Naha Rep Penjualan Anjeun Henteu Sosial?

sosialisasi média

Dina konperénsi anu anyar, kami mendakan salah sahiji klien kami kalayan terampil jejaring na damel kamar. Aranjeunna ngalaksanakeun padamelan anu saé sareng ngasuh sababaraha kalungguhan anu hadé sanaos daptar pangunjung anu haneut luke dina konperénsi éta. Nalika Marty nyarios sareng aranjeunna, anjeunna perhatoskeun yén aranjeunna henteu ngagaduhan inpormasi sosial pikeun anjeunna pikeun ngahubungi jalma-jalma penjualan online. Saatos balik, anjeunna nyerat bisnis kanggo ngabéjaan aranjeunna sareng aranjeunna jujur ​​sareng nyarioskeun yén tim penjualanna henteu leres éta sosial.

Anjeun kedah bercanda atuh.

Sanaos LinkedIn panginten siga sesah, Facebook panginten siga éta kanggo budak kuliah komo kecap na tweeting bisa disada pikaseurieun, ieu mangrupikeun konferensi online pangageungna anu anjeun tiasa mendakan. Nyaéta milyaran jalma online kalayan ratusan milari produk sareng jasa anjeun dina unggal dinten, naroskeun perkawis perusahaan anjeun, sareng kersa kalibet online Tambih deui ti batan offline.

Grup industri di LinkedIn, Halaman industri dina Facebook, Tweetups, sési Twitter langsung sareng hashtags dina Twitter nawiskeun kasempetan anu luar biasa pikeun tim penjualan anjeun ka jaringan, ngawangun kapercayaan, sareng milarian prospek online. Naha di dunya anjeun bakal nyéépkeun rébuan dolar pikeun ngawangun stan sareng ngirim tim penjualan anjeun kana konperénsi ... tapi teu malire média sosial? Éta ngan kacang polos ayeuna. Kacangan.

Ieu sababaraha tips pikeun meunangkeun tim penjualan anjeun dina Twitter:

  • boga kawijakan média sosial dina tempatna sareng mastikeun perwakilan penjualan anjeun terang naon sareng saha aranjeunna diidinan sareng teu diidinan nyarios ngeunaan online.
  • Pinuh eusian profil anjeun sareng nambihan poto saleresna. Anjeun bahkan tiasa naros ka perusahaan anjeun gaduh halaman badarat khusus kanggo perwakilan penjualan anjeun!
  • neangan grup industri dina LinkedIn. Gabung sareng grup sareng seueur anggota anu seueur aktipitas. Tambahkeun nilai kana paguneman.
  • Entong payu! Anjeun moal angkat ka batur dina konperénsi sareng nawiskeun aranjeunna sidang 14 dinten ... entong dilakukeun dina média sosial. Anjeun kedah nyayogikeun nilai sareng ngawangun hubungan sareng jaringan anjeun sacara offline pikeun nutup bisnis sareng éta henteu béda online.
  • Nyingkahan kontropérsi. Agama, politik, humor anu dipertanyakan - éta sadayana tiasa ngajantenkeun anjeun dina masalah di kantor sareng leres-leres tiasa ngajantenkeun anjeun dina masalah online. Sareng online permanén!
  • Entong badmouth pasanggiri. Éta henteu raos sareng bakal ngarugikeun anjeun bisnis. Éta bahkan tiasa ngerakeun anjeun salaku palanggan anu bahagia sareng palanggan sumping pikeun nyalametkeun aranjeunna sareng ngawitan ngayun ka anjeun.
  • nyadiakeun sokongan. Éta henteu cekap pikeun neraskeun jalma ka halaman layanan palanggan anjeun. Nyandak tanggung jawab pribadi pikeun mastikeun yén hiji masalah ditangani leres sareng ngajaga klien senang bakal masihan jaringan kesan anu hébat pikeun anjeun sareng kumaha paduli ka klien anjeun.
  • Tong ngan ukur sambung sareng prospek. Turutan persaingan anjeun sahingga anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan aranjeunna, stratégi sareng komunitasna. Tuturkeun pamimpin pamikiran industri anu tiasa ngabantosan ngenalkeun anjeun kana jaringan anjeun. Turutan palanggan anjeun sareng promosikeun karyana. Teras tuturkeun prospek pikeun kenal aranjeunna.

Upami strategi penjualan anjeun kanggo ngantosan inbound, pencét ngalangkungan daptar lead, sareng ngantosan konférénsi salajengna pikeun ngumpulkeun kartu bisnis, anjeun parah ngawatesan kasempetan anjeun pikeun ngajual dimana aya paménta. Paménta pikeun produk sareng jasa anjeun online ayeuna. Paguneman lumangsung sareng atanapi henteu sareng anjeun ... atanapi langkung parah - sareng pesaing anjeun. Anjeun kedah dina paguneman éta. Anjeun kedah kéngingkeun penjualan éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.