5 Léngkah jejaring sosial pikeun Penjualan Profesional

gawe babarengan

Patepung sareng palanggan ayeuna anu ngartos dasar-dasar Twitter, Facebook, LinkedIn, sareng sajabana sareng kuring hoyong masihan aranjeunna eupan balik ngeunaan mimiti ngagunakeun média sosial sacara épéktip. Kliénna mangrupikeun propésional penjualan sareng hoyong ngamimitian ngamangpaatkeun médium tapi henteu yakin kumaha anjeunna bakal nyaimbangkeun sarat padamelanna bari nyiapkeun strategi média sosial.

Éta masalah umum. Jejaring sosial online henteu sapertos jaringan offline. Anjeun pendak sareng jalma, ngaidentipikasi konektor, sareng mendakan sareng ngawangun hubungan sareng influencer sareng prospek. Anjeun teu tiasa sacara langsung ngaléngkah kana acara Hujan munggaran sareng ngalakukeun ieu (Rainmaker mangrupikeun grup jaringan régional anu ngagaduhan pertumbuhan ngabeledug). Butuh waktos, peryogi sababaraha ngali, sareng pamustunganana moméntum pikeun ngamimitian nguntungkeun tina jaringan anjeun. Ieu leres leres online sapertos offline.

5 Léngkah pikeun Suksés Ngamangpaatkeun Jaringan Sosial pikeun Ngajalankeun Penjualan

  1. Candak online: Ngawangun anjeun LinkedIn profil, muka a Twitter akun, sareng upami anjeun hoyong nyepetkeun prosés (sareng nanem modal langkung seueur waktos), mimitian nyerat blog dina industri anjeun. Upami anjeun henteu gaduh blog, maka milari blog sanés anu tiasa disumbangkeun.
  2. Identipikasi Konektor: Hiji cara gancang pikeun mendakan konektor dina grup anjeun nyaéta ngagabung kana jaringan online sapertos LinkedIn. Di Twitter, anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku nalungtik hashtags sareng mendakan jalma-jalma anu aya di tukangeun éta tweet industri. Parangkat canggih sapertos Radian6 ogé tiasa ngabantosan di dieu!

    Pikeun Blog, parobihan panganyarna pikeun Technorati leres-leres tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahambat target anjeun. Ngalakukeun milarian blog pikeun istilah sapertos CRM tiasa nyayogikeun anjeun daptar blog, dina raraga popularitas! Tambihkeun eupan ieu ka pamaca feed favorit anjeun!

  3. Ngawangun Hubungan: Sakali anjeun ngaidentipikasi konektor, mimitian nambihan nilai kana konténna ku nambihan kontribusi anu aya hubunganana sareng koméntar sareng tweet. Entong ngamajukeun diri ... ieu sanés jalma meuli produk anjeun, aranjeunna anu tiasa omongan ngeunaan produk sareng jasa anjeun.
  4. Taroskeun Ieu: Ku nyumbang kana paguneman sareng ngawangun wewenang dina industri anjeun - konektor bakal nyarios ngeunaan anjeun sareng influencer bakal ngamimitian nuturkeun anjeun. Koncina didieu nyaéta masihan, masihan, masihan… anjeun moal tiasa masihan cekap. Upami anjeun hariwang ngeunaan jalma ngan saukur nyolong inpormasi anjeun sareng ngagunakeunana tanpa mayar anjeun ... entong! Jalma-jalma éta moal pernah mayar anjeun, kumaha waé ogé. Anu saha ngalakukeunana mayar nyaéta jalma anu masih bakal.
  5. Nyayogikeun Jalan ka Dursasana: Ieu dimana blog leres-leres aya gunana! Ayeuna anjeun ngagaduhan perhatian jalma, anjeun kedah nyandak éta deui pikeun ngalakukeun bisnis sareng anjeun. Pikeun blog, éta tiasa janten panggilan-to-aksi dina sidebar anjeun atanapi formulir kontak. Nyayogikeun sababaraha halaman pendaptaran pikeun unduhan atanapi wébinar. Upami teu aya anu sanés, nawiskeun profil LinkedIn anjeun pikeun ngahubung sareng aranjeunna. Naon waé anu anjeun mutuskeun, pastikeun éta gampang pisan pikeun mendakan… langkung gampang pikeun nyambung sareng anjeun, beuki seueur jalma bakal.

Jejaring sosial pikeun ngahasilkeun penjualan henteu sesah tapi tiasa lami. Sakumaha nempatkeun tujuan penjualan pikeun sababaraha telepon anu anjeun télépon, jumlah rapat anu anjeun hadiri sareng jumlah nutup anu anjeun damel ... mimitian nempatkeun sababaraha tujuan pikeun jumlah industri anu anjeun mendakan, jumlahna anjeun nuturkeun, ngahubungkeun sareng, sareng nyumbang kana. Sakali anjeun ngagaduhan kaulinan anjeun, sukwan pikeun pos tamu atanapi kintun panyambungna atanapi pangaruh tamu posting dina blog anjeun. Dagang pamirsa mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngagedekeun jaringan anjeun.

Nalika anjeun neraskeun damel jaringan anjeun sareng ngawangun hubungan sareng konektor sareng influencer, anjeun bakal kéngingkeun hormat sareng muka diri kana kasempetan anu anjeun henteu pernah terang. Kuring konsultasi sadidinten ayeuna, nyarios rutin, nyerat buku sareng gaduh bisnis anu berkembang - sadayana diwangun tina strategi jaringan sosial anu épéktip. Butuh sababaraha taun dugi ka dieu - tapi éta saé pisan! Gantung di ditu!

3 Komentar

  1. 1

    Janten pangadopsi telat média sosial inpormasi ieu tiasa ngijinkeun kuring janten langkung épisién sareng waktos kuring ngarencanakeun pikeun ngalirkeun diri kuring salaku propésional - anu aya hubunganana sareng média sosial. Hatur nuhun kana wawasan Doug.

  2. 2

    Anjeun ngalakukeun padamelan anu saé pikeun nyorot yén ngawangun hubungan masih mangrupikeun katerampilan kinerja penjualan inti. Nanging, sababaraha cara parantos robih atanapi ditingkatkeun.

    Jigana jalma-jalma leungit sababaraha kasempetan nyata nalika aranjeunna diskon média sosial salaku padika pikeun ngaidentipikasi kasempetan sareng ngagancangkeun hubungan hubungan.

  3. 3

    Tumuwuhkeun jaringan mitra rujukan anu kuat panginten tiasa langkung mangaruhan kana usaha anjeun tibatan ngan ukur naon waé anu anjeun lakukeun taun ayeuna. Anggo alat gratis sapertos Referrals-In.com pikeun ngungkit LinkedIn pikeun numuwuhkeun jaringan pasangan rujukan anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.