SaaS Shifts pikeun Nawarkeun Databés salaku Layanan

iStock 000006412772XSmall

Sababaraha minggu ka pengker, kuring resep ngadangukeun Kapala Operasi ExactTarget, témbal McCorkle, nyarios ka épolusi platform maranéhna. Kuring kantos nyerat baheula yén kuring yakin Panyadia Layanan Email parantos ucul-ucul yu - sareng katingalina ESPs anu mikir payun parantos nyatet.

Témbal nyarios sareng tujuan ExactTarget janten Hub Pamasaran pikeun perusahaan. Daripada ngan saukur janten mesin ngirim pikeun email, ExactTarget ngadorong janten basis data rékaman pikeun seueur palanggan na ku tujuan ieu:

  1. Pengumpulan Data sareng Aksesibilitas - ngalangkungan API anu komprehensif, ekstensi data anu mantep sareng aman, infrastruktur anu kuat, tiasa ayeuna pikeun perusahaan pikeun nyayogikeun sareng ngagunakeun ExactTarget salaku sumber anu aman, patuh pikeun nyimpen data klienna.
  2. Aturan pikeun Relevansi - sabab ExactTarget nganteurkeun pesen ngalangkungan email, sora, SMS sareng média sosial, data paripolah tiasa ditangkep, disimpen sareng dimangpaatkeun pikeun ningkatkeun patalina pesen pikeun palanggan éta.
  3. Pangiriman Komunikasi - ExactTarget ngagaduhan sistem manajemen mail anu panggancangna di industri sareng modél OEM na ngabeledug kusabab kinerja sistem. Ditambahkeun kana ieu Sora, SMS sareng, saatos ngagaleuh CoTweet, panginten olahpesen média sosial.
  4. Ukur Ngalangkungan Sadayana - ExactTarget milarian ngalengkepan bunderan ku nyayogikeun pangukuran anu mantap pikeun sadaya komunikasi kaluar.

Nyimpen data sacara umum ditingali alami pikeun Parangkat Lunak salaku Layanan Manajemén Hubungan Pelanggan (CRM) jasa, tapi industri sanés ayeuna ngalih ka arah ieu. Panyadia Analytics, Webtrends, parantos ngaluncurkeun aranjeunna Data Pangunjung Mart, ngamungkinkeun pikeun drag and drop segmentation anu kuat anu diwangun langsung dina produk. Webtrends ngagaduhan REST anu unggul API sareng, ditambah ku mesin Analytics anu terkemuka, hosting database pelanggan anjeun sareng Webtrends nyayogikeun para pemasar anu canggih sareng sababaraha alat anu kuat pikeun sasaran sareng ngukur komunikasi.

Basis data salaku Jasa diluncurkeun sababaraha taun ka pengker kalayan panyadia sapertos Amazon sareng Google nawiskeun basis data hubungan saderhana dina awan. Éta sadayana saé sareng saé, tapi tanpa aplikasi pikeun ngungkit data éta, industri saéstuna henteu ngagaduhan adopsi massal sapertos jalma panginten éta bakal. Kauntungan anu dipiboga ku perusahaan sapertos ExactTarget sareng Webtrends nyaéta aranjeunna parantos kabuktosan komunikasi sareng analytics produk parantos aya di luhur anu DaaS.

Sanaos sadayana panyadia ieu ngagaduhan integrasi anu kuat sareng anu sanésna, sigana beuki seueur aranjeunna bakal bersaing janten sumber utama data nasabah. Panyadia Ecommerce, CRM, Email sareng Analytics sadayana badé didorong janten basis data rékaman sareng sadayana bakal énggal nawiskeun jasa pikeun nyimpen data anjeun, nyayogikeun olahpesen anu mantep sareng analytics pikeun data anjeun. Anjeunna anu gaduh data gaduh klien - kitu SaaS panyadia ngadorong pikeun janten Databés salaku panyadia Layanan badé ngabeledug dina taun payun. Ieu strategi anu saé pikeun panyadia SaaS ti saprak hijrah atanapi ngantunkeun panyadia anjeun janten langkung hésé saatos aranjeunna hosting basis data anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.