RudderStack: Ngadamel Platform Data Palanggan Sorangan (CDP)

Rudderstack Awan CDP

RudderStack ngabantuan tim rékayasa data néwak langkung seueur nilai tina data nasabah, kalayan Platform Data Pelanggan (CDP) anu dirancang khusus pikeun pamekar. RudderStack ngumpulkeun data perusahaan tina unggal touchpoint pelanggan - kalebet sistem wéb, mobile, sareng backend - sareng ngirimna sacara real-time ka langkung ti 50 tujuan basis awan sareng gudang data anu utama. Ku ngahijikeun sareng nganalisis data nasabahna dina cara privasi sareng kaamanan, perusahaan teras tiasa ngarobah kana tindakan bisnis dina sadaya fungsina.

CDP tradisional parantos nyobian pikeun ngajawab pangumpulan data sareng aktivasina, tapi hanjakalna, kalolobaanana ngajantenkeun masalah langkung parah ku nyiptakeun silo data tambahan sareng sela integrasi. Insinyur data sering ngaraos nyangkut dina tengahna, ngan ukur sawatara ngamangpaatkeun kakawasaan alat sapertos kitu Snowflake jeung DBT sabab komponén sanés tumpukan henteu ngahijikeun sareng aliran data anu langkung ageung. 

RudderStack nempatkeun pangembang, alat anu dipikaresepna, sareng arsitéktur modéren payun sareng pusat, ngabantosan insinyur data sareng perusahaanna mendakan kasempetan énggal anu kuat dina cara ngahubungkeun sistem kritis ieu sareng nempatkeunana tiasa dianggo dina organisasi. 

RudderStack Cloud: Pendekatan Anyar Pikeun tumpukan Data Palanggan Anjeun

Salah sahiji perusahaan munggaran anu hijrah ka RudderStack Cloud nyaéta Matattermost, platform olahtalatah sareng kolaborasi sumber terbuka anu diwangun pikeun lingkungan kapercayaan tinggi. Perusahaan nanganan seueur data anu dihasilkeun ku palanggan perusahaan na sareng parantos ngawangun infrastruktur CDP na dina perkakas modéren, kalebet Snowflake, DBT, sareng RudderStack Cloud. 

Kalayan RudderStack Cloud, kami parantos ngaleungitkeun larangan dina volume acara sareng tiasa ngirim sadaya data anu kami hoyongkeun ka Snowflake. Kami tiasa nganalisis sareng nindak sadaya data palanggan penting éta, sareng pamustunganana janten bisnis anu langkung didorong ku data. "

Alex Dovenmuehle, Kepala Téknik Data, Paling Penting

RudderStack Cloud matak ngamudahkeun pikeun insinyur data pikeun ngumpulkeun, ngesahkeun, ngarobih, sareng ngalirkeun data nasabah ka gudangna, jasa streaming real-time, sareng aplikasi awan anu dianggo ku tim di sakitar perusahaan. Sorotan kalebet:

  • Awan Modern - diwangun dina Kubernetes pikeun dunya pituin awan, fokus kana skala ekstrim sareng kasabaran sesar, kalayan pondasi sumber terbuka, arsitéktur heula-privasi, sareng alat-alat anu difokuskeun pamekar supados gampang ngahijikeun produk kana tumpukan anjeun anu aya, bari ngajaga gampang ngagunakeun éta hadir sareng SaaS awan. 
  • Pusat Gudang Data - RudderStack Cloud ngamungkinkeun anjeun ngarobih gudang anjeun kana CDP kalayan fitur sapertos anu tiasa dikonfigurasi, sinkronisasi real-time, sareng SQL salaku Sumber, anu ngajantenkeun gudang anjeun janten Sumber RudderStack.
  • Pamekar Mimiti - RudderStack yakin yén tumpukan data nasabah kedah dipimilik ku tim rékayasa, éta sababna produk kami salawasna pangembang-pangheulana sareng ngahiji sareng alat anu parantos aranjeunna anggo sareng anu dipikacinta. 

RudderStack Cloud mangrupikeun produk data nasabah anu pang éfisiénna, terjangkau sareng canggih pikeun pamekar.

Daptar Pikeun Percobaan Gratis 14 Poé

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.