Rypple: Eupan Balik, Asah sareng Pangakuan

Kami parantos transisi ka workstreaming di Yammer sababaraha minggu ka pengker sareng éta leres-leres hasil pisan. Malah ayeuna mah, Marty aya di kantor, Stephen damel sadayana wengi di bumi, abdi di Ball State, Nikhil aya di India sareng Jenn damel ti bumi. Pikeun silih béjaan, kami parantos ngamutahirkeun Yammer pikeun silih jaga silih up-to date di mana urang ayana, naon anu nuju urang kerjakeun, sareng naon anu urang peryogi bantosan. Éta alat komunikasi sosial anu saé dina organisasi kami.

Kumaha upami anjeun tiasa nyandak paguneman éta sareng nambihan setting tujuan, pembinaan, pangakuan sareng tanggapan, sanaos? Éta anu diarepkeun ku Rypple salaku kinerja sosial platform. Sadayana dina pangalaman pangguna anu sami pisan sareng Facebook, janten gampang dianggo ogé. Rypple ngingetkeun kuring pisan Yammer, Tapi kalayan fitur tambahan pikeun ngawangun tim sareng pangakuan.

Tempat damel dinten ayeuna meryogikeun pendekatan énggal pikeun manajemén kinerja. Rypple mangrupikeun platform manajemén kinerja sosial berbasis wéb anu ngabantosan perusahaan ningkatkeun kinerja ngalangkungan tujuan sosial, eupan balik kontinyu sareng pangakuan anu bermakna.

Kumaha upami anjeun teras tiasa ngahijikeun aliran kerja, ngajaga tujuan sareng eupan balik anjeun langsung sareng CRM anjeun? Anjeun tiasa saprak Salesforce ngagaleuh Rypple deui dina bulan Fébruari. Rypple sapinuhna ngahiji sareng Salesforce (sareng Obrolan). Éta ogé siap-mobile.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.