeun. Ieu mangrupikeun kaunggulan anu gedé kusabab gagang twitter anu teu dikenal ayeuna Kontak saleresna dina basis data na.

katuhu-on-twitter

Ieu luar biasa kuat! Skor anu tiasa disetél ngamungkinkeun pemasar pikeun nguji sareng ngukur kumaha paripolah Twitter sapertos nuturkeun, retweet atanapi pesen langsung, mangaruhan hubungan pelanggan sacara umum. Upami anjeun mendakan yén perilaku Dursasana sosial mangrupikeun indikator anu kuat tina tingkah laku mésér, anjeun panginten badé nyetak ieu langkung luhur tibatan kagiatan sanésna sareng ngatur olahtalatah sareng tawaran di hilir. Sugan anjeun mendakan aranjeunna gaduh pangaruh minimal - sahingga anjeun tiasa nyitak aranjeunna enteng sareng ngarobih papacangan anu museur kana hubungan ieu tanpa ngarobih bank.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.