Transformasi Penjualan Anjeun ngalangkungan Pendekatan Multi-Threaded

bagan qvidian

Kuring diulem pikeun nyandak bagian dina sawala panel anu anyar dina Konperénsi Produktivitas Penjualan Asosiasi Manajemén Penjualan di Atlanta. Sesi ieu difokuskeun kana Transformasi Penjualan, kalayan panelis nyayogikeun pamikiran sareng pandanganana ngeunaan prakték pangsaéna sareng faktor kasuksesan kritis.

Salah sahiji titik diskusi munggaran anu ngusahakeun pikeun ngartikeun istilah éta nyalira. Naon transformasi penjualan? Naha teuing dianggo sareng kamungkinan hyped? Konsensus umum nya éta, henteu sapertos épéktipitas penjualan atanapi pangabisa, anu ngagaduhan kapercayaan kana definisi sareng interpretasi anu lega, transformasi penjualan nyababkeun régulasi bahan organisasi penjualan vs parobihan tambahan leutik pikeun ningkatkeun kinerja.

material dina kontéks ieu biasana bakal mangaruhan sababaraha aspek organisasi, kalebet:

  • Strategi pasar buka-ka pasar (saluran, pamasaran, produk, harga, target audién)
  • Infrastruktur anu ngadukung (ops penjualan, prosés, téknologi)
  • Faktor anu aya hubunganana sareng jalma sapertos katerampilan ngajual sareng rencana Ngiringan

Dina kaseueuran kasus, proyek transformasi dugi ka usaha 1-2 taun sareng tiasa ngalaan hiji organisasi kana jumlah résiko anu penting dina prosés. Salaku conto, nalika organisasi ngalaman transformasi, aranjeunna tetep dilaksanakeun pikeun ngahontal tujuan triwulanan. Pikirkeun éta salaku nyobian ngarobih ban dina mobil anjeun nalika anjeun masih nyetir. Masalah sanés anu seueur perusahaan patepung sareng proyék multi-taun nyaéta kamungkinan pikeun ngadorong supir bisnis di balik transformasi janten robih, berpotensi ngajantenkeun hasil anu teu aya hubunganana!

Naon anu leres-leres ngadorong transformasi dina organisasi penjualan?

Panel sacara lega ngaidentipikasi dua faktor primér dina kaayaan transformasi: éksternal sareng internal. Faktor éksternal kalebet hal-hal sapertos parobahan dina ngagaleuh, pergeseran téknologi sareng pendatang kalapa anyar. Produk anyar, ngahiji sareng akuisisi sareng parobihan manajemén ngagambarkeun faktor internal. Panel sapuk yén parobihan paripolah pembeli mangrupikeun salah sahiji pemicu paling umum pikeun transformasi.

Parobihan dina tingkah mésér mangrupikeun conto tina:

  • Aksés paningkatan pembeli pikeun inpormasi
  • Keterlibatan anu langkung ageung tina pamangku kapentingan dina kaputusan bisnis (anu ilahar ku konsensus)
  • Grup pangadaan janten langkung aktip
  • Anu mésér ningkatkeun ekspektasi padagang dina hal ngamangpaatkeun kaparigelan sareng pangalaman pikeun ngagancangkeun hasil bisnis

Kanggo seueur organisasi penjualan, ngalaman transformasi penjualan mangrupikeun patarosan anu gedé. Barina ogé, urang nuju nyarioskeun cara ngarobah cara ngajual penjualan, anu hartosna ngarobah paripolah jual anu jero pisan. Ieu tiasa sesah kanggo ngamimitian sareng bahkan sesah pikeun ngadukung. Upami anjeun ngémutan usaha sateuacanna pikeun nuwuhkeun parobihan dina organisasi penjualan (panginten ngalangkungan program latihan atanapi ku ngenalkeun téknologi énggal, salah sahiji alesan anu paling umum aranjeunna gagal nyaéta kusabab adopsi penjualan anu goréng.

Naha kakuatan penjualan henteu nyoko kana téknologi?

Kusabab sababaraha pamimpin penjualan nempatkeun dirina dina sapatu wali penjualan sareng ngajawab patarosan Naon naon di jerona kuring? Upami wakil penjualan henteu ningali nilai langsung dina ngarobih cara aranjeunna bisnis, éta ngan ukur hitungan waktos sateuacan aranjeunna balikkeun kana kabiasaan lami.

Ieu sasarengan sareng kapercayaan anu kuat anu biasa teu dipaliré: manajer penjualan mangrupikeun bagian kritis tina solusi. Manajer penjualan kedah tiasa sareng bekel pikeun komunikasi sareng nguatkeun parobihan anu dilaksanakeun. The kunaon ie motivasi bisnis di balik parobihan mangrupikeun komponén konci.

Tapi ieu gosokeun. Sanajan rep ngartos motivasi, upami parobihan paripolah sesah teuing pikeun asimilasi sareng dikonsumsi - janten pikeun ngeusian rencana akun, ngamutahirkeun sistem CRM atanapi nuturkeun prosés anu sanés - éta tiasa janten ramalan anu nyalira sareng anjeun ' ulang deui ka pasagi sateuacan anjeun terang. Ieu salah sahiji alesan kunaon dilaporkeun yén 87% sadaya élmu anu ditepikeun dina program latihan kapopohokeun atanapi teu dipaliré saatos 30 dinten.

Pikeun majukeun ieu, éta henteu pernah saukuran cocog sareng skénario. Aplikasi pikeun prosés, diajar, atanapi téknologi naon waé anu lengkep situasional. Éta kompléks. Kumaha anjeun ngalaksanakeun unggal pamangku kapentingan dina cara anu bermakna? Paguneman dipangaruhan ku:

  • Naon anu anjeun jual
  • Ka saha anjeun ngajual
  • Dina sektor industri naon
  • Pikeun ngungkulan sarat bisnis naon
  • Ngalawan pesaing naon

Naon anu dilakukeun pamimpin penjualan?

Teu aya pélor-pélor. Pendekatan multi-Utas mangrupikeun tarohan anjeun anu pangsaéna. Anjeun Kudu ngadidik, anjeun KUDU ngalatih, anjeun Kudu nerapkeun prosés anyar sareng nganteurkeun kontén anyar, anjeun KUDU nyayogikeun alat-alat énggal, ngaluyukeun daérah sareng rencana komp, sareng sajabana. Tapi dina kapencilkeun, investasi ieu ngajalankeun résiko henteu nganteurkeun ROI anu diarepkeun . Aranjeunna kedah dilakukeun dina konsér. Latihan dikuatkeun ku asah anu épéktip. Prosés didukung ku kontén sareng alat anu épéktip. Sareng sadaya adaptasi pikeun mastikeun reps ngarobih pendekatanna pikeun unggal kaayaan jual anu unik.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.