Kumaha Pamasaran Digital Nyoco corong Penjualan Anjeun

Pamasaran Digital sareng Corong Penjualan

Nalika usaha ngaanalisis corong penjualanna, anu aranjeunna nyobian lakukeun nyaéta langkung ngartos unggal fase dina perjalanan pembeli pikeun ngaidentipikasi naon strategi anu tiasa aranjeunna laksanakeun dua hal:

  • ukuran - Upami pamasaran tiasa narik langkung seueur prospek maka masuk akal yén kasempetan pikeun numuhkkeun bisnis naék bakal ningkat nunjukkeun yén tingkat konversi tetep ajeg. Kalayan kecap séjén ... upami kuring narik 1,000 langkung prospek nganggo iklan sareng kuring gaduh tingkat konversi 5%, éta bakal sami sareng 50 palanggan deui.
  • Konversi - Dina unggal tahapan dina corong penjualan, pamasaran sareng penjualan kedahna tiasa dianggo pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi pikeun ngajalankeun langkung prospek dugi ka konvérsi. Kalayan kecap séjén, upami kuring narik éta 1,000 langkung prospek anu sami tapi tiasa ningkatkeun tingkat konvérsi kuring ka 6%, éta ayeuna bakal sami sareng 60 palanggan deui.

Naon Éta Corong Penjualan?

Corong penjualan mangrupikeun gambaran visual tina sajumlah kamungkinan prospek anu anjeun ngahontal kalayan penjualan sareng pamasaran pamasaran produk atanapi jasa anjeun.

naon corong penjualan

Duanana penjualan sareng pamasaran sok paduli kana corong penjualan, sering ngabahas prospek éta dina pipa pikeun ngartikeun kumaha aranjeunna tiasa kéngingkeun pertumbuhan pendapatan kahareup pikeun bisnisna.

Kalayan pamasaran digital, keselarasan antara penjualan sareng pamasaran penting pisan. Abdi resep cutatan ieu tina salah sahiji podcast anyar kuring:

Pamasaran ngobrol sareng jalma, penjualan tiasa dianggo sareng jalma.

Kyle Hamer

Profésional penjualan anjeun gaduh diskusi anu berharga sareng prospek unggal dinten. Aranjeunna ngartos masalah industri na ogé alesan kunaon perusahaan anjeun tiasa kaleungitan tawaran pikeun pesaing. Marengan panilitian utami sareng sekundér sareng analisis, pamasar tiasa ngamanpaatkeun inpormasi éta pikeun tuang usaha pamasaran digitalna ... mastikeun yén prospek dina unggal tahapan corong ngagaduhan eusi anu ngadukung pikeun ngabantosan prospekna kana tahap salajengna.

Tahap Corong Penjualan: Kumaha Pamasaran Digital Pikeun Aranjeunna

Nalika urang ningali sadaya medium sareng saluran urang tiasa dilebetkeun kana strategi pemasaran urang sadayana, aya inisiatip khusus anu urang tiasa nyebarkeun pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun unggal tahapan corong penjualan.

A. Kasadaran

Iklan sareng média diala ngajalankeun kasadaran ngeunaan produk sareng jasa anu ditawarkeun ku bisnis anjeun. Iklan ngamungkinkeun tim pamasaran anjeun pikeun ngamanfaatkeun pamirsa sareng kelompok sasaran pikeun sami-sami iklan sareng ngawangun kasadaran. Tim média sosial anjeun tiasa ngahasilkeun kontén anu ngahibur sareng narik anu dibagikeun sareng ngadorong kasadaran. Tim hubungan masarakat anjeun ngiringan pangaruh sareng toko média pikeun ngahontal pemirsa anu énggal sareng ngawangun kasadaran. Anjeun bahkan mungkin hoyong ngalebetkeun produk sareng jasa anjeun pikeun panghargaan pikeun ngajalankeun kasadaran sareng kelompok industri sareng publikasi.

B. Minat

Kumaha jalma resep kana produk atanapi jasa anjeun nunjukkeun minat? Ayeuna, aranjeunna sering ngiringan acara, ilubiung dina grup industri, ngalanggan buletin anu ngabantosan, maca tulisan, sareng milarian Google pikeun masalah anu aranjeunna milari jalan kaluarna. Minat tiasa dituduhkeun ku klik-liwat dina iklan atanapi rujukan anu nyayogikeun prospek kana halaman wéb anjeun.

