Naekeun Penjualan sareng Produktivitas Anjeun nganggo 6 Hacks ieu

kakuwatan keur ngasilkeun

Unggal dinten, sigana urang kirang gaduh waktos kanggo ngurus padamelan urang. Éta sabalikna kusabab seueur pisan aplikasi, peretasan sareng alat anu ngabantosan urang pikeun ngahémat waktos ayeuna. Sigana mah tip sareng trik anu kedah ngahemat waktos urang leres-leres nambihan tol kana produktivitas urang.

Kuring resep pisan ngagunakeun paling seueur waktos kuring unggal dinten sareng kuring nyobian ngajantenkeun sadaya padamel kuring salaku produktip sabisa-tiasa tim penjualan, anu mangrupikeun departemen anu paling penting dina perusahaan SaaS.

Ieu sababaraha metodeu sareng alat anu kuring anggo pikeun ngahemat diri kuring sareng tim penjualan kuring langkung seueur waktos sareng ningkatkeun produktivitas urang sadayana.

Hack 1: Lacak Waktos Anjeun Dina Agama

Kuring parantos damel jarak jauh langkung ti 10 taun ayeuna sareng kuring leres-leres membenci ideu pikeun ngalacak waktos anjeun nalika anjeun damel. Kuring henteu kantos nganggona pikeun ngariksa padamel kuring, tapi kuring parantos mendakan éta éta tiasa leres-leres manpaat pikeun sababaraha aplikasi.

Kira-kira sabulan, kuring ngalacak waktos kuring pikeun unggal padamelan anu kuring parantos lakukeun. Pikeun tugas anu rumit sapertos damel dina rencana pamasaran kami pikeun anu saderhana sapertos nyerat email. Kuring ngadorong pagawé kuring ngalakukeun hal anu sami salami sasasih, pikeun rékaman pribadi nyalira. Hasilna dibuka-panon.

Kami sadar sabaraha waktos urang boroskeun kana pancén anu henteu kapake. Sacara umum, urang nyéépkeun seueur dinten pikeun nyerat email sareng rapat, damel sakedik padamelan saleresna. Sakali urang ngamimitian nyukcruk waktos urang, urang tiasa sadar sabaraha waktos urang anu leres-leres boros. Kami sadar yén tim penjualan kami nyéépkeun waktos teuing kana ngasupkeun data kana CRM kami tibatan ngobrol sareng prospek sareng ngajual urang software proposal. Kami réngsé sacara lengkep ngarobih prosés penjualan sareng alur kerja manajemén proyék janten langkung épisién waktos.

Usul Hadé

Usul anu Hadé ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun proposal modél anu éndah dina sababaraha menit. Proposal anu dilakukeun ku alat ieu dumasar-wéb, tiasa dilacak sareng ngarobah luhur. Nyaho iraha usul dibuka ngabantosan anjeun pikeun nuturkeun dina waktos anu tepat, sareng anjeun ogé bakal nampi bewara nalika usul diunduh, ditandatanganan atanapi dibayar online. Ngajualkeun penjualan anjeun, ngingetkeun klien anjeun sareng menangkeun langkung seueur bisnis.

Ngadaptarkeun Usul Langkung Hadé Pikeun Gratis

Hack 2: Tuang Bangkong Langsung?

Mimiti, kuring henteu nyarankeun saleresna tuang bangkong langsung. Aya cutatan kasohor ku Mark Twain anu nyarios yén anjeun kedah tuang bangkong hirup hal kahiji isuk-isuk. Ku cara éta, anjeun parantos ngalakukeun hal anu paling parah anu tiasa kajantenan dina hiji dinten sareng naon waé anu lumangsung tiasa langkung saé.

Bangkong langsung anjeun mangrupikeun padamel anu paling parah dina daptar daptar tugas anjeun. Pikeun kuring, éta ngatur tiket dukungan pelanggan. Unggal énjing nalika kuring ngahurungkeun laptop, kuring bakalan sajam atanapi dua jam kanggo maca sareng ngaréspon surélék palanggan. Sésa dinten sapertos angin ngahiliwir. Pikeun tim penjualan kuring, kuring nyarankeun hal anu sami. Jalma anu bénten-bénten ngagaduhan ideu anu béda-béda ngeunaan naon pikeun aranjeunna bangkong hirup nyaéta, janten kuring henteu nyarankeun kagiatan anu saleresna, tapi kuring nyarankeun pikeun ngalakukeun padamel anu paling parah, paling hese isuk-isuk.

Hack 3: Ngungkit Bukti Sosial pikeun Halaman Wéb anjeun

Kéngingkeun langkung seueur penjualan ku pamasaran biaya waktos sareng artos. Sumawona, datang sareng cara anyar pikeun kéngingkeun palanggan meryogikeun seueur panilitian sareng kerja keras. Tapi aya cara pikeun kéngingkeun langkung seueur penjualan tanpa nyéépkeun artos tambahan - ngagunakeun buktina sosial.

