Naha Anjeun Henteu Nyaho Saha Kuring?

abdi raja

Penting pikeun nyusun kualifikasi prospek pamasaran urang pikeun mastikeun yén urang ngagaduhan palanggan anu pas. Upami urang asup ka palanggan anu lepat, urang langsung terang sabab produktivitas kami lags, jilid rapat ningkat, sareng beuki frustasi asup kana hubungan. Kami henteu hoyong éta. Kami hoyong klién anu ngartos prosés kami, ngahargaan hubungan urang sareng ningali hasilna anu kami kéngingkeun aranjeunna.

Soré ieu kuring kedah ngadamel teleponna ka rerencangan sareng réncang kuring, Chad Pollitt di Kuno Creative. Chad ngagaduhan hubungan anu saé sareng anu ngajual anu ageung urang nuju ngagaleuh. Kalayan jangkauan blog urang, pakaitna anu caket sareng industri na, sareng palanggan konci anu dipibanda ... Kuring yakin pisan yén pamimpin di perusahaanna bakal ngahargaan bisnis sareng kami.

Hanjakalna, aranjeunna gaduh prosés inboarding anu parantos meryogikeun kuring ngobrol sareng anu jualan, ngaréspon sababaraha patarosan prékualifikasi, ngobrol sareng manajer saluran, nonton sababaraha video anu dikirim ku manajer saluran, ngaréspon spreadsheet kalayan sakitar 50 patarosan ... sareng Gusti terang naon anu salajengna.

Naha aranjeunna henteu terang saha kuring?

Kuring henteu hartosna yén dina éjok érési jenis rasa. Kuring ngan ukur prustasi kalayan leres yén aranjeunna leres-leres henteu terang saha kuring! Organisasi aranjeunna parantos tumuh ... sapertos prosésna ... sareng aranjeunna ayeuna ngagaduhan lapisan jalma internal pikeun prosés penjualanna anu teu kenal pisan sareng industri anu aranjeunna leres-leres henteu terang yén kuring gaduh nami sareng reputasi anu hadé di jerona. Kuring henteu percanten yén aranjeunna nyéépkeun waktos pikeun ningali, ogé. Kuring ngan saukur nomer séjén dina corong penjualanna.

Kuring frustasi sabab kuring digawé pisan pikeun ngawangun pangakuan sareng nuturkeun anu hébat anu kuring gaduh. Abdi sanés Steve Jobs… tapi dina cerukan alit na pikeun industri, kuring yakin kuring bakal muncul dina 25 jalma luhur anu ngartos naon anu aranjeunna nyobian hasil, nyarioskeun ngeunaan éta, sareng ngabagi ngeunaan éta. Blog kami ngagaduhan jangkauan anu luar biasa dina jero industri maranéhanana, tapi jalma-jalma dina prosés penjualanna teu sadar.

Ieu conto anu hadé tina penjualan prosés musna salah. Hal kahiji anu kuring lakukeun nalika perusahaan ngahubungi kuring pikeun kamungkinan usaha nyaéta nalungtik aranjeunna. Kadang-kadang urang ngalakukeun bisnis sabab bakal janten klien anu saé ... tapi sababaraha kali urang ngalakukeun bisnis sabab bakal janten kasempetan anu ageung pikeun kami!

Abdi sigana moal ngeusian spreadsheet. Kuring ngantosan dugi ka kontak Chad ningali naha atanapi éta aranjeunna hoyong janten mitra sareng pamimpin sanés dina industri. Éta bakal nguciwakeun upami aranjeunna henteu kusabab kuring lungguh dina démo sareng ningali alat anu kuring tiasa anggo pikeun klien kami ... tapi upami aranjeunna langkung milih nempatkeun kuring ngaliwatan prosés 42 léngkah pikeun ngadiskualifikasi kuring daripada ngartos saha kuring, kuring Kuring henteu yakin kuring hoyong bisnis sareng aranjeunna.

Sagala bisnis teu ngalakukeun kedah dialungkeun kana prosés. Prosésna saé pikeun mesin, tapi manusa tiasa mikir sareng nyandak kaputusan kaputusan anu luar biasa anu henteu pas dina prosés. Prospék anjeun sanés éntri dina spreadsheet ... éta jalma asli. Anjeun kedah gaduh pengecualian pikeun sadayana anu anjeun lakukeun… ti garis waktos, anggaran, dugi ka sumber anu diterapkeun. Abdi hoyong sadayana salah sahiji prospek idéal kuring karaos siga anu kuring ngarti saha aranjeunna, naha aranjeunna penting, sarta kumaha urang tiasa ngabantosan aranjeunna.

Penjual ieu ogé kedah.

4 Komentar

  1. 1

    Bravo Doug! Abdi énggal dina blog anjeun sareng sajauh ieu mendakan inpormasi anjeun sangat berharga. Kuring satuju sareng anjeun, sakapeung bot-bot kedah disingkirkeun sareng usaha dilakukeun ku pihak-pihak anu pakait. jaman.

  2. 2

    Prosés penting. Éta biasana ngabantosan boh anu mésér sareng anu ngajual. Tapi, kadang-kadang éta kudu disingkirkeun pikeun milih dialog. Bagian penting tina ngajual nyaéta terang iraha bade ngalih tina prosés na ngan ukur ngobrol sareng jalma.

    Sareng satuju yén 'panilitian kritis'. Sok terang saha anu anjeun carioskeun.

    Hatur nuhun kana tanggapanana, Douglas. Bakal nempatkeun tanggapan anjeun kana prakték.

  3. 3

    Hai Douglas,
    Pertama kali di dieu sareng resep terang ngeunaan anjeun didieu. Sadayana anu anjeun tulis di dieu disada 
    sareng inpormatip. Abdi teras-terasan datang deui ka dieu.

  4. 4

    Naha anjeun ngarujuk kana kamekaran bisnis atanapi ngan ukur
    palaksanaan téknologi anyar, boh salah sahiji pangaruhna tina dehumanisasi sareng
    deemphasizing hubungan jalma-ka-jalma. Sareng éta pikeun pamasaran
    Mangpaat eksekutif pikeun milarian cara pikeun nekenkeun jalma-ka-jalma
    hubungan, henteu paduli ukuran perusahaan sareng jinis téknologi anjeunna atanapi
    manehna ngalaksanakeun.

    Di daérah jasa profesional kuring, upami kuring henteu ngembangkeun
    hubungan sareng konsumén, naha kuring nyayogikeun jasa ka perusahaan ageung
    atanapi sakedik, kuring biasana henteu bakal ngahontal penjualan jasa éta. Éta
    jarang pisan kuring ngan bakal ngeusian formulir, masihan kuesioner, ngalakukeun wawancara
    terus meunang proyek. Ngan éta henteu kajantenan dina padamelan kuring; éta salawasna ngagaduhan
    janten ngeunaan hubungan. Pikeun kuring, unggal palanggan kedah ngaraos resep anjeun terang saha
    maranéhna nyaéta. Éta hubungan. Sareng upami anjeun teu tiasa milari cara pikeun ngadamel
    konsumén ngarasa istiméwa, anjeun bakal leungit bisnis.

    David S. Jackson

    Carlile Patchen & Murphy LLP

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.