Penjualan sareng Pemasaran: Kaulinan Asli singgasana

jualan vs pamasaran

Ieu mangrupikeun infographic anu saé tina tim Pardot ngeunaan organisasi dimana penjualan sareng perjuangan pamasaran ngajantenkeun nyalira. Salaku a konsultan pamasaran, kami parantos berjuang sareng organisasi anu didorong ku penjualan ogé. Hiji masalah konci nyaéta organisasi anu didorong ku penjualan sering nerapkeun ekspektasi anu sami pikeun tim penjualanna ka tim pamasaran.

Kami disewa ku organisasi anu didorong ku penjualan sabab sadar yén mérekna henteu ngawangun kasadaran, wewenang sareng kapercayaan online sareng tim penjualanna bakal dibongkar ku pesaing anu ngalakukeun. Tapi teras sakali investasi dilakukeun pikeun ngawangun kasadaran éta, wibawa, sareng kapercayaan - pamimpin penjualan mimiti chomping sakedik ngeunaan kualitas timbal, kuantitas kalungguhan, gancang tina nutup, sareng nilai Dursasana. Harepan anu anéh pisan diterapkeun dina jangka pondok. Kami hoyong ngukur moméntum nalika ngeunaan pamasaran.

Kami hoyong mastikeun, sareng stratégi pamasaran anu saé, yén urang teraskeun nambihan kasadaran, ngawangun otoritas, sareng kéngingkeun kapercayaan. Ngalangkungan komunikasi sareng organisasi penjualan, kami hoyong mastikeun yén kami ngahasilkeun potongan roti anu pas anu bakal ngabantosan jalma anu jualan. Ku langkungna waktos, urang hoyong nonton kualitas timbal ningkatkeun, jumlah kuantitas timbel, biaya per timah rata, ningkatkeun kagancangan caket sareng nilai Dursasana. Urang kedah lami-lami niténan ieu ... bulan sareng taun, sanés sakedap.

Kalayan tujuan anu béda, motivasi, sareng alat, ngajantenkeun departemen penjualan sareng pamasaran perusahaan tiasa janten tantangan sapopoe. Sareng tiap tim nyayogikeun klaimna kana sababaraha daérah prosés bisnis, tiasa sesah milari landasan anu mana waé pikeun ngahijikeun aranjeunna. Nanging, nalika penjualan sareng pamasaran damel babarengan pikeun ngahasilkeun ngawujud, ngarawat hubungan, sareng nguruskeun anu caket, perusahaan tiasa berkembang. Matt Wesson, Pardot.

Atribusi langkung rumit. Kuring henteu percanten yén penjualan naon waé kedah dihasilkeun ku salah sahiji atanapi. Jalma penjualan anjeun kedah tiasa maju sareng hatur ka tim pamasaran pikeun ngawartosan sareng nyetir kalungguhan nuju nutup. Tim pamasaran anjeun kedah tiasa nyayogikeun analisis sadayana ngeunaan kumaha usaha aranjeunna ngabantosan wawakil penjualan. Kusabab kitu kuring ngahargaan kasimpulan infographic ieu - nunjuk ka kumaha automasi pamasaran - sareng peunteun timah / nyetak, nurturing kalungguhan jeung ngalaporkeun bakal ngabantosan tim penjualan sareng ngarahkeun tim pamasaran pikeun ningkatkeun strategi akuisisi umum.

catetan samping: Salaku Prajurit Marketing, Abdi nempatkeun CMS kuring sareng halaman badarat sareng cara nelepon-to-aksi payun Twitter sareng bahkan Adwords. Eusi (kalayan mérek anu mantep) kedah janten pondasi naon waé strategi pamasaran inbound.

Penjualan lawan Marketing sareng Game of Thrones

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.