RSS: Janten Tautan Tuang anjeun Jelas

Depositphotos 13470416 s

Ku ayana panyungsi anyar, kuring henteu paduli teuing nempatkeun kuring RSS tautan dina eusi situs abdi. Abdi ngamimitian ngémutan deui.

Upami anjeun henteu acan sadar, panyungsi anyar ieu sacara otomatis tiasa mendakan RSS tuang salami éta diidéntifikasi dina judul halaman. Ngaklik dina RSS hasilna balukarna anjeun "ngalanggan eupan éta 'ngalangkungan pangotéktak anjeun. Janten upami anjeun milih eupan dina panyungsi anjeun, anjeun bakal patepung sareng daptar carita aktif anu sayogi ngalangkungan eupan.

Dina lulugu situs kuring, kuring ngagaduhan kode ieu:


Browser sacara otomatis ningali kode éta sareng nyayogikeun indikator yén eupan tiasa ngalanggan:
RSS Feed

Sateuacan ngaleupaskeun Internet Explorer 7, Microsoft pendak sareng pangembang browser anu sanés sareng aranjeunna mutuskeun yén simbol universal pikeun RSS bakal jadi RSS.

Salami 6 bulan terakhir, kuring ngandelkeun internal kuring RSS rujukan pikeun jalma ngalanggan eupan kuring. Nanging, kuring nembé ngalakukeun tés dimana kuring nempatkeun RSS tautan dina footer sadaya halaman kuring. Tebak cing? Dina sababaraha dinten, langganan eupan kuring ngaluncat sakitar 20%! (Abdi nganggo Pangandaran pikeun ngalacak).

Kuring sadar ieu henteu ilmiah teuing, tapi kuring nyarankeun anu maca ngagaduhan RSS tautan feed jelas diidentifikasi sareng sayogi pikeun pamiarsa anjeun anu ngagunakeun alat sanés anu henteu sacara otomatis mendakan tautan ngalangkungan kode lulugu anjeun.

7 Komentar

  1. 1

    Alesan sejen pikeun ngalakukeun éta: kadang pamiarsa hoyong numbu ka langganan anjeun. Nalika kuring maca batur anu kuring hoyong ngalanggan, kuring sering ngalebetkeun aranjeunna dina tautan kuring kanggo dinten kalayan catetan (Dilanggan) dihubungkeun sareng feedna. Dina Firefox 2 Kuring geus eupan ngonpigurasi langsung ka FeedDemon, jadi lamun teu boga tumbu dina kaca nu abdi tiasa katuhu-klik tur nyalin link, teras kuring kudu Témbongkeun Sumber pikeun meunangkeun eta.

  2. 2

    Douglas,

    Éta kumaha kuring ngalanggan blog anjeun nganggo ikon RSS di handap. Kuring pernah nengetan naon indikator dina addressbar browser meureun tapi rada lamun ngagunakeun browser a; nu teu sering pisan, kuring sok néangan Ikon.

    hal séjén pikeun nginget ogé teu sadaya jelema bakal datang ka blog anjeun via browser. Sababaraha bakal datang ngaliwatan tumbu dina klien RSS non-browser maranéhanana sarta jarang pisan browser diwangun dina klien nu ngadeteksi cara kieu ...

  3. 3

    Éta mangrupikeun tautan ikon RSS anu kuring biasa ngalanggan - sabab kuring henteu pernah nengetan bar alamat pikeun ieu tambah kuring jarang ngalanggan via browser.

    Kuring cicing di pamaca RSS kuring sareng sapertos sadayana tautan kuring dasarna dipendakan sareng nambihan cara éta sareng sakedik pisan klien RSS anu nyalira gaduh jinis fitur éta.

  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Hatur nuhun pikeun pos ieu. Kuring ngabahas topik ieu sareng blogger sanés bulan kamari sareng kuring sok heran dimana tempat anu pangsaéna pikeun nempatkeun tombol ngalanggan. Ayeuna dina situs abdi ngan boga ikon RSS dina bar alamat browser sarta footer, tapi kuring pikir hiji dina sidebar atawa lulugu bakal mangpaat teuing, dumasar kana komentar Kuring geus maca di dieu.

  7. 7

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.