Taktik pamasaran ieu ditalungtik sareng kabuktosan tiasa dianggo dina sababaraha industri anu béda. Sacara sederhana, anjeun kedah nganggo pangalaman palanggan anu aya sareng mérek anjeun pikeun ngayakinkeun langkung seueur nasabah pikeun nyéépkeun artos sareng anjeun.

Jinis buktina sosial anu kawéntar kaasup ulasan, dukungan, kasaksian, béwara konversi sareng seueur deui anu sanés. Aya ogé metode anu langkung kontémporér sapertos bewara konvérsi.

Upami anjeun parantos gaduh nasabah anu wareg, ngagunakeun pangalamanana di tempat anu leres dina halaman wéb anjeun tiasa mangaruhan pangaruh kana tingkat konvérsi sareng nomer penjualan anjeun. Nanging, teu aya hiji-ukuran-pas-sadaya solusi sareng butuh sababaraha ékspérimén pikeun kéngingkeun rumus buktina sosial anu pas. Warta anu saé na, éta tiasa dianggo sareng éta leres leres dianggo.

Hack 4: Candak Dijual Online

Seueur tim penjualan masih nganggo pendekatan tradisional dimana aranjeunna hoyong minuhan prospek langsung pikeun nutup perjanjian. Sanaos seueur manpaatna, aya ogé kakurangan. Unggal-unggal anjeun angkat ka rapat, anjeun bakal kaleungitan waktos sareng artos, sanaos henteu terang yén rapatna bakal janten jual.

Aya seueur pakakas ayeuna anu matak ngamudahkeun pikeun nutup penjualan tina jarak jauh. Aplikasi konperénsi sapertos zum ngamungkinkeun anjeun nelepon video sateuacan ngatur rapat sacara langsung. Ku cara éta, sanaos anjeun henteu kéngingkeun jual, anjeun ngan ukur bakal kaleungitan 15 menit waktos anjeun tibatan sadidinten nganjang ka prospekna.

Hack 5: Align Penjualan anjeun sareng Tim Marketing

Dina seueur perusahaan anu kuring damel, prosés penjualan rusak sabab hiji alesan saderhana. Departemen penjualan teu terang naon anu dilakukeun ku departemen pamasaran sareng kontén pamasaranna sareng dina waktos anu sami, jurusan pamasaran henteu ngagaduhan pitunjuk ngeunaan naon anu dijalankeun penjualan unggal dinten. Salaku konsekuensina, seueur inpormasi ical sareng duanana departemén kirang berperforma.

Pikeun ngajaga kadua tim dina halaman anu sami, penting pisan pikeun aya rapat rutin dimana tim penjualan sareng pamasaran sareng anggota tiasa linggih sareng ngabahas naon anu kajantenan di unggal jurusan. Pamasaran peryogi kauninga ngeunaan interaksi anu gaduh repet penjualan sareng para nasabah. Dina waktos anu sasarengan, penjualan kedah terang ngeunaan kontén anu nyanghareupan palanggan pangénggalna supados aranjeunna tiasa ngajantenkeun pendekatan nalika ngahubungi prospek énggal. Anu diperyogikeun nyaéta 15 menit per minggu sareng duanana anjeun komunikasi tim sareng produktivitas bakal ningkat.

Hack 6: Janten Langkung ketat sareng Rapat Penjualan

Upami batur ti tim penjualan parantos rapat sareng calon nasabah, aranjeunna gaduh sadayana waktos di dunya. Nanging, pikeun rapat internal, waktos urang terbatas pisan. Émut waktos ngalacak anu urang lakukeun? Kami terang yén urang nyéépkeun 4 jam unggal minggu dina rapat anu henteu ngalakukeun nanaon pikeun tujuan penjualan urang.

Ayeuna, urang ngawatesan sadaya rapat urang paling seueur 15 menit. Naon waé anu langkung ti éta pantes email sareng éta mangrupikeun tanda yén agenda rapat henteu diatur leres-leres. Urang apresiasi pagawé parantos ngalangkungan hateup sareng urang ngahémat ton waktos ayeuna - berkat hack saderhana ieu.

Catetan Akhir…

Tim penjualan anu hadé kedah pikeun perusahaan anu hoyong ningkatkeun pendapatan sareng poténsial naék. Ieu mangrupikeun sababaraha téhnik utama anu kami anggo pikeun mastikeun yén tim penjualan kami sakumaha produktif, sareng kuring miharep anjeun mendakan éta mangpaat. Sugan anu nyandak pangpentingna di dieu nyaéta henteu unggal hack produktivitas turun ka otomatis sareng téknologi luhur - anjeun tiasa ngahontal hal-hal anu luar biasa ngan ku ngarobah sababaraha rutinitas sareng kabiasaan anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.