Salesflare: CRM pikeun Usaha Leutik Sareng Tim Penjualan Ngajual B2B

Salesflare: CRM Pikeun Tim Penjualan Leutik Ngajual B2B

Upami anjeun parantos ngobrol sareng pamimpin penjualan, palaksanaan manajemén hubungan palanggan (CRM) platform nyaeta kudu ... sarta ilaharna ogé nyeri sirah. The kauntungan CRM a tebih outweigh investasi jeung tantangan, sanajan, lamun produk gampang ngagunakeun (atawa ngaropéa pikeun prosés anjeun) jeung tim jualan anjeun nilik nilai na adopts tur leverages téhnologi.

Sapertos sabagéan ageung alat penjualan, aya bédana ageung dina fitur anu dipikabutuh pikeun usaha leutik, tangkas tibatan perusahaan perusahaan internasional. Upami anjeun usaha leutik ngalayanan pasar B2B, Salesflare gaduh sababaraha fitur anu unik pisan anu ngajantenkeun diadopsi sareng dianggo saderhana pisan… sareng aktipkeun tim penjualan anjeun ningali kauntungan sareng ngahargaan platformna.

Salesflare: Hiji CRM Gampang-To-Paké

Salesflare mangrupikeun CRM anu langkung pinter, modern pikeun usaha leutik. Upami anjeun bosen ngalebetkeun data palanggan sacara manual sareng nyéépkeun waktos napigasi sistem anu kompleks, Salesflare tiasa cocog pikeun anjeun. Salesflare rapih terintegrasi sareng akun padamelan anjeun, nyingkronkeun email, rapat, tanda tangan email, tracking email sareng seueur deui.

Fitur Salesflare

Atur usaha penjualan anjeun nganggo fitur ieu:

  • Sagalana di hiji tempat - buku alamat, garis waktos komunikasi, tugas, file, pipa sareng seueur deui.
  • Pipa visual - pandangan anu jelas sareng tiasa disaluyukeun tina corong penjualan anjeun.
  • Tugas & saran tugas – pernah leupaskeun bal dina kalungguhan deui.
  • Babagi tim - kolaborasi sareng tim anjeun sampurna.
  • widang adat - Lacak sadaya data palanggan anu anjeun bayangkeun.
  • neangan – manggihan sagalana nu peryogi instan.
  • Bewara langsung - Kéngingkeun béwara énggal-énggal iraha waé, dimana waé, dina alat naon waé.
  • dasbor wawasan - ngawasaan angka.

Otomatiskeun prosés penjualan anjeun pikeun kéngingkeun efisiensi maksimal:

  • Buku alamat otomatis - ngajadikeun otomatis inpormasi kontak sareng perusahaan anjeun - ngeureunkeun éntri manual kontak sareng data perusahaan.
  • Garis waktos otomatis - garis waktos anjeun disingkronkeun sareng email anjeun, rapat almenak sareng riwayat telepon.
  • Repository file otomatis - Simpen folder dokumén anu gampang pikeun konsumén anjeun kalayan gampang.
  • Timeline sareng apdet Twitter - salawasna gaduh beja panganyarna dina konsumén Anjeun gunana ngaliwatan propil sosial maranéhanana.
  • Kirim surélék otomatis dumasar kana pemicu - ngajadikeun otomatis susulan email anjeun dumasar kana pemicu anu anjeun tiasa langsung nyetél dina CRM.

Ningkatkeun komunikasi anjeun sareng ngajalankeun langkung seueur penjualan bari ngirangan siklus penjualan:

  • Surélék jeung web tracking - Kéngingkeun gambaran lengkep kumaha pamimpin sareng palanggan berinteraksi sareng perusahaan anjeun.
  • hubungan - gampang ningali saha kolega anjeun geus nyaho - sarta saha maranéhna terang pangalusna.
  • Nyetak kalungguhan / ngabejaan hotness - ngaidentipikasi sareng prioritaskeun kalungguhan anjeun nganggo panggeuing panas.
  • Surélék massal - Kirim surélék nurutan-up pribadi dina skala.

Integrasikeun CRM ka platform anjeun anu sanés:

  • Esidebars mail pikeun Gmail & Outlook - anggo Salesflare tanpa ninggalkeun koropak email anjeun.
  • Aplikasi mobile pikeun iPhone & Android - tungtungna, aplikasi CRM anu nawiskeun fungsionalitas lengkep tina telepon anjeun.
  • sesa API - éta basajan: API Salesflare urang bisa disambungkeun kana sagala aplikasi sejenna.
  • 1000+ integrasi - Salesflare nawiskeun integrasi asli sareng aksés ka 1,000+ integrasi aplikasi Zapier kitu ogé asli.

Salesflare Mobile CRM App pikeun iPhone atawa Android

Coba Salesflare Gratis

Panyingkepan: Kami apiliasi pikeun Salesflare.