Solusi Usulan SaaS: Usul sareng Octiv

Oktober

Pos ieu pikaresepeun kumargi kuring terang duanana perusahaan anu ngembangkeun ieu sistem proposal… Sareng aranjeunna di dieu di Indiana! Sugan éta mangrupikeun hal Purdue versus Universitas Anderson! Sproutbox dimekarkeun Dijukeun jeung Élmu Studio geus ngan ngarilis Octiv (saacanna TinderBox), duanana software salaku solusi proposal jasa pikeun wéb.

Dijukeun

Proposable mangrupikeun leyuran biaya anu langkung handap, mimitian ti $ 19 pikeun dasar, $ 29 kanggo pro sareng $ 79 per bulan pikeun hiji tim. Sareng Highrise integrasi, katingalina mangrupikeun sistem anu sanggup pikeun nyiptakeun sareng ngirim proposal kontén anu euyeub - ogé ngawaskeun kagiatan prospek anu ngaksés proposal éta.
Dijukeun

Ieu pidéo anu pakait pikeun produkna:

Octiv

Sapertos naon waé anu disentuh ku tim Kristian, Octiv parantos dipoles sareng angkat dimana Proposable angkat daun. Paket tingkat Éntri kanggo tim penjualan $ 79 per bulan sareng bungkusna janten $ 999 per bulan sareng langkung kanggo klien Perusahaan. Octiv ogé ngagaduhan modul pembayaran upsell sareng fitur unik anu sanés.

Sareng pidéo Octiv:

Duanana aplikasi nawiskeun sistem komunikasi pikeun eupan balik sareng ngawaskeun kamajuan proposal. Abdi resep ngeunaan kamungkinan pikeun duanana sistem Proposal ieu. Salaku pangguna anu taat tina Invoisasi Buku Segar, Abdi hoyong pisan ningali integrasi sistem ieu kana Freshbooks! Freshbooks ngagaduhan sistem perkiraan anu kasar (semacam draf Invoice) anu tiasa dikirim ka klien sareng ditinjau, tapi éta henteu ngagaduhan fitur Proposable atanapi Octiv.

Salam ka Kristian dina ngaluncurkeun produk ieu. Teu diragukeun anjeunna sareng timna bakal suksés kalayan éta! Firma mérek Kristian mangrupikeun anu pangsaéna di dunya. Upami kuring ngagaduhan perangkat lunak salaku produk jasa sareng hoyong leres dicirian pikeun kamekaran perusahaan, teguh na bakal janten pilihan kuring.

5 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun kana TinderBox nyebut Doug. Urang dibuka dina béta deui dina Januari jeung geus gotten eupan balik customer éndah salaku produk geus ngembang. Kami bakal ngémutan koméntar Freshbook anjeun!

  2. 2

    Hatur nuhun pikeun unggeuk ka Proposable! Hadé pisan pikeun terang dua potongan parangkat lunak proposal anu saé dikembangkeun di dieu di Indiana!

  3. 3

    Suka éta, Doug! Sagala anu dilakukeun ku KA+A luar biasa, tapi kuring resep kakuatan pembina sareng analitik proposal penjualan Proposable. Tulisan anu saé. hatur nuhun!

  4. 4

    Brad, kami untung boga pangusaha hébat sapertos di nagara. Abdi bogoh unggal produk kaluar tina Sproutbox jeung parusahaan geus endah pisan. Saé!

  5. 5

    Doug: Hatur nuhun pikeun nulis pos hébat nu diulas TinderBox. Éta hartosna pisan yén anjeun nyéépkeun waktos pikeun marios naon anu kami kumpulkeun. Kami bungah pisan ngeunaan kasempetan sareng ku kualitas coopetition lokal.

    Salaku titik klarifikasi - KA + A partnered dina wangunan TinderBox kalawan mitra kami di Gravity Labs, Dustin Sapp jeung Mike Fitzgerald - dua béntang batu di komunitas bisnis Indy.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.