Naon ROI dina Sakit Kepala?

komputer capé

Perusahaan parangkat lunak sareng parangkat lunak salaku perusahaan jasa panginten aranjeunna ngical téknologi. Ngajual téknologi gampang ... éta ngagaduhan ukuran, nyandak rohangan, ngagaduhan fitur anu pasti, wates, kamampuan ... sareng biaya. Masalahna nyaéta seuseueurna jalma henteu mésér téknologi.

jalma-téknologi

Masihan organisasi penjualan anu hébat cekap waktos sareng aranjeunna tiasa ngamanipulasi naon waé nyungkeun proposal kana strategi anu unggul sareng nguntungkeun pikeun perusahaan. Kuring damel pikeun perusahaan anu persaingan utami (numutkeun prospek kami - sanés milik kuring) nyaéta parangkat lunak open source. Upami urang ngajual perangkat lunak anu mahal anu bersaing langsung sareng perangkat lunak gratis, urang moal ngagaduhan 300+ palanggan. Alesan naha urang tumuh nyaéta urang henteu leres ngajual software - urang nuju ngajual hasil.

Prospék kami yakin yén nilai ngalih kana platform blogging kami nyaéta yén éta bakal ngahasilkeun henteu nyeri sirah di jalan. Henteu nyeri sirah dina downtime, henteu nyeri sirah dina pangropéa, henteu nyeri sirah ngeunaan masalah kaamanan, henteu nyeri sirah dina scalability, henteu nyeri sirah dina pagelaran, henteu nyeri sirah dina ngadidik pangguna, henteu nyeri sirah kusabab éta sesah dianggo… sareng anu utamina henteu nyeri sirah tina kagagalan.

Meureun persaingan nyata urang nyaéta Tylenol!

Sababaraha prospek resep kana kasempetan nyeri sirah ... henteu kunanaon ... kami henteu di dieu pikeun aranjeunna. Kami langkung resep damel sareng klien anu konsentrasi kana hasil. Hasil sakumaha ditetepkeun ku maranehna, henteu us.

Iraha perusahaan anjeun nanem modal dina téknologi, sanés perangkat keras sareng parangkat lunak (punten Insinyur!) Anu aranjeunna mésér - henteu masalah kumaha coolna. Naon perusahaan anjeun leres-leres nanem modal nyaéta jalma-jalma di payun sareng di tukangeun produk. Perusahaan anjeun nanem modal ka salesman anu aranjeunna percanten. Perusahaan anjeun nanem modal dina pengusaha anu ngamimitian perusahaan anu anjeun kenal salaku pamimpin. Perusahaan anjeun nanem modal pikeun jalma - jalma anu parantos ngatasi masalah anu tetep masihan anjeun nyeri sirah.

Salah sahiji palanggan anu damel pikeun sektor pamaréntah nembé nyarios ka kuring:

Doug - Abdi henteu paduli ROI. Kuring henteu paduli ngeunaan sabaraha artos aplikasi anjeun tiasa ngajantenkeun kami. Abdi henteu paduli ngeunaan upsells. Abdi henteu paduli ngeunaan téknologi. Alesan naha kuring mayar perusahaan anjeun sabab anjeun aya di sana pikeun ngajawab telepon atanapi email nalika kuring gaduh patarosan ... sareng anjeun terang jawabanana. Terus jawab telepon sareng ngabantosan kuring sareng kami bakal tetep caket. Eureun ngajawab telepon sareng kuring bakal mendakan anu tiasa.

Ieu naha layanan palanggan mangrupikeun komponén kritis tina ngamimitian téknologi anu saé. Kuring henteu paduli kumaha tiis aplikasi anjeun ... nalika anjeun ngawartosan ka konsumén naon anu anjeun teu tiasa bantosan aranjeunna, tong ngaharepkeun aranjeunna pikeun nandatanganan pembaharuan (tong pernah ngémutan upsell!). Klién anjeun hoyong kasuksésan sareng aranjeunna percanten ka anjeun kanggo masihan ka aranjeunna. Anjeun langkung saé ngadangukeun sareng ngaréspon. Malah langkung saé - anjeun kedah sacara proaktif ngalih ngawangun kasuksésan klien anjeun.

Malah dina Parangkat Lunak salaku industri Jasa, perusahaan parantos mendakan yén aranjeunna henteu tiasa nyumput di tukangeun halaman pangrojong pelanggan atanapi basa pangetahuan ... atanapi langkung parah, forum konsumén. Palanggan SaaS kedah ngartos kumaha ngungkit pinuh solusi anu aranjeunna invested janten suksés. Éta peryogi karyawan anu kompeten, berpengalaman anu ngartos naon anu diperyogikeun.

Pamingpin ieu ngartos jalur anu paling henteu tahan, aranjeunna ngartos kumaha maca klien sareng ningali naha aranjeunna prospek hébat pikeun tumuh atanapi kasaksian pelanggan ... paling sadaya aranjeunna ngartos kumaha mangaruhan klien sacara pribadi. Éta henteu meryogikeun tujuan-tujuan anu teu konyol, ngahambat prosés anu teu merhatoskeun kasuksésan klien, atanapi anu langkung parah… micromanagement nalika sumber daya parantos kakurangan. Éta peryogi nyewa jalma anu anjeun percanten, ngamungkinkeun aranjeunna nyandak kaputusan hébat atas nami perusahaan, sareng ngaleungitkeun sadaya halangan pikeun ngalayanan klien sacara épéktip (sareng nguntungkeun).

Naha anjeun nyayogikeun kasuksésan pikeun klien anjeun? Atanapi staf anjeun ngan ukur masihan aranjeunna langkung nyeri sirah?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.