Jualan Penjualan: Genep Strategi Anu Menangkeun Haté (Sareng Tip Anu sanés!)

Strategi Teureuh Penjualan - Kartu Tulisan Tangan

Nulis serat bisnis mangrupikeun konsép anu dugi ka jaman baheula. Dina waktos éta, serat penjualan fisik mangrupikeun tren anu ditujukeun pikeun ngaganti pemasar panto-ka-panto sareng pitches-na. Jaman modéren meryogikeun pendekatan modéren (ngan ukur ningali parobihan iklan pariwara) sareng nyerat serat penjualan bisnis teu terkecuali. 

sababaraha prinsip umum ngeunaan bentuk sareng unsur-unsur surat penjualan anu hadé tetep diterapkeun. Kitu cenah, struktur sareng panjang serat bisnis anjeun gumantung kana jinis pemirsa sareng produk anu anjeun badé jual. Panjang biasa nyaéta 4-8 alinea, tapi tiasa langkung upami produk anjeun peryogi katerangan anu pas, atanapi kirang, kanggo tawaran anu langkung langsung. 

Nanging, kami bakal fokus kana peretasan anu manpaat anu henteu ngan ukur tiasa ngabantosan anjeun nutup transaksi tapi ogé meunang haté audién anjeun.

Strategi 1: Anggo Otomasi Pikeun Ngepaskeun Hurup Penjualan Bisnis Anjeun

Upami anjeun hoyong serat penjualan bisnis anjeun meunang haté, anjeun kedah menonjol ku sababaraha cara. Mimiti, anjeun kedah kreatif sareng ngalakukeun anu pribadi. Ngirim catetan tulisan leungeun mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajantenkeun koréspondén anjeun dikaluarkeun, nanging, nyeratna masing-masing tiasa nyéépkeun waktos.  

Kabeneran, anjeun tiasa nganggo a jasa surat tulisan tangan anu ngajadikeun otomatis sadayana prosés sareng ngajantenkeun téks anjeun siga anu ditulis ku panangan manusa nganggo pulpén anu nyata. Ngirim serat bisnis sapertos kieu, kalayan gaya panulisan anu dipersonalisasi sacara visual, mangrupikeun cara anu saé pikeun ménak haté anu nampi.

Strategi 2: Kalebet Bukti Sosial Kuat

Euweuh anu ngajual langkung saé tibatan produk anu disebat "ngarobih kahirupan" ku opini sareng pangalaman jalma anu nganggona. Éta henteu hartosna produk anjeun kedah répolusionér, tapi éta kedah gaduh buktina sosial anu kuat dibentuk ku sora konsumén anu wareg. 

Éta sababna naha hébat pikeun ngalebetkeun buktina sosial dina serat penjualan anjeun. Nyayogikeun tautan kana kasaksian pidéo mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngalakukeun éta. Cara ieu kabuktosan sacara efektif ngajalankeun penjualan.

Bijil pidéo palanggan mangrupikeun bubuka kanggo tombol CTA (Call to Action) anu kedah diposisikan di handapeun testimonial. Tujuanna nyaéta ngagunakeun momentum émosi positip sareng inspirasi anu kasaksian anjeun dipicu ku pemirsa sareng sacara alami masihan aranjeunna pilihan kanggo mésér (ngalangkungan CTA).

Strategi 3: Paké Pakakas Otomatisasi LinkedIn

Teu aya tempat anu langkung saé pikeun para pemasar B2B ngungkit sareng ngirim serat penjualan tibatan LinkedIn. LinkedIn mangrupikeun platform bisnis anu lega dimana sadaya jinis profesional kumpul pikeun diajar, jaringan, skala-up bisnisna sareng dipasarkeun produk atanapi jasa na. Mangrupikeun pasar unik kalayan seueur kasempetan anu kedah diamankeun pikeun strategi penjualan anjeun.

loba Pakakas otomatisasi LinkedIn tiasa ngabantosan anjeun ngalengkepan tingkat luhur personalisasi ku cara kréatip. Salaku conto, sababaraha alat ieu nawiskeun personalisasi gambar janten anjeun tiasa nambihan nami panampi atanapi poto profil dina gambar, pikeun ngajantenkeun langkung pribadi. Pakakas otomatisasi LinkedIn ogé tiasa nyabak inpormasi anu akurat tina propil target audién anjeun sareng nyiptakeun pesen anu dipersonalisasi sareng intuitif salaku manusa anu nyeratna.

Strategi 4: Janten Garis Pembukaan Pribadi

Salah sahiji kasalahan ageung nalika nyerat serat penjualan nyaéta salam anu teu pantes. Teu aya anu resep salam umum sapertos "Dear loyal customer" atanapi "Dear reader". Sabalikna, pemirsa anjeun hoyong ngaraos istiméwa, dihargaan, sareng dirawat sacara unik.

