Ngagunakeun Prioritas Penjualan Gandakan Konversi Penjualan Outbound Anjeun

prioritas penjualan ngadorong penjualan

Kuring nembé diskusi di minggu ieu sareng CEO SaaS anu parantos berjuang pikeun nyewa bakat penjualan anu produktif. Nalika aranjeunna nyetak sareng ngaheulakeun inbound, timna sering lambat ngahubungi timbal sareng telepon na throughput éta pikareueuseun. Butuh jenis jalma penjualan khusus pikeun nelepon 70+ sadinten, tapi éta pisan anu diperyogikeun ku ngamimitian upami éta ngarepkeun nyupiran penjualan anu cekap pikeun tuang pertumbuhan anu suksés.

Sababaraha masalah sareng tim penjualan anu teu produktif nyaéta aranjeunna henteu ngagaduhan prioritas dilebetkeun kana prosésna sareng timna kéngingkeun seueur tugas sareng ngalaksanakeun prioritas nyalira. Ieu ngakibatkeun kirang nelepon, kirang touchpoint sareng prospek, sareng - pamustunganana - kirang jualan. Velocify parantos mendakan yén ngamangpaatkeun prioritas tiasa ningkatkeun waktos ngobrol sapopoé ku 88% sareng konvérsi dobel!

Kamampuh ningkatkeun produktivitas sanés ngan ukur ngeunaan nutup langkung gancang, mitra kami di Salesvue parantos mendakan yén hubungan anu langkung ageung peryogi siklus penjualan anu langkung panjang kalayan titik touch sering. Upami sadayana anu dilakukeun ku tim penjualan anjeun nutup panas, perusahaan anjeun bakal kaleungitan hubungan anu langkung ageung anu henteu pernah ngadamel daptar tugas! Nyetak timbal, frékuénsi telepon sareng waktos réspon sadayana penting pikeun nutup hubunganana.

Angka-angka henteu aya anu kedah diémutan. Prioritas otomatis parantos ngabuktikeun waktos sareng deui pikeun ngabantosan perusahaan sacara signifikan ningkatkeun pendapatanna. Kieu infografis Velocify urang anu nunjukkeun naha ngeclak sababaraha bal dina hawa kedah didorong. Anjeun tiasa ngaunduh laporan lengkep, Kakuatan Prioritas.

jualan-prioritas

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.