gShift: Studi Kasus dina SaaS Onboarding Praktik Pangsaéna

onboard

Kami nerapkeun sababaraha aplikasi perangkat lunak perusahaan ayeuna. Éta pikaresepeun ningali bédana dina strategi onboarding anu masing-masing perusahaan parantos ngembangkeun. Nalika kuring ningali deui sajarah kuring dina industri SaaS, ngabantosan langkung ti belasan perusahaan ngembangkeun pamasaran produk na, kuring yakin kuring kantos ningali anu pangsaéna sareng awon tina strategi onboarding.

Mimiti, kuring yakin aya opat tahap konci kana Parangkat Lunak salaku Layanan onboarding:

  1. Penjualan Pos - Penting pisan pikeun perusahaan SaaS pikeun ngaidentipikasi garis waktos, kagumantungan, tim, sareng tujuan bisnis. Abdi nyarankeun rapat wilujeng sumping antara penjualan, klien, sareng tim onboarding pikeun mastikeun yén inpormasi jelas dikomunikasikan sareng didokumentasikeun.
  2. Panganteur Platform - Ieu inti unggal strategi onboarding - dimana pangguna disayogikeun idéntitasna pikeun login sareng nyayogikeun sumberdaya pendidikan.
  3. Kasuksésan Palanggan - Panyadia SaaS anjeun kedah janten otoritas anjeun sareng ahli dina industri, ngadidik anjeun sareng tim anjeun ngeunaan prakték sareng stratégi anu pangsaéna. Kuring reuwas kana sabaraha platform anu henteu leres-leres ngabantuan palangganna hasil sanaos kaparigelan internalna.
  4. Kasuksesan Platform - Gaduh pangguna sareng sumberdaya anu dididik henteu ngajantenkeun strategi onboarding anu suksés. maké platform SaaS kedah janten tujuan unggal strategi onboarding. Dugi ka palanggan anjeun parantos réngsé kampanye anu munggaran atanapi nyebarkeun tulisan anu munggaran, aranjeunna henteu acan réngsé. Pamakéan mangrupikeun faktor anu ageung dina ingetan SaaS.

Dina pangalaman kuring, onboarding konsumén anyar sadayana pusat di sakuriling tilu unsur konci:

  • Manajemén - gaduh tim anu kompeten sareng wibawa pikeun menerkeun masalah dina waktos anu pas sabab timbul pisan kritis pikeun kasuksesan. Aranjeunna kedah cocog sareng kagancangan sareng intensitas klien.
  • Dorongan - ngagaduhan komunikasi anu wilujeng sumping, marahmay, sareng jaga salengkah payun pikeun konsumén ngajantenkeun pangalaman anu endah. Anjeun kedah sacara lembut narik palanggan anyar anjeun kana ngagunakeun solusi anjeun bari ngajantenkeun prosés anu luar biasa.
  • Enablement - klien, khususna anu aya dina industri pamasaran sareng téknologi, sering pisan calik sareng parantos nganggo seueur téknologi. Ngagaduhan sumberdaya pikeun palanggan anjeun pikeun mandu nyalira dina kapal na bakal ngirangan tekanan dina sumber daya manusa anjeun sareng ngamungkinkeun aranjeunna ngajalankeun payun.

Leungit salah sahiji elemen ieu tiasa ngaganggu kasuksésan onboarding palanggan anjeun. Pikeun kuring pribadi, kuring janten frustasi pisan nalika kapaksa cocog sareng kagancangan perusahaan SaaS. Upami aranjeunna lambat teuing sareng moal ngantep kuring luncat, kuring calik dina wébinar sareng pura-pura nguping. Upami aranjeunna gancang teuing, kuring kalebetkeun sareng sering nyerah.

