Komo Naros Balik deui ka Kamp Pelatihan

iStock 000000326433XSmall1

iStock_000000326433XSmall.jpgNaha éta Colts angkat ka Kamp Pelatihan? Naha aranjeunna henteu acan terang kumaha maen Bal?

Tanggal 30 Juli taun ieu Colts badé angkat ka Kamp Pelatihan, ieu bakal nandakeun mimiti opat minggu prakték sengit anu dirancang pikeun maksa pamaén pikeun museurkeun kana naon anu kedah dilakukeun pikeun ningkatkeun kamampuan maén bal. Tapi sigana mah runtah waktu pikeun kuring, barina ogé seueurna pamaén ieu parantos nyéépkeun sahenteuna 8 taun terakhir dina kahirupan aranjeunna damel karajinanana dina pertandingan anu kalapa pisan sareng Colts parantos kéngingkeun langkung seueur tibatan tim profesional anu sanés dina waktos ieu. Naon di Bumi anu panginten jalma-jalma ieu bakal diajar?

Teu anéh, dina dinten mimiti kemah aranjeunna sigana bakal ngadangu kutipan Vince Lombardi anu kawéntar yén ampir sadaya palatih nganggo pikeun ngamimitian latihan camp. "Punten, ieu maén bal." Awal ieu sinyal ka sadaya pamaén di lapangan yén kasuksésan dina maén bal, sapertos kasuksésan dina penjualan, sadayana ngeunaan fokus anu lengkep sareng tunggal dina ngalakukeun hal-hal sakedik sareng pasti yén anjeun ngajalankeun Dasar-Dasar.

Nalika urang damel sareng klien kami teu aya anu langkung nyugemakeun tibatan ningali panonna hérang sabab sadar yén latihan dina penjualan henteu bénten tibatan latihan pikeun olahraga. Aranjeunna sadar yén sistem anu aranjeunna parantos mimiti pelajari henteu sanés mangrupikeun séri saderhana Paripolah, Sikep sareng Téhnik – yén nalika leres dilaksanakeun sacara dramatis ningkatkeun kasempetan aranjeunna pikeun nutup langkung seueur bisnis sareng ngasilkeun artos langkung.

Sareng aranjeunna ogé sadar kunaon latihan mangrupikeun prosés anu lumangsung, Kalayan klien has kami damel sareng kami salami 4-6 taun. Kusabab teu paduli kumaha saderhana Paripolah, Sikep sareng Téhnik éta aya jalan anu panjang tina henteu terang naon anu anjeun kedah lakukeun nepi ka ngalakukeun naon anu anjeun kedah otomatis.

Kuring henteu percanten yén latihan ngajantenkeun sampurna, nyatana dina maén bal sareng dina penjualan henteu aya anu sampurna. Nanging, dina unggal bidang profesional urang terang yén latihan ngajantenkeun kamajuan. Nalika anjeun ningali kakuatan penjualan anjeun, naha aranjeunna latihan? Sareng ku prakték Maksad abdi, aranjeunna leres-leres damel pikeun ningkatkeun sistematis kamampuanna pikeun ngajual nganggo panguatan anu teras aya gandeng sareng pengulangan sareng pangukuran hasilna? Atanapi aranjeunna kaluar ningali seueur jalma anu tiasa, ngarepkeun naon anu aranjeunna lakukeun leres?

Dina waktos sanésna anjeun nonton Peyton Manning ngalungkeun pas touchdown anu gampang sigana opat halaman pastikeun yén anjeun ngareureuhkeun sareng sadar yén pikeun unggal menit Peyton maén di lapangan salami pertandingan anjeunna nyéépkeun langkung ti 15 menit dina latihan lapangan. Anu ngabantosan kuring deui kana patarosan kuring, nalika anjeun ningali kakuatan penjualan anjeun, naha aranjeunna latihan?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.