19 Stats Penjualan kanggo Email, Telepon, Suratsora, sareng Jual Sosial

19 statistik penjualan

Penjualan mangrupikeun bisnis jalma dimana hubungan penting sapertos produk, utamina dina industri penjualan perangkat lunak. Pamilik bisnis peryogi jalma anu tiasa diandelkeun pikeun téknologi na. Aranjeunna bakal ngungkit kanyataanana ieu, sareng merjuangkeun harga anu langkung saé, tapi langkung saé tibatan éta. Wakil penjualan sareng anu gaduh SMB kedah akur, sareng langkung penting pikeun wakil penjualan kanggo éta kajantenan. Henteu ilahar pikeun anu nyandak kaputusan pikeun ngalangkungan wakil penjualan anu aranjeunna henteu resep, sanaos hartosna mayar langkung.

Aya lulucon baheula dina manajemén yén wakil penjualan henteu kedah pinter - ngan ukur pinter. Sadaya anu di jual kedah terang nyaéta kumaha nutup perjanjian. Upami aranjeunna tiasa ngalakukeun éta, sésana bakal ngurus nyalira. Asistén kantor sareng akuntan tiasa ngurus sésana. Hal utama anu cocog sareng perawatan di lantai luhur nyaéta ngeunaan sabaraha artos anu tiasa dibawa ku wakil penjualan.

Gawe di jual ogé meryogikeun pola pikir anu béda. Tukang kai terang iraha aya anu diwangun sareng réngsé. Pagaweanna aya di payuneun aranjeunna sareng nyata. Pagawé garis perakitan bakal ningali naon anu aranjeunna tambihan kana widget anu aranjeunna ngabantosan ngawangun, sareng aranjeunna ogé bakal terang sabaraha unit anu aranjeunna bérés dina hiji dinten. Sales-rep henteu ngagaduhan anu nyata. Kasuksésan aranjeunna diukur langkung sapertos poin dina hiji gim. Aranjeunna terang yén aranjeunna nampi, sanaos sanés sanés anu tiasa aranjeunna keuna sareng raos. Scorecard maranéhanana diwangun ku jumlah dolar sareng kuota.

Éta ogé sanés lapangan anu statis. Téknologi parantos ngarobih penjualan sapertos industri sanés. Média sosial parantos masihan langkung seueur cara pikeun ngahontal palanggan sareng hal-hal sapertos email tiasa janten alat anu épéktip pikeun anu terang kumaha ngagunakeunana. Infographic ieu ti Bizness Aplikasi nembongkeun téknologi pangaruh anu jauh tina penjualan, sareng kumaha éta ngarobah gim.

19 Stats Penjualan Ngareuwaskeun Anu Bakal Ngarobih Kumaha Anjeun Jual

19 Stats Penjualan Ngareuwaskeun Anu Bakal Ngarobih Kumaha Anjeun Jual

Ngeunaan Bizness Aplikasi

Bizness Aplikasi nyaeta WordPress pikeun nyiptakeun aplikasi sélulér. Seueur konsumén urang panyipta aplikasi labél bodas - Agénsi pamasaran atanapi desain anu ngagunakeun platform kami pikeun ngarobih épéktip sacara efektif pikeun palanggan usaha alit.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.