36 Aturan Média Sosial

36 aturan média sosial

Upami anjeun parantos maca blog ieu sababaraha waktos, anjeun terang yén kuring nganggap hina kana aturan. Média sosial masih keneh ngora pisan sahingga nerapkeun aturan dina waktos ieu sigana masih prématur. Jalma-jalma di FastCompany ngahiji sacara sakumpulan kumpulan saran sareng nyebatna Aturan Média Sosial.

Infographic ieu mangrupikeun kumpulan aturan anu diterbitkeun dina majalah Edisi Séptémber. Kuring tetep henteu bakal nyauran aturan ieu sabab kuring parantos ngalanggar sababaraha diantarana sareng masih kéngingkeun hasil… tapi kuring bakal nyarankeun ieu salaku kumpulan tips pikeun ningkatkeun usaha pamasaran sosial anjeun.

36 aturan média sosial

FastCompany ayeuna ngumpulkeun tip anjeun. Anjeun tiasa kirimkeun aranjeunna online.

4 Komentar

  1. 1

    Sakapeung kuring teu malire aturan tapi ku cara kuring ngahormatan jalma anu taat kana aturan sapertos kitu, tapi pikeun média sosial kuring toleran aturan kuring ngalakukeun sagala anu kuring pikahoyong tanpa mikirkeun aturan.

  2. 2
  3. 4

    "... Média sosial masih ngora pisan sahingga nerapkeun aturan dina waktos ieu masih sigana prématur." Henteu ngan ukur aranjeunna prématur - pisan konsép pamasaran média sosial 'Aturan' leres-leres pikaseurieun! Ditto pikeun sakabéh ruminations pretentious ngeunaan sosial 'Praktek Pangsaéna' ... Kacuali, abdi nyobian ngajual anjeun buku panganyarna kuring - bisi kitu, tetep tumpukan éta!

    Serius - aya bener euweuh hiji poé pangalusna atawa waktu pikeun masangkeun on Twitter ... .or hiji pangalusna nanaon sejenna sangkan karya sosial pikeun merek - pamasaran on sosial boga kitu loba variabel bisa nyieun sirah anjeun spin ngan pamikiran ngeunaan aranjeunna! Sosial anu matak ... pajeulit ... bubbling leuwih kalawan poténsi pamasaran - sarta pitfalls poténsial pikeun sagala marketer nyoba simplify pisan hirup kaluar tina eta!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.