Panyabab: Amal + Facebook = MENANG!

lampu facebook

abdi lain pameget Facebook, éta sigana moal robih deui waé. Kumisan ti iklan konyol anu moal ngaleungit sabaraha kali kuring naroskeun (tingali tangkepan layar di handap), Facebook mangrupikeun sistem anu tertutup - aranjeunna hoyong sadayana kagiatan kajantenan dina platformna.

Ieu ngahambat ... sareng pelajaran kedahna dipelajari ti AOL sareng MySpace. Dina buku kuring, Twitter urang dorongan anu teu kendat pikeun kabuka sareng integrasi pamustunganana bakal ngaleungitkeun Facebook sareng pariwara anu licik. Upami Facebook ditutup énjing, aya puluhan aplikasi média sosial ngantosan dialihkeun. Upami Twitter ditutup énjing, aya ratusan perusahaan anu kedah nyalametkeun kusabab bisnisna gumantung ka éta.

Kitu cenah, kuring masih terus ngadorong pembaruan kana Facebook kusabab kuring ngahargaan kanyataan yén, bari kuring henteu resep, babaturan sareng jaringan kuring resep. Éta pelajaran penting pikeun sadaya pemasar ... média sosial sanés perkawis anjeun!
sabab

Sugan conto anu pangsaéna ieu Facebook Nyababkeun, aplikasi pihak katilu anu luar biasa pikeun ngamajukeun sabab dina Facebook. Nyababkeun ngagaduhan sadayana elemen tina aplikasi média sosial anu hadé. Éta ogé ngahijikeun kamampuan pikeun bisnis ageung ngahijikeun. Pemberian amal kedah pikeun sadaya perusahaan - sareng aplikasi ieu ngamungkinkeun perusahaan-perusahaan pikeun memasarkan keterlibatanana kalayan gampang.

Nyababkeun memberdayakeun saha waé anu ngagaduhan ide anu saé atanapi markisa pikeun parobihan mangaruhan dunya. Ngagunakeun platform kami, masing-masing mobilisasi jaringan babaturan pikeun mekarkeun gerakan sosial sareng politik anu awét. Tina blog Cukang lantaranana.

Nyababkeun didirikeun ku Sean Parker sareng Joe Green. Salian ti janten pendiri sabab, Sean ogé mitra ngatur di Dana Pendiri. Sateuacanna Sean mangrupikeun ko-pendiri Napster, Plaxo, sareng Facebook. Joe asalna tina latar pangaturan akar rumput, parantos damel di lapangan dina kampanye politik di tingkat kota, nagara bagian, sareng nasional.

Upami anjeun amal sareng milari nyebarkeun berita ngeunaan amal anjeun - ogé nampi sumbangan - Nyababkeun kedah! Janten pasangan on Nyababkeun di Pusat Rakan sabab.

Hatur nuhun ka Woody Collins pikeun ngenalkeun kuring kana Facebook Nyababkeun. Woody mangrupikeun manusa anu luar biasa, damel sareng sadaya upaya na mungkas kamiskinan ekstrim di Kongo. Upami anjeun henteu terang ngeunaan Nyababkeun sareng ngahargaan tulisan ieu, pastikeun nyumbang kana kahoyong ulang taun Woody!

One comment

  1. 1

    "Upami Facebook ditutup énjing, aya puluhan aplikasi média sosial ngantosan dialihkeun. Upami Twitter ditutup énjing, aya ratusan perusahaan anu kedah nyalametkeunana kusabab bisnisna gumantung kana éta. "

    Ieu henteu raoseun pisan. Jumlah artos anu didamel dina Facebook kerdil anu didamel dina Twitter. Farmville panginten ngadamel langkung ti Twitter sareng kaseueuran perusahaan dina Twitter digabungkeun. Ok, éta panginten manteng 🙂 Tapi sacara serius, Facebook ngawangun platform anu jauh langkung mantep sareng kuat tibatan Twitter. Upami Twitter ngaleungit énjing, ngan ukur pamasar sareng promotor anu sono. Upami Facebook ngaleungit, saha waé di kulawarga kuring ti dulur misan kuring anu ngora nepi ka duduluran nepi ka kolot nepi ka nini-nini bakal musnah. Éta nyalira nyarios ka kuring mana anu ngawangun nilai langkung awét.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.