Safari 4 Dileupaskeun - Firebuggishly Great!

Karek dipasang pang anyarna Safari (OS X Leopard, versi 4) sareng aya sababaraha fitur hébat anu parantos kuring mendakan. Tambihan anu paling jelas nyaéta sawangan panorama situs-situs anu anjeun sering kunjungi (hmmm ... hal anu panginten diinjeum Firefox?).
safari-anyar-tab

Fitur anu langkung penting anu kuring mendakan, nyaéta mariksa fitur elemen (hmmm… aya anu nginjeum Firebug?)
safari-mariksa-elemen

Sapertos panyungsi naon waé, Safari 4 kilat gancang kumargi nembé dileupaskeun. Éta biasana ngabutuhkeun sabulan atanapi dua tambalan sateuacan panyawat ngalambatkeun… Pasti bakal nganggo pisan dugi ka éta. Kuring ogé ngajalankeun pangotéktak dina sababaraha aplikasi anu versi panungtung Safari henteu acan aya hubunganana sareng CSS sareng JavaScript sareng henteu ngagaduhan masalah!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.