4 Wahyu Anjeun Tiasa Ngungkulan Data Salesforce

data pamasaran crm

Aranjeunna nyarios CRM ngan ukur gunana salaku data di jerona. Jutaan pemasar anggo Salesforce, tapi sababaraha gaduh pamahaman padet kana data anu aranjeunna narik, métrik naon kanggo ngukur, timana asalna, sareng sabaraha aranjeunna tiasa percanten. Nalika pamasaran teras janten langkung seueur data-driven, ieu ngagedékeun kedah ngartos naon anu kajantenan di tukangeun layar sareng Salesforce, ogé alat-alat sanés.

Ieu opat alesan kunaon para pemasar kedah terang data na di jero sareng luar, sareng konci pikeun ngartos data éta.

Lacak volume timbal ngalangkungan corong anjeun

Volume timbal mangrupikeun salah sahiji ukuran anu paling langsung, sareng métrik munggaran unggal pemasar kedah ditingali. Volume nyaritakeun jumlah atah kalungguhan anu dihasilkeun ku pamasaran (sareng departemén sanés). Éta ogé masihan anjeun raos naha anjeun tiasa pencét tujuan anjeun pikeun patarosan, pamasaran mumpuni kalungguhan (MQL), sareng poéna anu ditutup.

Anjeun tiasa ngalacak métrik volume dina Salesforce ku nyetél laporan pikeun ngalacak jilid anjeun ku unggal panggung corong, teras nyetél dasbor kanggo ngabayangkeun data éta. Anjeun bakal tiasa ningali volume rékaman anu kahontal unggal tahap.

Anggo data volume corong anjeun pikeun ngitung tingkat konvérsi anjeun diantara tahapan

Nalika lead ngalangkungan corong, penting pikeun ngartos kumaha aranjeunna ngarobih ti panggung ka panggung. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngartos kumaha kinerja program pamasaran sapanjang siklus penjualan, ogé ngaidentipikasi daérah masalah (nyaéta konversi handap tina hiji tahap ka tahap salajengna). Itungan ieu nyayogikeun langkung seueur wawasan tibatan jumlah volume atah sabab éta ngungkabkeun kampanye mana anu ngagaduhan tingkat panarimaan penjualan anu pangluhurna sareng tingkat nutup transaksi.

Anjeun tiasa ngagunakeun wawasan ieu pikeun ningkatkeun prosés penjualan anjeun sareng nyayogikeun kualitas anu langkung luhur pikeun penjualan. Éta tiasa nangtang pikeun ngalacak tingkat konvérsi dina Salesforce standar, tapi upami anjeun ngawangun rumus sareng laporan khusus, maka anjeun ogé tiasa ngabayangkeunana dina dasbor. Formula kasimpulan mangrupikeun pilihan anu saé, sabab éta ngamungkinkeun anjeun nyaring sareng ngolompokkeun laporan anjeun pikeun ningali tingkat konvérsi anjeun ku diménsi anu béda.

Waktos cap unggal réspon pamasaran pikeun ngalacak laju corong

Laju mangrupikeun métrik corong penting terakhir pikeun dilacak. Laju nunjukkeun kumaha gancang nyababkeun kamajuan ngalangkungan pamasaran sareng corong penjualan anjeun. Éta ogé ngungkabkeun sabaraha lami siklus penjualan anjeun sareng nunjukkeun bottleneck antara tahapan. Upami anjeun ningali yén ngawujud tina kampanye khusus bakalan dina tahap corong salami waktos anu lami, ieu tiasa nunjukkeun salah komunikasi, waktos tanggapan anu lambat, atanapi pendekatan anu teu saluyu. Angkatan sareng inpormasi ieu, para pemasar tiasa dianggo dina ngungkulan masalah éta sareng teras ngagancangkeun kamajuan lead ngaliwatan corong.

Anjeun tiasa ngalacak laju corong dina laporan Salesforce kalayan aplikasi manajemén kinerja pamasaran pihak katilu, sapertos di Circle pinuh.

Ngalangkungan atribusi tunggal touch tradisional sareng ngukur pangaruh kampanye

Sedengkeun anjeun tiasa ngalacak atribusi pangtukangna asli dina Salesforce, para pemasar sering peryogi pamahaman anu langkung jero ngeunaan kinerja kampanyeu. Jarang hiji kampanye bakal tanggel waler pikeun nyiptakeun kasempetan. Aplikasi sapertos Pangaruh Kampanye Circle Pinuh ngabantosan anjeun kéngingkeun data pamasaran anu langkung saé sareng atribusi multi-rampa sareng modél pangaruh kampanye anu ditimbang. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngahaturkeun jumlah pangasilan anu leres pikeun unggal kampanye dina hiji kasempetan sareng nunjukkeun persis mana kampanye anu paling berpengaruh dina ngahasilkeun kasempetan pikeun penjualan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.