Nyiptakeun Perjalanan Pangalaman Palanggan di Fintech | Dina Paménta Salesforce Webinar

Salesforce Webinar Fintech Perjalanan Palanggan

Kusabab pangalaman digital teras janten bidang anu utami kanggo perusahaan Jasa Keuangan, perjalanan pelanggan (touchpoint digital anu dipersonalisasi dina saluran) mangrupikeun pondasi pangalaman éta. Punten gabung sareng kami nalika kami nyayogikeun kumaha pikeun ngembangkeun perjalanan anjeun nyalira pikeun akuisisi, onboarding, ingetan, sareng ningkatna nilai sareng prospek sareng konsumén anjeun. Urang ogé bakal ningali perjalanan anu paling épéktasi anu dilaksanakeun sareng palanggan.

Tanggal sareng Waktos Webinar

  • Ieu mangrupikeun wéb anu dirékam ti Juni 04, 2019 02:00 PM EDT

Gabung sareng Brad Walters, Sr. Manajer, Produk Marketing di Salesforce
Evan Carl, Eksekutif Akun di Salesforce Marketing Cloud sareng
Douglas Karr, Konsultan Pemasaran Strategis di ListEngage, pikeun webinar pamecah taneuh ieu!

Lalajo Webinar Salesforce Dirékam ieu

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.