Sailthru: Optimalkeun, Otomatiskeun sareng Kirim

personalisasi sailthru

Kami nuju umur anu pikaresepeun nalika ngeunaan data ageung sareng personalisasi. Platform kawas Sailthru tiasa ngadamel personalisasi frékuénsi sareng topik tina olahtalatah anu anjeun kirimkeun ngalangkungan héndsét atanapi email - teras personalisasi eusi situs anu badarat pangguna. Abdi parantos lami nyerat yén watesan modéren analytics nyaéta ngan ukur nimbulkeun seueur patarosan, sanés waleran anu saleresna. Platform personalisasi sapertos Sailthru ngarobih paradigma - nyandak data analitik sareng ngaoptimalkeun pangalaman pangunjung pikeun ningkatkeun pendapatan ... sareng ngalaksanakeunana sacara otomatis ngalangkungan olahpesen sareng wéb.

Sedengkeun personalisasi ieu ngahasilkeun pangalaman pangguna anu unggul sareng konvérsi anu langkung luhur, kuring panasaran kumaha milarian sareng sosial bakal dugi. Upami kuring gaduh pangalaman anu dipersonalisasi ... kamungkinan Googlebot henteu. Atanapi upami kuring ngabagi pangalaman anu dipersonalisasi, naha anjeun bakal sami? Sugan, atanapi meureun henteu. Urang bakal ningali ... tapi kanggo ayeuna, platform personalisasi nyetir hubungan sareng konversi anu hebat. Sigana dinten platform pamasaran email mandiri aya di tukangeun urang!

Ku nyetir Dursasana anu langkung jero, platform sapertos Sailthru parantos kabuktosan ningkatkeun pendapatan sacara umum. Kieu carana:

  • Komunikasi anu dipicu relevan sareng tepat waktos - solusi Sailthru Smart Strategies ngamungkinkeun anjeun nyetél canggih ngeclak kampanye anu dirancang pikeun sacara otomatis ngiringan deui pangguna anu langkung lami, ngagancangkeun mésér ulang, ngarebut deui pangangkatan karinjang, nawiskeun sidang gratis, sareng sajabana dina waktos anu paling pas.
  • Eusi pribadi sareng saran - Teknologi proprietari Sailthru ngalacak situs, email, mobile, offline sareng kabiasaan sosial pikeun ngembangkeun profil minat pikeun unggal palanggan unik. Ti dinya, aranjeunna sacara otomatis tiasa nyicingan sadaya komunikasi anjeun ku eusi sareng produk anu paling pas.
  • Transcend segmentation pikeun pamasaran langkung sasaran - anggo Sailthru pikeun ngawangun kelompok pangguna anu dinamis, canggih dumasar kana data tingkah laku éksténsif pikeun unggal palanggan.
  • Manajemén panghasilan anu intuitif sareng tiasa ditindaklakeun - Pendapat standar Sailthru sareng métrik pageview nguatkeun pamasar sareng tim redaksi / kurasi ngaoptimalkeun kampanye pamasaran sareng promosi dumasar kana dolar nyata sanés ngan ukur muka atanapi nga-klik.

sailthru-bédana-diagram

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.