Téknologi pikeun Enablement Penjualan Suksés

Screen Shot 2013 04 15 di 11.01.54 AM

Di dunya ayeuna, pangabisa téknologi sareng penjualan sasarengan. Penting pikeun anjeun ngalacak kagiatan prospek anjeun pikeun nyayogikeun éta salaku panunjuk panas atanapi lemes. Kumaha prospek berinteraksi sareng mérek anjeun? Naha aranjeunna berinteraksi sareng mérek anjeun? Alat naon anu anjeun anggo pikeun ngalacak ieu?

Urang digarap kalawan kami sponsor proposal penjualan, TinderBox, pikeun nyiptakeun infographic ngeunaan alat sareng prosés anu sanés anu dianggo ku perusahaan pikeun cocog sareng ngalacak kalungguhan. Sanaos corong penjualanna robih, masih aya sababaraha tahapan anu béda dina siklus penjualan: Pamasaran & Penjualan, Prospékting, Kualifikasi, Konpirmasi, Negosiasi, sareng Transacting. Prosésna panginten henteu linier, tapi léngkah-léngkah ieu penting pikeun nutup penjualan.

Mana sahiji alat ieu anu anjeun anggo pikeun pondokkeun siklus penjualan anjeun? Kumaha anjeun nyiptakeun kasempetan pikeun tim anjeun ngeunaan panerapan penjualan? Ngagunakeun alat anu leres bakal ngabantosan anjeun pikeun "emas penjualan."

Téhnologi-Kanggo-A-Suksés-Penjualan-Enablement-Modél-mod

6 Komentar

  1. 1

    "Mana tina alat-alat ieu anu anjeun anggo pikeun nyepetkeun siklus penjualan anjeun? Kumaha anjeun nyiptakeun kasempetan pikeun tim anjeun ngeunaan kamampuan penjualan? Ngagunakeun parabot katuhu bakal nulungan anjeun meunang ka "penjualan emas".

    Abdi henteu tiasa langkung satuju sareng anjeun. Nganggo alat anu leres - sareng kuring kedah nyarios ngagunakeunana sacara efektif - tiasa ngahémat waktos anjeun sareng ngajantenkeun padamelan anjeun langkung efektif. Nanging, masalahna nyaéta seueur jalma anu henteu tiasa ngagunakeun alat-alat ieu atanapi aranjeunna henteu efektif.

    • 2

      Hatur nuhun komentar anjeun, Anne! Abdi satuju sareng anjeun ogé. Jigana ngagunakeun alat sacara efektif mangrupikeun masalah ayeuna - jalma-jalma ngaganggu atanapi henteu nyandak waktos pikeun diajar. Janten, anjeun tiasa kaleungitan seueur kasempetan anu béda.

  2. 3
  3. 4

    Abdi resep kumaha DK New Media nyaéta pasangan sareng Tinderbox sareng infographic nunjukkeun Tinderbox 300% langkung seueur tibatan alat anu sanés di dieu. Kuring heran sabaraha alat-alat sanés di dieu anu aya hubunganana DK New Media jeung Tinderbox. Naha teuing ngarepkeun pandangan holistik ngeunaan parangkat lunak pamasaran / penjualan anu aya dina pembuangan urang?

  4. 5

    Abdi bogoh infographic nu, Jenn. Saé pisan - sahenteuna tina sudut pandang batur anu parantos aya dina dua silo tina ranté paménta. Kuring satuju sareng koméntar di luhur ogé-jalma-jalma kaluar tina fase nyoko pikeun alat-alat ieu.

    • 6

      Hatur nuhun, Brian! Kuring ngahargaan pikiran anjeun. Jigana aya kitu loba parabot kaluar aya nu hese uninga naon nu ditéang atawa naon maranéhna kudu sabenerna dipaké pikeun. Éta bakal janten hal anu penting pikeun dipikiran tina sudut pandang branding, dimana perusahaan kedah tiasa sacara efektif ngajelaskeun naon anu aranjeunna tiasa / kedah dianggo. Sareng, di sisi sanés koin éta, pangguna ogé kedah terang naon anu dipikahoyong ku kituna aranjeunna henteu investasi dina hal anu henteu bakal ngadukung tujuanana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.