5 Palajaran Diajar Tina Langkung ti 30 Juta Interaksi Pelanggan Hiji-ka-Hiji dina 2021

Dina 2015, ko-pangadeg kuring jeung kuring diatur kaluar pikeun ngarobah cara marketers ngawangun hubungan jeung konsumén maranéhanana. Naha? Hubungan antara palanggan sareng média digital parantos robih, tapi pamasaran henteu mekar sareng éta. Kuring nempo yén aya masalah signal-to-noise badag, sarta iwal merek anu keur hyper-relevan, aranjeunna moal bisa meunang sinyal pamasaran maranéhanana cukup kuat pikeun kadéngé ngaliwatan statik. Kuring ogé nempo yén sosial poék éta dina gugah, dimana

Kompas: Penjualan Enablement Alat Pikeun Ngajual Pay Per Klik Marketing Services

Dina dunya pamasaran digital, alat-alat anu ngaktifkeun penjualan penting pisan pikeun agénsi pikeun nyayogikeun karyawan sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngajukeun produk klien sacara efektif. Teu heran, jinis jasa ieu aya dina paménta anu luhur. Nalika dirarancang sareng dimanfaatkeun leres, aranjeunna tiasa nyayogikeun agénsi iklan digital alat anu dipikabutuh pikeun nganteurkeun kontén anu kualitas luhur sareng relevan pikeun calon pembeli. Alat ngaktifkeun penjualan penting pisan pikeun ngabantosan agénsi ngatur sareng nyepetkeun siklus penjualan. Tanpa aranjeunna, éta gampang

Daptar Rencana Kampanye Marketing Marketing: 10 Léngkah Pikeun Hasil Anu Unggul

Nalika kuring neraskeun damel sareng klien dina kampanye pamasaran sareng inisiatipna, kuring sering mendakan yén aya jurang dina kampanye pamasaranna anu nyegah aranjeunna tina nohonan poténsi maksimumna. Sababaraha pamanggihan: Kurang jelas - Pemasar sering tumpang tindih léngkah dina perjalanan mésér anu henteu masihan kajelasan sareng fokus kana tujuan pemirsa. Kurangna arah - Pemasar sering ngalakukeun padamelan anu hébat dina ngararancang kampanye tapi paling sono