Nyaéta Élmu Penjualan atanapi Seni?

élmu penjualan atanapi seni

Ieu patarosan anu saé anu kuring mutuskeun pasang aksi ka dua urang propésional anu kuring terang yén damel sareng jurusan penjualan anu ngarah unggal dinten. Bill Caskey tina Pelatihan Penjualan Kumbang mangrupikeun ahli penjualan sareng palatih anu diakui sacara nasional ogé Isaac Pellerin ti TinderBox - platform proposal penjualan anu ngabeledug dina kamekaran. Duanana nyaéta klien!

Ti Ishak: Seni Penjualan

Isaac Pellerin ti TinderBox dina Martech Radio | Martech ZoneKuring angkat kana konsér minggu ayeuna pikeun ningali Mumford sareng Putra ngalakukeun acara anu enerjik. Jalma-jalma ieu maénkeun lagu anu sami unggal wengi, gaduh bantalan anu sami sareng balaréa, sareng nganggo banyolan anu sami, tapi kumaha waé aranjeunna tiasa tampil dina cara anu ngajantenkeun penonton karaos sapertos ieu leres-leres mangrupikeun halte favorit aranjeunna dina wisata. Aya aspék konsér anu sains saderhana sareng nalika elemen-elemenna disarengan sareng niat, éta mangrupikeun kasenian.

Kuring yakin ieu aya hubunganana sareng ngajual. Éta kedah ngaraos seni sapertos tetep diakar dina élmu, hal anu kuring sebut "Dihitung Spontanitas". Anjeun kedah ngartos pemirsa sareng terang dimana badé angkat bari responsif kana kabutuhanana nalika anjeun nampi tanggepan salami prosés mésér.

Anu misahkeun kasenian sareng élmu nyaéta hajat. Aya sababaraha hukum ilmiah anu ngatur prosés penjualan. Saperti jumlah prospek anjeun kedah nyauran pikeun kéngingkeun kalungguhan anu bakal ngarobah kana kasempetan, atanapi kumaha gancangna anjeun kedah nuturkeun sareng inbound sateuacan sateuacan tiis. Sami sapertos bumi anu muterkeun sumbu na nyiptakeun pola matahari terbit sareng matahari terbenam, hal-hal ieu kedah kajantenan kalayan konsistén anu teu teras-terasan supados mesin penghasilan tiasa dijalankeun.

Wakil penjualan anu saé ngartos élmu dina paripolah ieu. Rep penjualan anu saé terang kumaha pikeun ngirim pesen ka prospek ku cara anu dirasa khusus. Aranjeunna terang kumaha ngungkit intel anu dikumpulkeun dina prosés ilmiah pikeun karajinan pangalaman mésér anu dipersonalisasi. Penjualan anu saé pisan tiasa diangkat kana bentuk seni (khususna seni pertunjukan) nalika hukum ilmiah anu ngatur alam semesta penjualan anjeun dipikaharti kalayan saé sahingga nuansa tiasa dilebetkeun kana unggal pagelaran anu bakal ngareuwaskeun sareng ngagumbirakeun prospek anjeun ..

Tina RUU: Élmu Penjualan

bil-kasJalma penjualan anu hébat sapertos pelari Olimpiade: Aranjeunna ngajalankeun prakték mil sateuacan lomba. Aranjeunna henteu pernah saukur kaluar sareng bersaing. Dina dinten persaingan, aranjeunna siap, mental sareng fisik. Biasana, jalma penjualan nolak ngalakukeun hal-hal di payun pikeun suksés. Éta sababna omzet dina profési anu luhur pisan. Élmu ngajual parantos siap bersaing. Seni kasebut dina pamahaman alam manusa nalika anjeun aya di buruan.

Kanggo sababaraha tip ahli anu hadé sareng analisis anu langkung jero ngeunaan sababaraha metode penjualan artistik sareng ilmiah anu paling berharga ayeuna, anjeun tiasa ngaunduh ebook terbaru Velocify - Nyerang kasaimbangan sampurna antara seni sareng élmu.

Velocify Penjualan Debat Infographic

One comment

  1. 1

    Saha waé tiasa nyandak tilu warna primér sareng ngadamel warna sekundér, tapi ngan ukur seniman anu tiasa ngarobih kana karya agung anu patut ditingali sareng pikaresepeun, sanaos sababaraha nganggap éta karya, anu sanés henteu ningali éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.