Tip Enablement Penjualan

Tip Enablement Penjualan

Corong pamasaran sareng penjualan anu ngagentos ngarahkeun kumaha urang ngalakukeun bisnis. Khususna, ieu nuduhkeun kumaha penjualan ngadeukeutan prospek anyar sareng nutup perjanjian. Penjualan enablement kolaborasi pamasaran sareng penjualan bari ngahasilkeun pendapatan. Mastikeun yén inisiatif ieu dijajarkeun penting pisan pikeun kasuksesan boh pamasaran boh penjualan.

tip enablement penjualanSalaku pamasar, tangtosna kuring mendakan usaha pamasaran penting. Tapi dina akhir dinten (gumantung kana kaayaan), tim penjualan masih badé ngagaduhan pangaruh anu langkung "sengit" pikeun prospek kusabab aya komunikasi langsung sareng pribadi (pas aranjeunna ngaliwat pamasaran basis ijin atanapi kontak langsung). Ngagaduhan rencana strategis ngeunaan kumaha kaanggo prospek tina sudut pandang penjualan janten langkung penting tibatan kantos. Sedengkeun siklus penjualan tiasa salami siklus pamasaran, masing-masing titik touch individu tiasa nangtoskeun naha anjeun langkung caket kana tempat duduk sareng prospek atanapi naha aranjeunna parantos bérés nyarios sareng anjeun salamina.

Upami anjeun hoyong mastikeun yén anjeun salah sahiji léngkah langkung caket kana rapat éta, maka ieu aya sababaraha tip enablement penjualan:

Kéngingkeun raos pikeun jinis kapribadian sareng gaya diajar prospek anjeun. Jalma diajar sareng nyerna eusi ku sababaraha cara. Khususna, aya 3 jinis diajar: auditory, visual, sareng kinesthetic.

  • Upami prospek anjeun leres-leres diajar ku "ngupingkeun" naon anu anjeun carioskeun, pastikeun kalebet podcast, tautan sosial, atanapi pidéo dina proposal anjeun. Ieu mangrupikeun medium eusi anu bakal resonasi sareng jinis prospek ieu.
  • Upami prospek anjeun sigana langkung némbalan ku grafik, bagan, atanapi gambar, maka anjeun gaduh diajar visual dina panangan anjeun. Ieu mangrupikeun jinis murid anu paling terkenal. Sababaraha jinis eusi pikaresepeun pikeun peserta didik ieu - pidéo, infografis, ebook, whitepaper, gambar, sareng sajabana Upami anjeun "nunjukkeun" prospek ngeunaan naon, maka aranjeunna langkung gampang ngartos sareng nempatkeun pentingna naon anu anjeun carioskeun.
  • Akhirna, aya peserta didik kinestetik, anu diajar ku ngalakukeun. Ieu sakedik sesah pikeun dicekel tina sudut pandang pamasaran kontén, tapi tiasa dilakukeun. Aranjeunna hoyong pituduh "kumaha" atanapi eusi anu ngawartosan aranjeunna "kumaha" aranjeunna tiasa suksés. Whitepapers, ebooks, video, sareng webinar anu difokuskeun kana kumaha ngalengkepan hal anu saé pikeun jenis prospek ieu. Nunjukkeun kaparigelan sareng nyayogikeun élmu éta pikeun aranjeunna penting pisan.

Waspada sadaya kamungkinan jalan. Sacara umum, teu aya hiji anu nyandak kaputusan di perusahaan. Mutuskeun pikeun investasi dina jasa atanapi produk mangrupikeun kaputusan tim. Sanaos aya sababaraha individu anu langkung seueur nyariosna tibatan anu sanés, penting pikeun banding ka sababaraha pihak dina prosés nyandak kaputusan.

  • Saha produk atanapi jasa anjeun anu bakal nguntungkeun? Ieu panginten kalebet pamasaran, penjualan, operasi, sareng execs (garis handap). Naha anjeun parantos ngaidentipikasi kumaha produk / jasa anjeun ngabantosan masing-masing personas ieu?
  • Kami ningali paningkatan tina sual-to-action sual. Daripada ngawartosan prospek pikeun ngalakukeun hiji hal, perusahaan nyayogikeun patarosan pikeun ngadorong klik-liwat dina situsna. Individu nyandak kaputusan dumasar kana naon anu pangsaéna pikeun aranjeunna - eusi sakuriling "personas" bakal ngabantosan kaputusan tim.

urang sponsor proposal penjualan, TinderBox, nyayogikeun kasempetan pikeun nyiptakeun usulan média anu euyeub anu bakal pikaresepeun pikeun unggal jenis peserta didik, ogé kudu sadar saha anu ningali usulan anjeun. Métrik ieu pamustunganana bakal ngabantu nutup deal sareng ngembangkeun profil palanggan. Manajemén proposal penjualan mangrupakeun konci pikeun hasil dina pangabisa penjualan. Diajar kumaha nyiptakeun proposal penjualan anu épéktip bakal ningkatkeun konvérsi teras pencét ngalangkungan.

Naon tip pendaptaran penjualan anu anjeun gaduh? Naon deui anu anjeun tingali dina industri?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.