Éta sababna kaasup nami sareng profési (pikeun bisnis B2B) dina salam anjeun, mangrupikeun cara anu pasti pikeun nunjukkeun aranjeunna yén anjeun leres-leres nyarios ka jalma anu khusus. Bade ku "Dear Ben" atanapi "Dear Doctor Richards" bakal ngajantenkeun anjeun jauh sareng pastikeun yén panarima hoyong maca serat anjeun langkung jauh.

Kalayan pemirsa ageung, sesah sacara manual alamat unggal jalma ku cara unik sareng nyerat unggal hurup anu disesuaikan pikeun aranjeunna. Éta pisan sababna otomatisasi tiasa dianggo sareng ngahémat seueur waktos ku cara sacara manual ngumpulkeun inpormasi sapertos nami, profési, gender, jst.

Strategi 5: Anggo Pidéo Pikeun Penjualan Anjeun

Video ayeuna mangrupikeun salah sahiji anu paling format eusi anu dipikahoyong anu ngadorong Dursasana luar biasa sareng tiasa neuleumkeun pemirsa langkung seueur tibatan format anu sanés. Anjeun kedah ngungkit kana kaunggulan anjeun sareng ngempelkeunana dina surat bisnis anjeun supados penjualan anjeun langkung efektif. 

Pidéo pidéo langsung tiasa narik perhatian pemirsa sareng sacara ringkes ngabahas topik anu biasana anjeun lakukeun nganggo format téks. Kalayan pidéo, anjeun tiasa ngalebetkeun adegan anu tiasa ditindaklakeun pikeun layanan anjeun dina aksi, nunjukkeun kapuasan palanggan anjeun, sareng pamustunganana, sambung langkung jero sareng pemirsa. 

Seueur alat tiasa ngabantosan anjeun ngadamel pesen pidéo anu dipersonalisasi kalayan seueur animasi anu euyeub sareng visual anu matak narik ati, anu bakal ngajalankeun konversi.

Strategi 6: Anggo Countdown Timer 

Anjeun tiasa ngalebetkeun étang waktos ka email penjualan anjeun sabab tiasa ngawangun rasa ajeg dina jalma anu maca. Timer ieu kedah diposisikan di luhur, handapeun judul, diwangun ku tampilan anu narik ati anu narik perhatian.

Tujuan anjeun sanés buru-buru éta tapi pikeun méréskeun fitur anu pangsaéna pikeun produk anjeun sareng nekenkeun yén waktos meta terbatas. Kitu cenah, anjeun masih kedah ngagaduhan solusi anu épéktip pikeun titik nyeri aranjeunna sareng cara anu tepat pikeun méréskeunana.

Ieu Sababaraha Tips Ngeunaan Penjualan Tambahan

Ieu sababaraha tips pikeun ngajantenkeun serat penjualan bisnis anjeun ngagaduhan haté:

  • Pastikeun terang pemirsa anjeun sareng leres ngabagi aranjeunna supados anjeun tiasa terang kekhususanana
  • Ngadamel judul utama sareng sub judul anu cocog sareng jinis pemirsa anjeun
  • Kalebet langkung ti hiji CTA dimana éta wajar (handapeun anjeun kasaksian video, dina tungtung surat, jst)
  • Anggo kait pikeun nyiptakeun émosina dina pamiarsa anjeun
  • Anggo kotak misteri sapanjang surat anjeun pikeun ngajantenkeun pamaca maca langkung seueur dina anu sanés pikeun ngajawabna
  • Salawasna nempatkeun tawaran anjeun dina halaman munggaran
  • Entong kaleuleuwihi ku inpormasi, ukur nyertakeun kanyataan, pitur, sareng sipat khusus anu sanés anu dipiboga ku produk & jasa anjeun
  • Anggo téhnik anu parantos kabuktosan sapertos Kotak Johnson pikeun nyorot kauntungan tina panawaran anjeun salami serat

Naon ari Kotak Johnson?

Genep puluh taun ka pengker, ahli pariwara Frank H. Johnson nguji naha anjeunna tiasa ningkatkeun tingkat réspon kana surat penjualanana ngalangkungan metodeu anu dipikaterang karep salaku Adang Box. Johnson Box nyatakeun tawaran dina judul di luhur salam.

Nulis jangkauan penjualan bisnis anu hébat mangrupikeun prosés anu bijaksana sareng nungtut. Kecap anjeun kedah taliti ditulis, eusi anjeun leres terstruktur sareng kesan saatos maca kedah ngajerit "produk ieu masihan nilai". 

Salaku tambahan, ngagunakeun hacks bakal ngahémat waktos anjeun sareng nyayogikeun sababaraha jalan pintas pikeun nyegah sacara manual ngalakukeun kagiatan kaleuleuwihi. Hacks ogé tiasa nambihan sentuhan kapribadian sareng kreativitas pikeun eusi surat penjualan anjeun, khusus pikeun pemirsa sareng spésipikna. 

Salin penjualan anu kuat mangrupikeun inti tina serat bisnis anu suksés sareng sacara kreatif nganggo peretasan mangrupikeun panto pikeun menangkeun manah panarima.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.