Tip Pidéo Penjualan ti Kantor Bumi

Kalayan krisis anu ayeuna, para profesional bisnis mendakan nyalira sareng damel ti bumi, condong kana strategi pidéo pikeun konperénsi, telepon penjualan, sareng rapat tim.

Kuring ayeuna ngasingkeun diri pikeun minggu hareup saprak babaturan kuring kakeunaan batur anu diuji positip pikeun COVID-19, janten kuring mutuskeun ngahijikeun sababaraha tip pikeun ngabantosan anjeun langkung ngungkit pidéo salaku média komunikasi anjeun.

Tip Pidéo Kantor Bumi

Kalayan kateupastian ékonomi, anjeun kedah marahmay kana tantangan unggal prospek sareng konsumén. Anjeun kedah janten sumber bantosan pikeun unggal prospek sareng konsumén. Strategi jangka panjang anu umumna teu dipaliré nalika perusahaan ngintip sareng mikir sacara taktis. Pidéo mangrupikeun cara pikeun méréskeun sababaraha tantangan jarak jauh anu urang gaduh sareng sambungan manusa, tapi anjeun ogé kedah ngaoptimalkeun pangalaman éta.

Pikeun pidéo, anjeun peryogi pola pikir, logistik, strategi olahtalatah, sareng platform kanggo memaksimalkeun papacangan sareng pangaruh pesen anjeun.

Pidéo Mindest

Isolasi, setrés, sareng kateupastian tiasa mangaruhan kumaha urang ditingali. Ieu hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ningkatkeun pola pikir pribadi anjeun ogé kumaha anjeun dirasa ku paningali anjeun.

  • Rasa syukur - Sateuacan anjeun pidéo, renungkeun naon anu anjeun syukur.
  • latihan - Urang seuseueurna henteu bergerak. Kéngingkeun latihan pikeun méréskeun sirah, ngaleungitkeun setrés, sareng ngawangun endorphins.
  • Pakéan pikeun Kasuksesan – Éta waktuna mandi, nyukur, sareng pakéan pikeun suksés. Éta bakal ngajantenkeun anjeun langkung yakin sareng panampi anjeun bakal kéngingkeun kesan anu hébat ogé.
  • pamandangan - Entong nangtung payuneun témbok bodas. Kantor anu ngagaduhan warna anu jero sareng jero bumi di tukangeun anjeun bakal langkung ngondang ku cahaya anu haneut.

Logistik Pidéo Kantor Bumi

Ngaleutikan masalah naon waé anu anjeun badé ngagaduhan kualitas audio, kualitas video, gangguan, sareng masalah konéktip. Parios kantor bumi kuring pikeun ningali naon anu kuring invested sareng kumaha sadayana tiasa dianggo.

  • Hardwire - Entong ngandelkeun Wifi pikeun pidéo sareng audio, ngajalankeun kabel samentawis tina router anjeun ka laptop anjeun.
  • asup kaakal - Entong nganggo panyatur éksternal kanggo ngupingkeun, nganggo earbuds.üaudio - Audio mangrupikeun konci, kéngingkeun mikropon anu hébat atanapi nganggo mikropon headset anjeun pikeun ngirangan noise latar.
  • Ngambekan & Manjang - Anggo napas diafragmatis sateuacan pidéo anjeun ngarah teu kalaparan oksigén. Regangkeun sirah sareng beuheung anjeun sateuacan ngamimitian.
  • Kontak panon - Posisi kaméra anjeun dina atanapi tingkat luhur panon sareng ningali kaméra sapanjang.
  • Gangguan - Pareuman bewara dina telepon sareng desktop anjeun.

Strategi Komunikasi Pidéo Bisnis

Pidéo mangrupikeun médium anu kuat, tapi anjeun kedah nganggo éta pikeun kakuatanana supaya anjeun tiasa gaduh pangaruh anu maksimal.

  • Brevity- Tong nyéépkeun waktos jalma. Prakték naon anu anjeun badé nyarios sareng langsung terang kana tujuanna.
  • empati - Henteu terang kaayaan pribadi pemirsa anjeun, anjeun panginten tiasa nyingkahan humor.
  • Nyayogikeun Nilai - Dina waktos anu teu pasti ieu, anjeun kedah masihan nilaina. Upami anjeun ngan ukur nyobian ngadamel jual, anjeun bakal teu dipalire.
  • Bagikeun Sumberdaya - kanggo inpormasi tambihan dimana paningali anjeun tiasa nalungtik nyalira langkung jero.
  • Nawaran Bantosan - Nyayogikeun kasempetan pikeun prospek atanapi klien anjeun pikeun nuturkeun. Ieu sanés jualeun!

Jinis Platform Video

  • Wébinar, Platform Konperénsi sareng Rapat - Zoom, Uberconferensi, sareng Google Hangouts sadayana mangrupikeun parangkat lunak konperénsi anu hadé pikeun 1: 1 atanapi 1: Seueur rapat. Éta ogé tiasa dirékam sareng dipromosikeun ka pemirsa anu lega.
  • Platform Sosial Média Sosial - Facebook sareng Youtube Live mangrupikeun platform vidéo sosial anu saé pikeun dibagi sareng pemirsa ageung.
  • Penjualan & Email Platform Video - Loom, Dubb, BombBomb, Covideo, OneMob ngaktipkeun anjeun pre-record nganggo layar sareng kaméra anjeun. Kirim animasi dina email, waspada, sareng gabungkeun sareng CRM anjeun.
  • Hosting Video - Youtube masih kénéh mesin pencari anu kadua! Pasangna di ditu sareng ngaoptimalkeunana. Vimeo, Wistia, sareng platform bisnis sanés anu luar biasa ogé.
  • Media Sosial - LinkedIn, Twitter, Instagram sadayana ngamungkinkeun anjeun ngungkit sadaya saluran sosial anjeun pikeun ngabagi sareng ngamajukeun pidéo dina format pituinna. Ati-ati yén unggal platform ngagaduhan watesan dina panjang pidéo anjeun.

Kuring miharep ieu nyayogikeun sababaraha bantosan nalika anjeun damel sareng video ti bumi dina krisis ieu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.