36 Aturan Média Sosial

36 aturan média sosial

Upami anjeun parantos maca blog ieu sababaraha waktos, anjeun terang yén kuring nganggap hina kana aturan. Média sosial masih keneh ngora pisan sahingga nerapkeun aturan dina waktos ieu sigana masih prématur. Jalma-jalma di FastCompany ngahiji sacara sakumpulan kumpulan saran sareng nyebatna Aturan Média Sosial.

Infographic ieu mangrupikeun kumpulan aturan anu diterbitkeun dina majalah Edisi Séptémber. Kuring tetep henteu bakal nyauran aturan ieu sabab kuring parantos ngalanggar sababaraha diantarana sareng masih kéngingkeun hasil… tapi kuring bakal nyarankeun ieu salaku kumpulan tips pikeun ningkatkeun usaha pamasaran sosial anjeun.

36 aturan média sosial

FastCompany ayeuna ngumpulkeun tip anjeun. Anjeun tiasa kirimkeun aranjeunna online.

4 Komentar

  1. 1

    Kadang-kadang kuring teu merhatoskeun aturan tapi ku cara kuring ngahargaan jalma anu nuturkeun aturan sapertos kitu, tapi pikeun média sosial kuring sabar kana aturan kuring ngalakukeun sagala rupa anu kuring pikahoyong tanpa mikiran aturan éta.

  2. 2
  3. 4

    "… Média sosial masih kénéh ngora pisan sahingga nerapkeun aturan dina waktos ieu sigana masih prématur." Henteu ngan ukur aranjeunna prématur - konsép pisan pamasaran média sosial 'Aturan' sacara paténan pikaseurieun! Ditto pikeun sadayana rumor anu lucu ngeunaan 'Praktik Pangsaéna' sosial ... Kacuali, kuring nyobian ngajual buku pang anyarna - bisi éta, tetep tihang éta!

    Serius - leres-leres henteu aya dinten atanapi waktos anu hadé pikeun diposting dina Twitter…. Atanapi hiji hal anu sanés pikeun ngadamel karya sosial pikeun mérek - pamasaran dina sosial ngagaduhan seueur variabel anu tiasa ngagilingkeun sirah anjeun ngan ukur mikirkeun aranjeunna! Sosial matak pikaresepeun… rumit… gelembung ku poténsial pamasaran - sareng pitfalls poténsial pikeun pamasar naon waé anu nyobaan nyederhanakeun kahirupan di luar na!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.