Komo Lauk Maung Ngapung

lauk

Ngembang dewasa kuring digedékeun ku optimis sareng pesimis, Ibu kuring panginten jalma anu paling bagja paling lucu anu anjeun kantos pendakan. Anjeunna pastikeun yén kuring digedékeun ku pola pikir anu réa, teu hoyong nanaon tapi saé kanggo sadayana sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan jalma-jalma. Nalika kuring mimiti diajar sareng dewasa kuring naros ka anjeunna ngeunaan kunaon anjeunna ngabantosan sababaraha jalma anjeunna leres-leres henteu resep sareng résponna saderhana.

Matt sadayana tiasa langkung saé sareng ngabantosan aranjeunna ngabantosan masarakat. Inget "pasang pasang angkat sadayana kapal". Sakedik kuring terang yén pesenna mangrupikeun pesen ageung anu kuring bakal kéngingkeun diajar ékonomi engké nalika kuring kuliah. Sakali deui kuring diajar yén ngeunaan ékonomi, nalika kaayaan alus "pasang pasang angkat sadayana kapal."

Taun-taun booming taun 90an bener-bener ngabuktikeun Ibu kuring sareng profesor ékon kuring duanana jenius. Salami langkung ti 15 taun (dugi ka 2008) gelombang ékonomi anu ningkat saéstuna ngangkat kapal sadayana. Kanggo kaseueuran usaha alit taun-taun éta saé pisan, pembeli seueur, kauntungan teu raoseun sareng sababaraha usaha éta saderhana kaluar sareng milarian prospek anu daék sareng sanggup pikeun ngadeudeul pendapatan anjeun.

lauk-kaluar.jpgDina taun 2008, satengah anu sanésna pesen kolot kuring mimiti asup akal. Bapa kuring jalma anu hébat tapi henteu sapertos Ibu kuring anjeunna lumayan jago ngajaga pikiran na fokus kana kakurangan anu sabenerna kajadian. Pesen na ka kuring rada beda. Anjeunna ngawartoskeun ka kuring Malah lauk paéh kumalayang. Naon anu anjeunna hartosna nyaéta nalika pasang naek naék sadayana bergerak ka luhur tapi henteu sadayana mangrupikeun parahu. Intina sederhana pisan, ékonomi goréng henteu nyiptakeun kalemahan, ékonomi goréng ngalaan kalemahan.

Salami sababaraha taun ka pengker kami diajar diajar hirup ku pesen Pa abdi. Sareng ku WE, hartosna ékonomi Amérika. Kami parantos ningali sajumlah ageung usaha anu nyandak kaputusan goréng. Sareng nalika gampang kaputusan éta kaputusan katingali saé, teu aya masalah atanapi akibat anu nyata pikeun pilihan anu goréng. Tapi pas urang nabrak di jalan éta konsékuansi kakeunaan sareng sering teuing paparan éta nyababkeun kagagalan musibah.

Salaku palatih penjualan, kuring nyéépkeun sababaraha dinten kuring damel sareng pamilik bisnis anu ningali sisi bisnisna anyar. Penjual anu disangka hebat pisan tétéla henteu ngalakukeun nanaon deui tibatan naek sababaraha klien konci anu nuju bertumbuh. Penjual anu daék ngirangan harga sakedik dina waktos anu saé ayeuna tiwas ayeuna sabab teu ngagaduhan nanaon deui tibatan motong harga.

Jalma-jalma juragan anu henteu teras-terasan prospek parantos nonton volume penjualan na ambruk ayeuna yén pesaing nuju mésér rekeningna. Dua taun ka pengker kalemahan ieu panginten henteu janten masalah, ékonomi kuat, pembeli seueur sareng margina séhat. Ékonomi tambuh sareng gaduh prosés penjualan anu lemah sareng tim penjualan anu salah mangrupikeun masalah, tapi éta ngan ukur henteu cekap masalah kanggo ngalereskeun.

Dinten ayeuna mah benten, usaha anjeun disandera. Tim penjualan anjeun aya dina kendali masa depan anjeun sareng kajabi anjeun terang yén aranjeunna damel tina strategi anu leres, dina struktur anu leres sareng ngagaduhan katerampilan anu leres bahkan pamulihan bakal janten tantangan.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.