Téknologi pikeun Enablement Penjualan Suksés

Screen Shot 2013 04 15 di 11.01.54 AM

Di dunya ayeuna, pangabisa téknologi sareng penjualan sasarengan. Penting pikeun anjeun ngalacak kagiatan prospek anjeun pikeun nyayogikeun éta salaku panunjuk panas atanapi lemes. Kumaha prospek berinteraksi sareng mérek anjeun? Naha aranjeunna berinteraksi sareng mérek anjeun? Alat naon anu anjeun anggo pikeun ngalacak ieu?

Urang digarap kalawan kami sponsor proposal penjualan, TinderBox, pikeun nyiptakeun infographic ngeunaan alat sareng prosés anu sanés anu dianggo ku perusahaan pikeun cocog sareng ngalacak kalungguhan. Sanaos corong penjualanna robih, masih aya sababaraha tahapan anu béda dina siklus penjualan: Pamasaran & Penjualan, Prospékting, Kualifikasi, Konpirmasi, Negosiasi, sareng Transacting. Prosésna panginten henteu linier, tapi léngkah-léngkah ieu penting pikeun nutup penjualan.

Mana sahiji alat ieu anu anjeun anggo pikeun pondokkeun siklus penjualan anjeun? Kumaha anjeun nyiptakeun kasempetan pikeun tim anjeun ngeunaan panerapan penjualan? Ngagunakeun alat anu leres bakal ngabantosan anjeun pikeun "emas penjualan."

Téhnologi-Kanggo-A-Suksés-Penjualan-Enablement-Modél-mod

6 Komentar

  1. 1

    "Mana sahiji alat ieu anu anjeun anggo pikeun nyingkat siklus penjualan anjeun? Kumaha anjeun nyiptakeun kasempetan pikeun tim anjeun ngeunaan panerapan penjualan? Ngagunakeun alat anu leres bakal ngabantosan anjeun pikeun "emas penjualan."

    Abdi henteu tiasa satuju deui sareng anjeun. Ngagunakeun alat anu pas - sareng kuring kedah nyarios ngagunakeunana sacara épéktip - tiasa ngahémat waktos anjeun sareng ngajantenkeun padamelan anjeun langkung épéktip. Nanging, masalahna nyaéta seueur jalma anu henteu tiasa nganggo alat ieu atanapi aranjeunna nganggo épéktip.

    • 2

      Hatur nuhun kana koméntar anjeun, Anne! Abdi satuju sareng anjeun ogé. Saur kuring ngagunakeun pakakas sacara épéktip mangrupikeun masalah ayeuna - jalma lieur atanapi henteu nyandak waktos pikeun diajar. Kituna, anjeun tiasa kaleungitan seueur kasempetan anu béda.

  2. 3
  3. 4

    Abdi resep kumaha DK New Media mangrupikeun pasangan sareng Tinderbox sareng infographic nunjukkeun Tinderbox 300% langkung seueur tibatan alat-alat sanés anu aya di dieu. Kuring heran sabaraha alat-alat sanés di dieu anu aya hubunganana DK New Media sareng Tinderbox. Naha teuing ngarepkeun pandangan holistik ngeunaan pamasaran / perangkat lunak penjualan anu urang anggo?

  4. 5

    Abdi bogoh ka infographic, Jenn. Saé pisan dilakukeun – sahenteuna tina sudut pandang batur anu parantos aya dina duanana siléri tina ranté paménta. Kuring satuju sareng koméntar di luhur ogé – jalma ragrag tina tahap panerapan pikeun alat ieu.

    • 6

      Nuhun, Brian! Abdi ngahargaan émutan anjeun. Jigana aya seueur pisan pakakas di luar sana anu sesah terang naon anu anjeun milari atanapi naon anu aranjeunna leres-leres kedah dianggo. Éta bakal janten hal anu penting pikeun dipikirkeun tina sudut pandang mérek, dimana perusahaan kedah tiasa épéktip ngajelaskeun naon anu aranjeunna tiasa / kedah anggo. Sareng, di sisi sanés koin éta, pangguna kedah terang naon anu aranjeunna pikahoyong ogé supados aranjeunna henteu nanem modal dina hal anu henteu bakal ngadukung tujuanana ti heula.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.