Kumaha Cara Ngajual Bahan Bakar nganggo Eusi Sosial Anu Ditata

eusi sosial penjualan

Kami henteu nyobian ngolo-ngolo diri yén kami sumber pamasaran sareng pamasaran anu pangsaéna di Internét. Kami ngagaduhan hubungan anu saé sareng situs anu sanés sareng urang ngamajukeun seueur kolega kami anu parantos nyerat eusi anu endah dina mangtaun-taun. Kami henteu ningali unggal situs salaku pesaing, tibatan kami ningali éta salaku sumber pikeun pemirsa. Nalika urang teraskeun ningkatkeun jangkauan kami, kami dihargaan salaku sumberdaya kusabab nilai anu kami bawa pikeun komunitas urang.

Kami nampi pitches sareng waspada kana topik anu dipikaresep sadidinten sareng kami maca sareng marios sadayana kalayan taliti. Nalika aya infographic anu saé kanggo dibagi - kami nuju siap. Nalika batur nyerat eusi minat anu narik ati, urang promosikeun ku sosial. Salami urang teraskeun nyayogikeun niléy, urang bakal teras-terasan ningkatkeun jangkauan urang. Jangkauan éta teras-terasan nyandak urang kasohor sareng - antukna - petunjuk ti perusahaan anu peryogi bantosan kami. Kalayan kecap séjén, eusi anu dikurasi mangrupikeun strategi utami pikeun urang.

Naon Kandungan anu Diasilkeun Ku Pamaké? UGC

Éta sanés ngan ukur B2B. Ngahasilkeun nilai pikeun konsumén mangrupikeun strategi anu luar biasa ogé. Sareng bahkan langkung ti industri sareng artikel panarjamah, eusi pisan anu dibangkitkeun ku pangguna anjeun janten sumber anu luar biasa pikeun ngamajukeun produk sareng jasa anjeun, ngagedekeun jangkauan anjeun, kéngingkeun jangkauan énggal sareng nahan palanggan anu hébat. Eusi ieu katelah eusi anu dihasilkeun ku pangguna, atanapi UGC.

Konsumén dinten ayeuna teras-terasan ngadamel, ngabagi sareng nyéépkeun poto, pidéo sareng téks. Eusi sosial ieu henteu ngan ukur populér, tapi pangaruh. Beuki loba, konsumén ngarobah kana eusi sosial nalika nyandak kaputusan mésér. Sateuacan diklik Tambihkeun kana karanjang, aranjeunna milari cap persetujuan ti sasama sareng réréncangan. Tren ieu nyiptakeun kasempetan ageung pikeun mérek ngajalankeun pendapatan. Tapi jalur ti selfie dugi ka diobral sigana henteu langsung. Seueur mérek sareng pangecér masih kakurangan strategi pikeun nyetir perdagangan ti UGC.

Ieu anyar infographic ti OfferPop outlines léngkah pikeun ngumpulkeun jeung curating eusi sosial anu ngarobah kana jualan.

Fueling-Anjeun-Penjualan-Mesin-kalayan-Sosial-Eusi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.