5 Parangkat Lunak salaku Panipuan Kontrak Layanan anu Kedah Dielakeun

Salaku agénsi anu sacara lengkep ngadukung palanggan kami, kami mésér kontrak pikeun aplikasi sareng platform rada sakedik pikeun ngadukung usaha klien kami. Kaseueuran hubungan éta sareng Software salaku Service hiji Penjual (SaaS) hebat pisan - urang tiasa daptar online sareng urang tiasa ngabolaykeun upami réngsé. Dina taun kamari, sanaos, urang sacara harfiah nyandak sababaraha kontrak. Pamustunganana, éta cetak anu hadé atanapi penjualan anu nyasabkeun anu nyababkeun urang kaleungitan sakedik dana. Abdi henteu badé namina nami di dieu, tapi sababaraha perusahaan cukup populér - janten ati-ati. Perusahaan anu ngamangpaatkeun panipuan ieu moal meunang bisnis atanapi rekomendasi kuring.

  1. Panjang Kontrak Minimum - Parangkat lunak salaku perusahaan jasa kalayan manajemén akun sareng prosés onboarding nyéépkeun seueur artos pikeun kéngingkeun sareng kéngingkeun klien énggal. Éta LOBA artos - percanten ka abdi. Gawe kanggo perusahaan ESP kapungkur, urang tiasa nyéépkeun rébuan dolar pikeun kéngingkeun klién ngirim email anu munggaran. Hasilna, meryogikeun panjang kontrak minimal penting pisan pikeun kaséhatan perusahaan. Masalahna nyaéta seueur SaaS swalayan anu parantos mutuskeun yén aranjeunna bakal nyumputkeun panjang kontrak minimum dina istilahna. Upami anjeun tiasa daptar sareng kartu kiridit sareng mimitian nganggo akun anjeun ayeuna, anjeun kedah tiasa ngabatalkeun akun anjeun ayeuna. Tingali print anu saé. Kami mendakan mesin SEO anu kami daptar pikeun sareng henteu hirup anu diarepkeun ngagaduhan kontrak minimum 6 bulan. Kuring rada yakin sarat minimum éta ngan saukur kusabab platform aranjeunna langkung-dijangjikeun, kirang dikintunkeun sareng aranjeunna ngan ukur licik konsumén pikeun artos langkung.
  2. Asup Dinten, Bill Isukan - Wakil penjualan SaaS anjeun mangrupikeun sahabat anjeun dugi ka anjeun nutup. Aya kecap sanés kanggo a janji penjualan éta henteu ditulis kana kontrak. Disebatna a ngabohong. Kami nandatanganan kontrak taunan sareng ngajual platform utama akhir taun kamari. Jalma anu jualan aya dina kaayaan tekanan sareng hoyong caket dina kawat pikeun sataun janten anjeunna ngajanjikeun kami yén aranjeunna moal tagihan dugi kami ngamimitian nganggo platform. Kami ditandatanganan sareng sareng langsung dipasang ku faktur pikeun platform. Nalika kuring henteu mayar tagihan langsung, éta dikirim ka koleksi. Ayeuna perusahaan koleksi nganiaya kami. Dugi ka ayeuna, kuring henteu kantos nganggo platform sareng kuring henteu mayar tagihan. Aranjeunna tiasa nungtut upami aranjeunna hoyong. Kuring bakal yakin yén aranjeunna nyéépkeun langkung seueur dina tagihan hukum tibatan kantos kéngingkeun dolar ti kuring.
  3. Pakét Agénsi - Perusahaan anu kuring ngagaduhan hubungan pribadi sareng ngadorong kuring sababaraha taun ka pengker pikeun nandatanganan kontrak agénsi sareng aranjeunna. Dina kontrak agénsi, kami bakal mayar biaya bulanan minimum teras a per klien potongan bulanan diskon sakitar ~ 75% tina biaya ritel. Paket agénsi ngamungkinkeun urang pikeun kéngingkeun dukungan premium, aksés lengkep pikeun sadaya fitur, korsi di komite piwuruk produk, sareng didaptarkeun salaku agénsi resmi dina situs na. Éta kadéngé perjanjian anu sampurna - dugi ka kami maca yén kami kedah nyayogikeun 100% dukungan ka klien kami. Rahayat - éta dimana sadaya biaya anu! Kuring bakal kedah nandatanganan puluhan klien kanggo tiasa mampuh staf dukungan khusus sareng tetep nguntungkeun tina hubungan. Urang bakal neraskeun ngarujuk klien ka panyadia ieu, tapi urang moal pernah asup kana dokumen agénsi.
  4. Kagunaan sareng Overage Fees - Perusahaan parangkat lunak hébat pisan transparan ngeunaan biaya panggunaanna - utamina upami ngeunaan kaleuleuwihi waragad. Kami resep model sapertos Amazon anu ngeusi batre pikeun panggunaan sareng diskon anu langkung ageung anjeun nganggo platformna. Perusahaan resep Sirkup bakal mindahkeun anjeun ka luhur atanapi ka handap dina kontrak anjeun dumasar kana jumlah rékaman sareng email anu anjeun kirim. Langkung seueur anu anjeun kirimkeun, bakal langkung handap harga per ngirim. Perusahaan sanés leres-leres ngahukum anjeun pikeun panggunaan. Kami kaget nalika platform pamasaran inbound BESAR ngabéjaan yén aranjeunna quadrupling biaya kami nalika kami ngimpor sadaya kontak kami kana sistemna - hal henteu dibahas dina prosés penjualan (éta diungkabkeun dina situs aranjeunna tapi kami sono). Perusahaan sanés ngeusi batre premium nalika anjeun ngalangkungan panggunaan anu diperuntukkeun pikeun sistemna (bandwidth, akun, email, kampanye, jsb.). Pastikeun yén biaya panggunaan sareng overage relatif ka pengembalian investasi anjeun sareng leres-leres ngadorong panggunaan sistem tibatan ngaganggu panggunaan.
  5. Otomatis ngabaru - Kuring teu tiasa nyaritakeun sabaraha kali kuring dirobek ku perusahaan anu kuring daptar pikeun nguji parangkat lunakna, kuring batal, teras sasih payun abdi ditagih deui. Henteu janten masalah naon ukuran perusahaan, ieu kajantenan ku kuring sareng aktipitas alit sareng anu gedé pisan. Pilarian terang sateuacanna upami kontrak otomatis diperbarui sareng pastikeun perusahaan peryogi ijin anjeun sateuacan ngabaru atanapi pindah ka hareup upami anjeun teu ngagaduhan rencana pembaharuan langsung.