C. Tinimbangan

Mertimbangkeun produk anjeun masalah évaluasi sarat, biaya, sareng reputasi perusahaan anjeun babarengan sareng pesaing anjeun. Ieu ilaharna tahap di mana penjualan mimiti kalibet sareng pamasaran mumpuni kalungguhan (MQLs) dirobah jadi jualan mumpuni kalungguhan (SQLs). Nyaéta, kamungkinan prospek anu cocog sareng profil demografi sareng firmagraphic anjeun ayeuna kawengku salaku lead sareng tim penjualan anjeun cocog aranjeunna dina kamungkinan mésér sareng janten palanggan anu hébat. Ieu dimana penjualan luar biasa berbakat, nyayogikeun kasus panggunaan, nyayogikeun solusi, sareng ngetrokkeun sagala masalah ti anu ngagaleuh.

D. Niat

Numutkeun kuring, tahap hajat anu paling penting tina sudut pandang waktos. Upami éta pangguna milarian milari jalan kaluarna, gampangna anjeun néwak inpormasi na sareng nyandak staf penjualan anjeun pikeun ngudag éta kritis. Pilarian anu aranjeunna anggo ngagaduhan maksud yén aranjeunna milarian solusi. Waktu réspon pikeun ngabantosan anjeun ogé kritis. Ieu tempat klik-to-panggero, ngabentuk réspon, bot obrolan, sareng bot langsung ngahasilkeun pangaruh anu ageung pikeun tingkat konvérsi.

E. Évaluasi

Evaluasi mangrupikeun tahap dimana penjualan ngumpulkeun seueur inpormasi pikeun nempatkeun prospek kalayan gampang yén anjeun gaduh solusi anu pas. Ieu tiasa kalebet usulan sareng pernyataan padamelan, perundingan harga, pelapisan beureum kontraktual, sareng nyetrika detail anu sanésna. Fase ieu parantos dipelak kalayan leyuran ngamungkinkeun penjualan sababaraha taun ka pengker - kalebet signage digital sareng ngabagi dokuméntasi online. Éta ogé penting pikeun bisnis anjeun gaduh reputasi hébat online salaku timna anu ngawangun konsensus bakal ngagali sareng nalungtik perusahaan anjeun.

F. Dibeuli

Prosés pamésér anu lancar sakumaha pentingna pikeun pamariksaan e-commerce pikeun barang konsumén sapertos dina perusahaan perusahaan. Bisa gampang tagihan sareng ngumpulkeun pendapatan, komunikasi pangalaman onboarding, ngirim ekspektasi pengiriman atanapi panempatan, sareng mindahkeun prospek kana konsumén kedah gampang sareng komunikasina.

Naon anu Teu Kalebet Corong Penjualan?

Émut, pokus corong penjualan ngajantenkeun prospék kana konsumén. Éta henteu biasana ngalangkungan éta sanaos tim penjualan modéren sareng tim pamasaran anu responsif kana pangalaman pelanggan sareng kabutuhan ingetan pelanggan.

Éta ogé penting pikeun dicatet yén corong penjualan mangrupikeun gambaran visual tina usaha tim penjualan sareng pamasaran anjeun… éta henteu ngagambarkeun perjalanan pembeli anu saleresna. Anu mésér, salaku conto, tiasa ngalih mudik dina perjalanan. Salaku conto, prospek tiasa milarian solusi pikeun ngahijikeun dua produk sacara internal.

Dina waktos éta, aranjeunna mendakan laporan analis ngeunaan jinis platform anu aranjeunna milari sareng ngaidentipikasi anjeun salaku solusi anu hirup. Éta ngamimitian kasadaranna sanaos aranjeunna parantos ngagaduhan hajat.

Entong hilap ... pembeli ngalih langkung seueur kana prosés mandiri dina ngaevaluasi pameseran salajengna. Kusabab ieu, penting pisan pikeun organisasi anjeun ngagaduhan perpustakaan eusi anu komprehensif pikeun ngadukung aranjeunna dina perjalanan sareng ngiringan aranjeunna kana léngkah salajengna! Upami anjeun damel padamelan anu hadé, kasempetan pikeun ngahontal langkung seueur sareng ngarobih deui bakal kajadian.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.