Konsumén anjeun gaduh beban padamelan nyalira sareng halangan anu kedah dilakukeun ku aranjeunna. Jadwal padamel, padamelan sadidinten, sareng kagumantungan sistem internal sering mangaruhan kamampuan na pikeun dijadwalkeun dina jadwal anjeun. Sumberdaya mandiri anu fleksibel, digabungkeun sareng dukungan canggih pikeun prosés onboarding anu langkung saé dimana nasabah tiasa ngaléngkah kalayan gancang - sering damel gancang ngalangkungan sababaraha tahapan sareng ngalambatkeun dina waktos anu sanés.

Upami anjeun tiasa nyocogkeun kagancangan aranjeunna sareng ngajantenkeun saléngkah sateuacan tantangan aranjeunna, anjeun bakal ngajantenkeun hiji kesan tina kesan - kesan munggaran anu aranjeunna gaduh sareng dukungan sareng platform anjeun.

Studi Kasus dina Onboarding - gShift

Kami ngagaduhan hubungan anu saé sareng seueur platform SEO mangtaun-taun, tapi salah sahiji anu menonjol nalika urang teras damel dina otoritas eusi klien kami… gShift. Salaku platform sanésna diinvestasikeun ngeusian fitur saatos fitur kanggo audit sareng peringkat, urang nonton nalika gShift teraskeun modél platformna saatos kumaha padamel digital.

Platform gShift tumuh tina platform SEO kana platform ayana wéb. Wawasan kana pengelompokan kecap konci, sungsi lokal, sungsi mobile, sareng pangaruh média sosial, sareng kecerdasan kalapa sadayana dijantenkeun platform anu mulus anu tiasa urang anggo dina pasipatan urang sorangan sareng anu di palanggan kami. Kami janten réréncangan sareng kolega ... sareng ayeuna kami nasabah gShift sareng aranjeunna klien kami!

Upami anjeun hoyong ningali onboarding leres, henteu kedah katingal jauh ti gShift. Kuring disayogikeun manajer akun, aksés, teras sadaya sumber daya anu kuring peryogikeun pikeun ngarobih sareng nyandak klien kami naék kana platformna. Ieu ngarecah:

  • Pusat Pitulung gShift - Kalebet Panungtun Mimitian, Ngagunakeun pituduh gShift, Pitunjuk Agénsi, Laporan Kata konci, Beacon & Dashboard, KonteksURLs Guide, Auditor Situs, Integrasi, Pembaruan Produk, sareng Sumber Daya Pelatihan.
  • Pitunjuk Industri gShift - Pamakéan platform ngan ukur hiji bagian tina persamaan. Mastikeun kasuksésan pelanggan mangrupikeun tujuan akhir - janten gShift nyayogikeun pitunjuk pikeun unggal aspek milarian sareng optimasi kontén.
  • gShift Sumberdaya Komunitas - Salaku tambahan kana panduan, gShift parantos nyatet halaman wéb, video, podcast, ebook, jadwal latihan pangguna sareng pembaruan rilis produk. Ieu mangrupikeun strategi anu luar biasa, nyayogikeun sumberdaya dina média anu dumasar kana karesep pribadi aranjeunna.
  • gShift Saluran Sosial - Upami éta henteu cekap, gShift ogé ngagaduhan blog anu menonjol sareng aktif sareng komunitas sosial anu mekar di sadaya platform sosial.

Hasil tina usaha nempatkeun kana sumber daya onboarding ieu parantos lunas. gShift terus mingpin industri boh kapuasan konsumén sareng ingetan sareng konsuménna sacara konsistén nyayogikeun tanggapan yén onboarding langkung gampang sareng gancang tibatan pesaing.

Ngeunaan gShift

gShift bakal ngabantosan anjeun ngatur sadaya ayana wéb anjeun, ngalacak persaingan, ngalacak kontén offsite sareng kampanye pamasaran influencer, ngawas sinyal sosial, ngukur kinerja kontén, sareng ngalaksanakeun panilitian. Kami bangga ogé ngungkabkeun yén kami ogé saling gawé babarengan.

Ngadaptarkeun Demo of gShift

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.