Kontrak, Sarat Palayanan sareng Syarat Tagihan penting pisan pikeun ngartos hubungan anjeun sareng anu ngajual. Pilarian terang naon anu terjadi dina kontrak sareng hubungan anjeun sareng anu ngajual upami perusahaan anjeun ngalaksanakeun masalah ieu:

  • pembatalan - anjeun henteu kedah meryogikeun atanapi mampuh platform Saas. Perusahaan mandiri biasana bakal nawiskeun bewara 30 dinten atanapi bahkan pembatalan langsung ngalangkungan platformna. Ati-ati ka perusahaan anu anjeun daptar online nganggo kartu kiridit tapi kedah telepon pikeun ngeureunkeun akun anjeun. Éta gampangna pikeun ngeureunkeun tagihan online sakumaha gampangna pikeun ngamimitian! Pikeun perusahaan anu gaduh kapal, konsultasi sareng dukungan, kontrak minimum 6 bulan atanapi langkung langkung has.
  • pamakéan - Anjeun panginten tiasa ngarobih panggunaan sacara signifikan - boh ningkat atanapi turun. Anjeun kedah diskon pikeun panggunaan anu teu dianggo atanapi panggunaan minimal tina sistem sareng anjeun henteu kedah dihukum pikeun panggunaan kaleuleuwihan platform Perangkat Lunak. Harga kedah diluyukeun pikeun panggunaan sareng labuh anjeun dina investasi kedah ningkat nalika anjeun nganggo sistem langkung seueur.

Gaduh pangacara dina siap sok aya rencana anu pangsaéna! Sababaraha kali yén kami dirobih éta ngan saukur kusabab kami henteu ngalirkeun kontrak ku pengacara hebat kami di Alerding Castor Hewitt.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.