5 Alesan Tim Penjualan Anjeun Henteu Ngahontal Kuota Aranjeunna

tren palaksanaan penjualan

Qvidian parantos diterbitkeun Laporan Tren Pelaksanaan Penjualan pikeun 2015 sareng éta pinuh ku stats di departemén penjualan anu kedah ngabantosan anjeun kana patokan kinerja penjualan anjeun nyalira ngalawan papanggihan.

Organisasi di 2015 ngalakukeun pergeseran mendasar ka arah pertumbuhan agrésif. Pimpinan penjualan kedah fokus deui dina ngajantenkeun timna langkung suksés ku ningali saluareun pangabisa penjualan taktis sareng ngadukung pasukan penjualan kalayan éksékutip tungtung-to-akhir-penjualan.

Nalika departemén penjualan ngadorong paningkatan tingkat win sareng ningkatkeun kahontal kuota, 5 alesan konci pikeun henteu ngahontal kuota aya:

  1. 42% kasempetan réngsé dina euweuh kaputusan.
  2. 41% kasempetan réngsé kusabab penjualan éta teu tiasa sacara efektif komunikasi nilai.
  3. 36% kasempetan ical kusabab penjualan kabebanan ku tugas administrasi anu sanés sareng henteu nyéépkeun waktos ngajual.
  4. 36% kasempetan leungit sabab ramping nepi ka reps butuh teuing.
  5. 30% kasempetan leungit sabab sabab manajer penjualan henteu tiasa épéktip tiasa ngalatih reps.

Aya sababaraha wawasan anu hébat dina nomer ieu!

  • Upami perusahaan henteu atosan dina kaputusan, maka langkung kedah miara hubungan éta sareng otomatisasi pamasaran, pamasaran email, sareng acara sareng kasempetan ngawangun hubungan anu sanésna perlu.
  • Upami penjualan henteu tiasa sacara efektif komunikasi nilai, panilitian utami sareng sekundér digabungkeun sareng kertas bodas, studi kasus sareng kasaksian mangrupikeun prakarsa pamasaran anu diperyogikeun.
  • Upami penjualan dibakar kalayan tugas-tugas anu sanés, otomatisasi penjualan penting pisan - ti otomatis nelepon dugi ka manajemén proposal.
  • Sareng upami ngarobih repetisi penjualan sareng ngalatih nunjuk kana sababaraha sumber daya manusa sareng kasempetan asah dina organisasi.

Infographic ngagaduhan papanggihan anu sanés yén penjualan sareng pamasaran kedah merhatoskeun - khususna ngartos prosés mésér palanggan. Sedengkeun seuseueurna palanggan ningali kana corong, Kuring yakin aranjeunna sono kana sababaraha faktor lingkungan anu mangaruhan kaputusan mésér - sadayana pusatkeun ngawangun kapercayaan sareng wewenang kalayan prospek.

Penjualan Tren Infographic

Ti Qvidian

nu Tren Pelaksanaan Penjualan laporan ngagambarkeun yén sanaos kaseueuran organisasi ayeuna nuju ngalih ti wijaksana kana pertumbuhan agrésip, halangan sapertos rep naek, kurangna prosés sareng eusi pameseran anu dikhususkeun, sareng sistem anu nyambung kalayan terbatas analytics sadayana damel babarengan pikeun ngarusak garis handap, ngahambat ngahontal kuota, sareng nyegah pertumbuhan anu berkelanjutan. Pikeun naékkeun tantangan ieu, organisasi kedah ningkatkeun bidang konci dina siklus penjualan supados berhasil ngawangun, ngaéksekusi sareng ngaoptimalkeun inisiatif penjualan.

3 Komentar

  1. 1

    Statistik anu saé pisan anu tiasa ngakibatkeun efisiensi anu langkung saé pasti. Éta bakal ngabantosan kuring pikeun ngarobih fokus sareng nyandak kaputusan anu langkung akur.

  2. 2

    Tulisan wawasan. Parantos damel lami di tim penjualan, kuring ngartos poin-poin anu anjeun parantos nyorot. Kuring satuju sareng titik anjeun ngeunaan palaksanaan automation penjualan. Éta bakal ngabantosan kuring pikeun nyandak kaputusan penjualan anu langkung saé.

  3. 3

    Kuring satuju yén kurangna nyandak kaputusan gancang mangrupikeun salah sahiji alesan konci naha tim penjualan henteu tiasa ngahontal target na. Kami parantos sering ningali ieu. Kaputusan gancang nyaéta jalan kaluarna. "Waktos artos!"

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.