Salesforce: Taun Otomatis anjeun dina Review Infographic

toutapp ngagoda

Nalika urang damel sareng klien, urang sering ngawangun pakakas interaktif pikeun ngiringan pangunjung situs. Ieu personalisasi Salesforce Infographic ti ToutApp ngan saukur tiis teuing pikeun henteu dibagi! Ngan ukur login ku Kapercayaan Salesforce anjeun sareng kéngingkeun laporan anu dipersonalisasi nunjukkeun tren sareng wawasan anu unik pikeun anjeun Kasempetan Salesforce ti 2013.

Ieu conto naon anu bakal dihasilkeun infographic otomatis pikeun anggota penjualan Salesforce anjeun:
salesforce-year-review-toutapp

ToutApp mangrupikeun alat anu ngabantosan anjeun dina templating, ngajadikeun otomatis sareng ngukur réspon tina email perwakilan penjualan anjeun anu anjeun kirimkeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.