Einstein: Kumaha Penjualan AI Solusi Tiasa Ngajalankeun Kinerja Marketing sareng Penjualan

Salesforce Einstein

Departemen pamasaran sering kali kurang padamelan sareng padamelan - nyaimbangkeun waktos pikeun mindahkeun data antar sistem, ngaidentipikasi kasempetan, sareng nyebarkeun kontén sareng kampanye pikeun ningkatkeun kasadaran, Dursasana, akuisisi, sareng ingetan Dina waktosna, sanaos, kuring ningali perusahaan anu berjuang pikeun ngajaga nalika aya solusi anu nyata di luar sana anu bakal ngirangan sumber daya anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun épéktipitas sacara umum.

Kecerdasan jieunan mangrupikeun salah sahiji téknologi éta - sareng éta parantos ngabuktikeun nyayogikeun nilai nyata pikeun pemasar nalika urang nyarios. Masing-masing kerangka pamasaran utama ngagaduhan mesin AI nyalira. Kalayan dominasi Salesforce di industri, klien Salesforce sareng Marketing Cloud kedah ningali-tingali Einstein, Platform AI Salesforce. Sanaos seueur mesin AI peryogi seueur pamekaran, Salesforce Einstein dikembangkeun pikeun dikintunkeun kalayan program anu minimal sareng integrasi sapanjang penjualan Salesforce sareng pamasaran… naha B2C atanapi B2B.

Alesan konci naha AI janten langkung menonjol dina penjualan sareng pamasaran nyaéta, upami dikaluarkeun leres, éta ngaleungitkeun bias internal tim pamasaran urang. Pemasar condong ngahususkeun sareng ngalih ka arah aranjeunna paling nyaman nalika ngeunaan mérek, komunikasi, sareng strategi palaksanaan. Urang sering nyisiran data pikeun ngadukung premis anu urang paling percanten.

Janji AI nyaéta yén nyayogikeun opini anu henteu bias, dumasar kana kanyataan, sareng anu teras-terasan ningkat kana sababaraha waktos nalika data anyar dikenalkeun. Nalika kuring percanten ka peujit kuring, kuring salawasna kagum kana papanggihan anu dihasilkeun AI! Pamustunganana, kuring yakin éta ngébréhkeun waktos kuring, ngamungkinkeun kuring fokus kana solusi kréatip kalayan manpaat data obyéktif sareng papanggihan.

Naon Salesforce Einstein?

Einstein tiasa ngabantosan perusahaan nyandak kaputusan langkung gancang, ngajantenkeun karyawan langkung produktif, sareng ngajantenkeun palanggan langkung bahagia nganggo kecerdasan buatan (AI) di saluareun Salesforce Customer 360 Platform. Antaréa pangguna éta meryogikeun pamrograman minimal sareng ngagunakeun pembelajaran mesin pikeun nyandak data sajarah pikeun ngaduga atanapi ngaoptimalkeun usaha pamasaran sareng penjualan anu bakal datang.

Aya sababaraha cara kecerdasan buatan tiasa diterangkeun, ieu mangrupikeun kauntungan konci sareng fitur Salesforce Einstein:

Salesforce Einstein: Pembelajaran Mesin

Kéngingkeun langkung prediksi ngeunaan bisnis sareng konsumén anjeun.

  • Papanggihan Einstein - Naekeun produktivitas sareng mendakan pola anu relevan dina sadaya data anjeun, naha éta hirup di Salesforce atanapi di luar. Milarian wawasan AI anu sederhana sareng rekomendasi pikeun masalah anu sesah. Teras, laksanakeun tindakan pikeun papanggihan anjeun tanpa kantos ngantunkeun Salesforce.

Salesforce Einstein Papanggihan

  • Pangwangun Ramalan Einstein - Prédiksi hasil bisnis, sapertos gandum atanapi nilai hirupna. Ngadamel modél AI khusus dina sagala bidang Salesforce atanapi obyék kalayan klik, sanés kode.

Salesforce Einstein Prediksi Pangwangun

  • Aksi Pangalusna Einstein - Kirimkeun rekomendasi anu parantos kabuktosan kanggo padamel sareng konsumén, pas kana aplikasi tempat aranjeunna damel. Nangtukeun saran, nyiptakeun strategi aksi, ngawangun modél prediktip, nunjukkeun rekomendasi, sareng ngaktipkeun otomatis.

Salesforce Einstein Aksi Pangsaéna Salajengna

Salesforce Einstein: Ngolah Bahasa Alami

Anggo NLP pikeun mendakan pola linguistik anu tiasa anjeun anggo pikeun ngajawab patarosan, ngaréspon kana pamundut, sareng ngaidentipikasi paguneman ngeunaan mérek anjeun di wéb.

  • Bahasa Einstein - Ngartos kumaha parasaan konsumén, sacara otomatis rute rute, sareng streamline alur anjeun. Ngawangun pamrosésan basa alami kana aplikasi anjeun pikeun mengklasifikasikan maksud sareng perasaan anu aya dina awak téks, henteu paduli naon basana.

Salesforce Einstein Bahasa

  • Bot Einstein - Gampang ngawangun, ngalatih, sareng nyebarkeun bot khusus dina saluran digital anu nyambung kana data CRM anjeun. Ningkatkeun prosés bisnis, nguatkeun karyawan anjeun, sareng ngagumbirakeun konsumén anjeun.

Salesforce Einstein Bot

Salesforce Einstein: Visi Komputer

Visi komputer kalebet idéntifikasi pola visual sareng pamrosésan data pikeun ngalacak produk sareng mérek anjeun, mikawanoh téks dina gambar, sareng seueur deui.

  • Einstein Visi - Tingali sakabeh paguneman ngeunaan mérek anjeun dina média sosial sareng sajabina. Anggo pangenalan gambar calakan dina aplikasi anjeun ku ngalatih modél diajar jero pikeun mikawanoh mérek, produk, sareng seueur deui.

Salesforce Einstein Visi

Salesforce Einstein: Pangakuan Biantara Otomatis

Pangakuan pidato otomatis narjamahkeun basa lisan kana téks. Sareng Einstein nyandak undak deui, kalayan nempatkeun téks éta kana kontéks bisnis anjeun. 

  • Einstein Sora - Kéngingkeun arahan unggal dinten, perbarui, sareng drive dasbor ku ngan saukur nyarios ka Asistén Sora Einstein. Sareng, nyiptakeun sareng ngaluncurkeun kustomisasi sora anjeun, asistén mérek kalayan Einstein Voice bot.

Salesforce Einstein Sora

Didatangan situs Einstein Salesforce kanggo inpormasi tambihan ngeunaan produk, kecerdasan buatan, panilitian AI, Kasus Pamakéan, sareng patarosan anu sering Diajukeun.

Salesforce Einstein

Pastikeun ngahubungi abdi Konsultan Salesforce sareng teguh palaksanaan, Highbridge, sareng urang tiasa ngabantosan anjeun nganggo sareng ngahijikeun salah sahiji strategi ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.