Zona Dagang Ngajantenkeun Perdagangan E-commerce Offline Aman

Dagang Aman sareng Zona E-Dagang

Nalika kuring mariksa Facebook énjing-énjing, carita hébat pisan muncul ti jurusan pulisi lokal kuring. Aranjeunna nunjuk tempat di kota sareng caket sareng wangunan kota urang salaku zona dagang e-commerce. Aya tempat parkir sareng tombol panggero otomatis nalika kaayaan darurat.

Henteu sering kuring nyerat perkawis berita sapertos kieu, tapi éta anu mimiti anu kuring kantos ngadangukeun. Réréncangan pipikiran dina Twitter ngawartosan yén aranjeunna leres-leres di panjuru nagara. Kalayan sakedik panilitian, kuring mendakan yén aranjeunna aya di Atlanta, Chicago, sareng sajumlah kota sanés.

Evan bahkan ngabagi tautan kana diréktori online:

Stasion Perdagangan Aman

Ku milarian zona anu caket sareng pulisi, jalma anu ngajual barang haram atanapi anu dipaling sacara online henteu gampang satuju waé pendak di ditu. Sareng penjahat anu ngarepkeun ngarampok atanapi nyerang anjeun moal muncul, ogé!

Nawiskeun Penjemputan Aman

Kalayan seueur perusahaan e-commerce anu ngalir di luar bumi, ieu sigana mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun perusahaan régional. Upami anjeun ngajual lokal, anjeun panginten hoyong daptar zona perdagangan aman atanapi e-commerce dina halaman wéb anjeun sareng nawiskeun jemput di lokasi-lokasi éta tibatan bumi anjeun.

Kuring resep pisan ningali ieu ditawarkeun di kota leutik kuring sorangan. Wilujeng Greenwood! Sareng hatur nuhun kanggo idin pikeun nganggo poto.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.