Kasuksésan ngalangkungan Laporan Panggunaan Otomatis

Dina padamelan kuring, kami ngamanpaatkeun Salesforce salaku alat Manajemén Hubungan Palanggan (CRM) kami. Salesforce mangrupikeun salah sahiji sistem anu luar biasa anu tiasa ngalakukeun ampir naon waé, tapi biasana meryogikeun usaha nepi ka dinya.

Salah sahiji usaha hébat anu kuring tingali Salesforce maju nyaéta laporan panggunaan pamasaran email proaktif anu dikirimkeun unggal bulan ka unggal pangguna. Laporan éta nyayogikeun sababaraha wawasan kana daérah aplikasi anu aranjeunna gunakeun sacara lengkep ogé daérah sanés anu tiasa ngabantosan aranjeunna.
laporan pamakean

Laporan email otomatis ditungtungan ku 4 bagian:

  1. ngalaksanakeun
  2. Nguatkeun deui
  3. ngaoptimalkeun
  4. ngalebarkeun

Sedengkeun strategi marketing email ngeunaan ieu hebat pisan, kuring mendakan detil dina unggal bagian kurang kakirangan atanapi gampang dilaksanakeun. Anjeun tiasa pencét unggal topik dina email pikeun kéngingkeun detil tambahan ngeunaan naon anu ditawarkeun ku fitur. Optimalkeun, contona, ngagaduhan 15 rekomendasi dina email kuring. Kaseueuran rekomendasi ieu pikaresepeun tapi kuring henteu kadali pikeun nerapkeun sababaraha diantarana.

Ieu strategi marketing email anu saé anu kuring badé ajak sadayana dina Parangkat Lunak salaku industri Jasa pikeun nerapkeun; kumaha oge, Abdi ngadamel saran ieu:

  • Tetep basajan. Abdi nyarankeun hiji barang pikeun tiap bagian… hiji barang pikeun diterapkeun, hiji pikeun nguatkeun, hiji pikeun ngaoptimalkeun, hiji kanggo mekarna.
  • Kasempetan bisnis. Kalayan unggal item, kuring bakal nyayogikeun kasempetan bisnis atanapi studi kasus ngeunaan klién sanés anu nganggo barang éta.
  • Kumaha ngamimitian. Ayeuna yén aranjeunna parantos méréskeun minat anjeun, sababaraha inpormasi kontak pikeun saha anu dituturkeun pikeun pitulung bakal logis.

Ku ngajadikeun otomatis sareng nerapkeun strategi marketing email sapertos kieu, anjeun nuju nyayogikeun palanggan pikeun alat pikeun suksés. Salaku imbalanna, palaksanaan anu berhasil pikeun parangkat lunak anjeun bakal ngakibatkeun paningkatan panggunaan sareng hasil bisnis - kasempetan anu saé pikeun kasempetan jual sareng ningkatkeun ingetan palanggan. Upami anjeun parantos ngalaksanakeun strategi otomatis sapertos kieu, wartosan kuring. Abdi hoyong ngupingkeun hasilna!

Inspirasi kuring pikeun tulisan ieu nyaéta Chantelle di Compendium, anu nembé ngalaksanakeun a Tip sapoé email pikeun palanggan na pikeun milih. Alternatipna, pangguna (atanapi bahkan sanés non-klién) tiasa milih Tip Daily pikeun Usaha Blogging dina Twitter!

2 Komentar

  1. 1

    Kuring masih inget kumaha Hotmail ngajadikeun hit badag panungtungan 10 sababaraha taun ka pengker. Aranjeunna nganggo tautan tandatangan dina sadaya email pangguna pikeun nyebarkeun kecap ka sakumna dunya anu gancang ngapungkeunana. Kuring yakin pamasaran email mangrupikeun téknik pamasaran anu saé tapi nanganan kotak spam bakal janten bakat tambahan.

  2. 2

    Kami nganggo tenaga penjualan dina padamelan terakhir kuring, sareng kuring yakin upami nyetél leres tiasa mangpaat, kuring mendakan antarbeungeut pangguna henteu tiasa dianggo. Kitu cenah, kuring henteu nganggo éta pikeun pamasaran, kuring nganggo éta pikeun penjualan. Dina sababaraha waktos Abdi hoyong ningali CRM ngahijikeun sareng média sosial. Éta bakal langkung seueur mangpaat pikeun kuring pribadi. Data ngan sanés kapribadian kuring. Kuring leuwih resep hubungan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.