Top 5 Metrik sareng Investasi Pamasar Anu Diasilkeun dina 2015

kahareup hasil survey pamasaran 2015 tenaga kerja

Pikeun kadua kalina, Salesforce survey langkung ti 5,000 pemasar sacara global pikeun ngartos prioritas utama pikeun 2015 dina sadaya saluran digital. Ieu tinjauan tina laporan lengkep anu tiasa anjeun unduh di Salesforce.com.

Sedengkeun tantangan bisnis anu paling mencét nyaéta pangwangunan bisnis énggal, kualitas kalungguhan, sareng tetep cocog sareng téknologi, kumaha pemasar nganggo anggaran sareng ngalacak kamajuan leres-leres matak panasaran:

5 Daérah Top pikeun Ningkatna Investasi Pamasaran

  1. Iklan Média Sosial
  2. Marketing Sosial Media
  3. Dursasana Média Sosial
  4. Pelacakan Handphone Berbasis Lokasi
  5. Aplikasi mobile

Sanaos aya paningkatan dina méakkeun sosial sareng sélulér, teu kedah nyingkahan kanyataan yén email sareng tetep mangrupikeun média komunikasi anu paling kuat pikeun strategi digital naon waé.

5 Metrik Pamasaran Top pikeun Suksés

  • Tumuwuhna Panghasilan
  • Warudoyong customer
  • Balik kana Investment
  • Tingkat ingetan Palanggan
  • Akuisisi Palanggan

Janten aya anu gaduh… sosial sareng sélulér janten tambah perhatian, tapi métrik anu penting kalebet ngajaga palanggan anu saé sareng nampi anu énggal!

Kahareup Marketing 2015

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.