Salesforce Bentuk Terpadu sareng Formstack

bentuk formstack salesforce

Upami anjeun kantos ngembangkeun integrasi sareng Salesforce API, anjeun bakal terang kumaha mantepna ... tapi teu kedah gampang kumaha éta. Web-To-Leads sareng Web-To-Contacts henteu sesah teuing, tapi masih meryogikeun anjeun ngembangkeun formulir wéb anjeun sacara manual. Kudos ka formstack pikeun siaran panganyarna na, anu nyayogikeun Integrasi Salesforce saderhana!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.