Kauntungan Marketing sareng Penjualan Automation Marketing

alat penjualan atanapi pamasaran 1024x426

Numutkeun kana Wawasan CSO, Perusahaan sareng generasi kalungguhan dewasa sareng prakték manajemén ngagaduhan 9.3% tingkat kahontal kuota penjualan anu langkung luhur. Ieu dimana platform penjualan otomatis sapertos sponsor kami di Salesvue parantos ngagaduhan pangaruh dramatis dina ningkatkeun duanana ngalaporkeun sareng éfisiénsi tim anu ngamangpaatkeun Salesforce - nyadiakeun a prospecting kana solusi otomatisasi pipa. Sanés ngan ukur penjualan otomatis anu ngabantosan wakil penjualan janten langkung produktif sareng éfisién, sanaos.

Sanaos dipasarkeun mangtaun-taun salaku alat pikeun, ogé, para pemasar, otomatisasi parantos ngarobah bentuk jurusan penjualan modéren ogé. Perusahaan anu nerapkeun solusi pikeun tim pamasaranna geuwat mendakan yén otomatisasi ngalegaan jauh saluareun wates pamasaran. Teu yakin? Ningkatkeun prestasi kuota ampir 10% henteu ngan ukur nempatkeun seueur artos tambahan dina kantong perwakilan penjualan anjeun, éta ogé jauh pisan kana usaha ngajajar penjualan sareng pamasaran, sareng nyumbang sacara signifikan kana efisiensi keseluruhan siklus penjualan perusahaan. Matt Wesson, Pardot

Otomatisasi pamasaran nyayogikeun wawasan anu berharga pikeun tim penjualan anjeun anu tiasa ngabantosan wawakil penjualan ngartos kabutuhan pelanggan. Kumaha aranjeunna ngupingkeun tentang produk sareng jasa anjeun? Data naon anu parantos aranjeunna sayogi dina bentuk anu nyarioskeun kualifikasi aranjeunna salaku kalungguhan? Kecap konci naon anu aranjeunna milarian nalika badarat dina situs? Naon interaksi anu aranjeunna gaduh via média sosial? Naon email anu aranjeunna langganan? Halaman naon anu aranjeunna didatangan? Whitepaper Naon anu aranjeunna unduh atanapi acara anu aranjeunna ngadaptar?

Jinis inpormasi tiasa luar biasa berharga pikeun wawakil penjualan pikeun nyiapkeun telepon atanapi email salajengna ku prospekna. Anjeun tiasa malah prioritaskeun usaha anjeun ngalangkungan skor timah pikeun mendakan sareng nutup kalungguhan anu langkung sering janten palanggan anu hébat.

pamasaran-otomatisasi-jualan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.